Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 14
gmilady spune:
rox_y - am mai prins 31 , La Multe Lunite Diana!!!
alicredo - esti bine, da?? ca ai zis sa ne impacientam daca nu intri azi...
Si eu m-am distrat la maxim, sa ne mai povestesti... n-ai de ce sa-ti faci griji pentru cateva beri (4 mici ~ 2 si ceva normale), faza e ca dupa atata abstinenta orice picatura are efect, nu gluma, nu ca la "oamenii normali"... pai eu am baut duminica trecuta 2 beri fara alcool (pentru laptic) si parca ma ametisem un pic, ma simteam mahmura, sigur contineau totusi un mic procent de alcool
beatrice - sanatate multa si putere intregii familii
oani - multumesc inca o data! da... operatia aia a fost mai operatie decat cezariana , credeam ca va fi doar o incizie, aiurea, a fost cu anestezie completa, pe masa de-aia cu oglinda deasupra... si apoi cu o cusatura de zici ca-s luptatoare de wrestling cica nu se putea estetica. Dar imi dau cu dermatix si sper sa se mai duca in timp... daca nu, vad eu, ma tatuez .. gasesc eu solutii Totul mi s-a tras cred de la ragadele de inceput prin care o fi intrat un microb... bine ca am scapat cu bine si cu laptic Drum bun si sedere frumoasa la mare
MyKy - multumesc pentru mesaj si sanatate multa puiutului!! sa treaca repede si sa faceti vaccinul, sa scapati
alexutzzza - si eu ma bucur, scriu acum cat mai pot
miremia, simplicity - si mie mi-s tare dragi burticile cand le vad si mi se face dor de perioada aia ... si vreau neaparat si o bebitza X , sa dea DD... mai incolo, dar de-abia astept ... si eu m-am gandit sa incepem demersurile candva anul viitor, dar ma intai cred ca tb sa inchei alaptatul, sa se regleze CM... mai e...
miremia - sper sa te bucuri de un weekend minunat la munte!!
haircut - multumesc pentru primire, bine te-ai intors in buc, o saptamana frumoasa si linistita alaturi de sot
tomaca - foarte tare cu Tudor Ioan 2 (numele Tudor imi place si mie f mult, dar la noi nu mergea), felicitari pentru "mama" si pentru dintisor (si pentru fratele mai mic al dintisorului 1), distractiv cu lanterna !! De-abia astept sa ma laud si eu, dar la controlul de 6 luni nu se vedea nimic, deci nu se grabeste.
ioana_fota - multumesc! eu n-am experienta asa ca zic bafta cu dintisorii si astept si eu raspunsurile, chiar ma intrebam daca se face ceva la febra respectiva
lorex spune:
Ioana, eu incep deluni sa-i dau silegume, ca frc ii dau deja de o saptamana
Asa imi spune instinctul de mama...m-am mai gandit...o sa incep timid, cu o lingurita doua...
La mare inca nu stiu unde sa merg...sap dupa oferte pe gogu..
Ms ca intrebi de bobitza, asnoapte a fost prima naopte in care a dormit de buna voie pe burta!!! Iar azi se tinea de marginea patutului ei ca sa ridice capul sus sa ne poata vedea de dupa! Ce dulce era, i-am fcaut poze!
Oani, cate mari ai tu acolo?
Vreau vin si io...
Transmis mesaj catre dastefa! Multumim!
Crema de fata: m-am dus setata sa-mi cumpar Hydreane de la La Roche-Posay crema hidratanta.Insa acolo, in sensiblu, mi-a sarit in ochi o oferta de la oxyance cu 1+1 gratis si am intrebat ca tziganu daca iau crema de zi mi-o da pe aia de noapte gratis? si a zis ca da(60 si ceva de ron una); asadar am cerut mostre sa le incerc si am plecat fara crema
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ioana_fota spune:
Fetelor am gasit asta la randunici si mi s-a parut f impresionant.
FETELOR DRAGI:
Mai avem ceva de asteptat pana vin documentele si le inseram in poveste, in blog, ca sa dam drumul definitiv popularizarii. Intre timp, material sa zic asa, nu e mult de facut. Maine e duminica; e momentul cel mai bun pentru o mare, cat mai mare si puternica rugaciune colectiva. Din motive de fus orar si de orice alte trebi pe care cu toatele le avem,
propun pentru maine 1.08.2010 sa ne rugam impreuna la orele 10-18-2 (ora Romaniei) pentru insanatosirea lui Siluan!
Oriunde am fi, la biserica, cu copiii in parc, la cratita, la birou, pe strada, la calculator, in pat, la mare sau la munte, sa ne oprim gandurile un minut, sa spunem miraculoasa Rugaciune a inimii si inca o rugaciune, personala, pentru Siluan si incercatii lui parinti!!
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
lorex spune:
A! Da Oani, distractie placuta la cealalta mare!
Bea, va pup ca suneti singurei acolo, sper sa nu mai tina mult!
Roxy, la multe lunite Dianei! 7 luni...
Chiar ma intrebam....de ce atatia bebei bolnaviori? multi cu bronsiolita..cum se ia asta?
Ma duc se refreshez aniversarile de pe prima pagina si apoi la nani.
noapte buna scumpelor!
_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_
ioana_fota spune:
Lorex si eu vreau sa-i dau fructe dar nu prea stiu cum.Oare daca folosesc feederu de la primii pasi e prea devreme?voi sunteti mai avansate maine faceti deja 5 lunite asa ca ii zic de pe acum Bobitza!!Cum i-ai dat suc sau pireut?Daca te pot ajuta cu ceva legat de mare te rog sa-mi spui.A mea deja se intoarce in cada pe burtica si paseste ,oare e normal?nu-si forteaza coloana?Si ma disperat cu rostogolitu, stau mereu cu inima in san sa nu cada ca o mai las si in pat ca e mai mare suprafata de desfasurare.
ioana_fota spune:
Noapte buna si de la Mangalia si va las ceva de servit pt dimineata deoarece cred ca am reusit sa fac a doua steluta.
Lillo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex A! Da Oani, distractie placuta la cealalta mare! Bea, va pup ca suneti singurei acolo, sper sa nu mai tina mult! Roxy, la multe lunite Dianei! 7 luni... Chiar ma intrebam....de ce atatia bebei bolnaviori? multi cu bronsiolita..cum se ia asta? Ma duc se refreshez aniversarile de pe prima pagina si apoi la nani. noapte buna scumpelor! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
Brosiolita e o boala virala asa ca cel mai probabil o contacteaza din aer. E suficient sa stranute un copilas bolnav si mai imparte la cativa de pe langa el.
simplicity spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana_fota Noapte buna si de la Mangalia si va las ceva de servit pt dimineata deoarece cred ca am reusit sa fac a doua steluta. de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
simplicity spune:
La noi a fost zi grea ,sot bolnavior,fetita maraita,ca am sarit peste somnul de amiaza(ceea ce rar se intampla),acum a adormit(singura-atata si-a cantat pana a adormit).......
Deci acum stau si ma delectez la calculici,sper ca nu singura........
Oani,have fun........
simplicity spune:
Alicredo asteptam vesti de la tineeeeeeee.....