Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 19
lorex spune:
Salut!
Am intaziat cu cinstea ca am fost la impartasit siapoi am facut nani!
Multumim pt urari si va poftim la pizza si pepsi!
Cuptorul face pizza toata ziua pana deseara la ora 12
Pepsi curge tot pana atuci!
Deci poftiti, e din belsug!
Fugim la ziua primului finutz, azi face 3 ani!
Ne auzim diseara!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
mamidepuiuti spune:
mi-am amintit...
simplicity ...50 kg? si ce nu-ti place? nu vrei sa facem schimb?
decenuela...intalnirea voastra cu miremia a fost ,iar descrierea facuta de tine sigur nu te apuci de publicat ceva?
bea...nu cred ca am apucat sa te incurajez putin si eu...iarta-ma... sunt langa tine,chiar daca nu apuc sa o spun
dastefa,ma rog pt mirunica
pup bobitza plimbareata,pe tudor ioan cu dintisor,pe gemanutze,pe delfi,pe bebe x,pe zgubilice,pe toti pufuletii nostri dragi si scumpi...
ratusco,sa stii ca m-am gandit la ceva...ai nostri bebei nu vor sa mearga in 4 labe...de-a busilea...ca nu le place nici sa se intoarca bine...ei se pregatesc direct pt dansat
imi pare rau de pufii bolnaviori...le doresc multa sanatate!
incerc sa intru sa vad poze...nush cand/cum pot...
ayanna mult succes cu serv! gasesti tu o solutie buna pt zgubi!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
elena_iulia spune:
Salutare!!!
Am intrat sa urez si eu un domnisoarelor: Bobitza si Irina si cavalerilor: Jiji, Patriotul si Daniel. Sa cresteti mari si voiosi si sa ramaneti la fel de frumosi !!
elena_iulia spune:
Felicitari Larisel pentru performantele fetelor se vede ca deja sunt mari
Distractie placuta Miremia si celorlalte fete care pleaca in concediu.
mamidepuiuti spune:
nu pot sa vad poze...... nu stiu parola...ramane pe cand ajung acasa...oricum,STIU ca avem cei mai frumosi ,cuminti si destepti pufuleti ever!
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
multumes de pizza si pepsi,lorex! distractie placuta la ziua finutzului!
pup bobitza
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
elena_iulia spune:
Noi am fost si am impartasit morocaniciul si ne pregatim de gratarel .... mergem sa sarbatorim cumnatul
O zi frumoasa sa aveti si va pupa Tini, sau mai bine spus va baleste ca asa stie el sa pupe .
Sa nu uit: Bun venit Lillo!!
al3csa spune:
Multumim de cinste Lorex .. pupam Bobitza
Bobitza, Irina, Patriotul, Jiji si Daniel
Haideti fetelor cu cinstea ca plange masa la cati sarbatoriti avem
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
ioana_fota spune:
Bobitza,Irina,Patriotul,Jiji si Daniel
Decenuela cred ca ai inteles gresit nu i-am dat nici legume nici fructe deloc pana acum vroiam doar sa-i pun in feeder sa vad cum reactioneaza dar pe le scrie 6+ si nu stiu ce sa fac.Ana g nu stiu daca ma garabesc dar mai toate fetele din juru meu care au bb de seama Alexandrei deja le dau suc ,pireuturi eu de o sapt ii dau cereale cu lapte si se cunoaste ca a mai facut falcute si bulanase, mai mult vroiam sa facem asa o mica prosteala sa vedem cum stam la acest capitol.
Lorex multumim pt cinste.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
ioana_fota spune:
Nu prea inteleg dc am mai multe mesaje cu 496 si 497 .Ayanna sunt convinsa ca vei incerca sa faci cum e mai bine si Strumfita nu va ave de suferit deloc.Vad ca e linistita cand ii dau cu calgel si adoarme imediat.Am intrebat aseara cum fac daca face temo?ii dau mai intai supozitor si apoi ce?nurofen sau panadol?
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine