Lucruri interzise pe care le-am facut

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Sper ca n-o dati in religie, nu, de alta, dar nu vreau sa revenim iar la mersul in patru labe prin copaci.
Am mancat ciorba de gaini moarte de la niste tigani care venisera cu satra chiar linga padurea satului, avem vreo 8 ani..
A fost cea mai buna ciorba pe care am mancat-o in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

da cu ce e speciala ciorba de gaini moarte? in general mananci ciorba de gaini vii?

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

Intr-adevar, nimeni nu mananca ciorba de gaini vii, dar una e sa fie ucise pt a fi facute ciorba si alta e sa moara de batranete si apoi sa fie gatite. In fine... nu-i mare chestie.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Sper ca n-o dati in religie, nu, de alta, dar nu vreau sa revenim iar la mersul in patru labe prin copaci.

N-o dau in religie,am mentionat in treacat un aspect care mi s-a parut important.Si,apropo,nu vad legatura intre o persoana religioasa si mersul in patru labe,pe oriunde-ar fi el prestat. Nu tin mortis nici sa-mi fie explicat.

Sorry pt offtopic.

cu Anne 39+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa5 spune:

Desi furi, ca sa te simti bine este un lucru foarte rau. Nu trebuie sa pedepsim noi pe nimeni, ca nu cumva sa facem ceva dupa care o sa regretam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julyjuly spune:

Citat:
citat din mesajul lui ardeiash

pai e si ea noua... trebuia sa-si faca partie cumva

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
Very-dependenta de scrapbooking - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

super raspunsul tau, ardeiash...mi-a placut mult!!! ah, de n-am fi atat de rautaciosi cu incercarile celor din jur...si am intra in jocul propus...ca doar net-ul asta e o joaca de-a hai sa vorbim despre orice ne trece prin cap, ca oricum n-avem detalii unii despre altii, decat propriile cuvinte.

july mami de Alex (12.11.2004) 22 sapt. + Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:
citat din mesajul lui sdcristian

da cu ce e speciala ciorba de gaini moarte? in general mananci ciorba de gaini vii?

6+

Ai fost tare!!
Pe vremea cind eram eu virgina primititva, o pacaleam pe bunica-mea ca ma duc la biserica sa ascult prohodul, in schimb eu ma pupam cu gagikul printre morminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

am furat naftalina din magazin pe vremea cand aveam vreo 6 ani si, apoi pentru ca stiam ca mama nu suporta mirosul si ca sa nu o descopere, am pisat-o si am presarat-o pe sub covoare ca sa miroasa in toata casa. Mie imi placea cum mirosea.

Am aruncat cu oua si rosii in masinile din parcarea din spatele blocului.

am pus-o pe prietena mea sa faca pipi intr-un borcan si apoi am aruncat in ghivecele cu flori ale vecinei de sub mine ca sa ii moara florile.

am uns usile cu ulei si apoi le-am tapetat cu faina si malai ca sa disperam vecinii.

Si multe altele... impreuna cu prietana mea din copilarie, care spre fericirea tuturor vecinilor a plecat definitiv din tara dupa vreo 15 ani de nebunii de ale noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui emilia.m

Intr-adevar, nimeni nu mananca ciorba de gaini vii, dar una e sa fie ucise pt a fi facute ciorba si alta e sa moara de batranete si apoi sa fie gatite. In fine... nu-i mare chestie.

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

LOL... da' ce tiganii tineau gainile pe post de pets, sa moara de moarte naturala ???
Draga oriana Alina trebuie ca esti foarte tinara daca vii cu topicuri din astea :) ce vrei sa ne scriem aici fiecare pomelnicul pacatelor? Pentru ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Strict on topic: Cu ce sa incep?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput