Lucruri interzise pe care le-am facut

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OrianaAlina spune:

Ok, am observat ca un mesaj la care chiar imi doream feedback a disparut.

Nici o problema, vom raspunde la intrebari in schimb...

Daca sunt impotriva regulilor societatii in care traiesc ?

Ei bine, cred ca sunt reguli care te pot inalta ca individ si dovedesc superioritatea modului de gandire al unei comunitati (ex: comunitatile in care persista ca reguli generale acceptarea libertatii de gandire si de exprimare si toleranta manifestata in intarirea diversitatii etc) si reguli care practic te anuleaza ca individ in favoarea multimii si a opiniei generale, considerata de cele mai multe ori pur superioara (ex: comunitatile care nu accepta ca uneori o femeie are valori umane ce le depasesc cu mult pe cele ale unui barbat si atunci aceasta trebuie sa ascunda de exemplu faptul ca este inteligenta si sa joace un rol pentru a putea fi acceptata - a se vedea conditia femeii din mediul rural romanesc care de cele mai multe ori nu-i spune unui barbat ca greseste si distruge vieti, pe a sa si a altor oameni, decat pe cai subtile, ocolite, care sa nu-i lezeze orgoliul; comunitatile care nu accepta orientarile sexuale diferite, care sunt rasiste si xenofobe, care il invinovatesc pe bolnav de boala sa (cati oameni nu se tem de cei bolnavi de SIDA, de lepra, de DEPRESIE etc.care culmea nu pot transmite boala lor prin contact direct)etc.

Stau si ma gandesc ca au fost oameni care au fost arsi pe rug pentru ca au indraznit sa emita niste idei ce contraveneau spiritului vremii lor. Cum ar fi ideea aceea cum ca Pamantul ar fi rotund... Ce idee prosteasca, nu?

Eu am emis ideea aceasta, cum ca nu sunt perfecta, ca am defecte si am spus si care sunt acestea. Mi-am exprimat motivatiile din spatele lor si s-au considerat a fi justificari. Cred sincer ca in spatele fiecarei actiuni umane se ascunde o motivatie. Aceste principii constituie de fapt bazele psihologiei, a intelegerii personalitatii umane.

De exemplu, mintim fiindca nu dorim sa cream o impresie proasta, sa fim judecati si considerati neceorespunzatori tiparului social.

Poate cineva spune sincer ca n-a mintit niciodata in viata? Cred ca am avea ce invata de la o astfel de persoana.

Kariguld, ma intrebi daca fac sondaje. Imi spui ca tu nu ai impartasi asa ceva pe forum. De ce? Ce ai asa ingrozitor de trebuie ascuns? Si care este cel mai ingrozitor lucru care ti s-ar putea intampla daca ai face-o?

Sondaje ?... Sondaje nu stiu daca fac. Ceea ce stiu e ca vreau sa ma cunosc pe mine insami si pe ceilalti un pic mai bine. Si vreau ca toti sa ma vada complet dezbracata. Vreau ca in oricare din relatiile mele sa fiu respinsa din prima, nu dupa ce am investit timp si suflet. Si mai ales vreau ca voi sa ma placeti, daca ma placeti, pentru ceea ce sunt nu pentru masca ce-o port.

Mai am o intrebare? Despre ce partie e vorba? Nou venitii pe acest forum au ceva de demonstrat cuiva ? Dam un examen ? Eu credeam ca vrem cu totii pur si simplu sa impartasim. Nu este asa?

P.S.: Vroiam sa va mai spun ca astazi m-a durut burta foarte tare si ca parul meu pur si simplu n-a vrut sa se aseze in forma lui obisnuita. Am fost ciufulita toate ziulica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

cum naiba se face ca in ultima vreme apar din neant tot felul de useri noi care vor povesti mai mult sau mai putin sexuale,etaleaza o nonsalanta de invidiat ,scriu posturi kilometrice si se enerveaza ca lumea e suspicioasa.
schimbati registrul ca aveti acelasi stil.asta in caz ca nu sunteti una si aceeasi persoana.

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui OrianaAlina
Mai am o intrebare? Despre ce partie e vorba? Nou venitii pe acest forum au ceva de demonstrat cuiva ? Dam un examen ? Eu credeam ca vrem cu totii pur si simplu sa impartasim. Nu este asa?

Dupa 2, 3 ani cand te voi obisnui cu membri acestui forum o sa-ti dai seama de ce nu trebuie sa ai astfel de asteptari( in cazul in care subiectul e pe bune)...nimeni din cei "vechi" nu va impartasi astfel de experiente.
De ce ?!? ...Se stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am copiat la toate orele la care am putut:-) am dezvoltat o tehnica uimitoare
am fumat chistoace de pe jos
am lipit guma de mestecat in restaurant sub masa
am furat inele de pe tarabele tiganilor
am sarit gardul la strand sa nu platesc intrarea
am calcat cu fierul bilete de autobuz ca sa nu se vada ca au fost perforate
etc....multe, majoritatea in copilarie/adolescenta:-)

acuma am mai multa empatie si incerc sa nu fac ceva care pe mine m-ar deranja

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AVoogt

Citat:
citat din mesajul lui OrianaAlina

Dupa 2, 3 ani cand te voi obisnui cu membri acestui forum o sa-ti dai seama de ce nu trebuie sa ai astfel de asteptari( in cazul in care subiectul e pe bune)...nimeni din cei "vechi" nu va impartasi astfel de experiente.
De ce ?!? ...Se stie!

de

Alina

se stie ce?eu "bat" mai multe forumuri si m-am invatat sa simt abordarile de acest gen.sub masca inocentei mai facem,un sondaj,mai testam reactii,teme sociologice,psihologice etc.
ce ma calca pe sistem e ca nimeni nu recunoaste "bai nene am si eu o tema de facut si vreau sa ma ajutati".o dam in povesti nemuritoare si incepem sa impingem discutia catre ce ne intereseaza.
sharing,sharing dar nu oricui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am facut tot ce a facut Deus, mai putin aia cu guma de mestecat:))
in plus:
am intrat la concerte rock fara sa platesc
m-am imbatat de cateva ori
am furat un inel de la balci de pe taraba unui tigan, aveam 6 ani, dupa ce am plecat d-acolo, i l-am aratat mamei, care s-a ingrozit
am furat in adolescenta ceva, dar m-a mustrat atat de tare constiinta incat am dus obiectul inapoi si mi-am cerut scuze. Posesorul de drept era socat, nici nu vazuse ca-i lipseste
pe la Grozavesti intram deseori la metrou fara sa platesc

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
about Eva

secolul XX la subiectiv

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

se poate sa nu mai acuzam pe cineva ca face ceva pana nu avem siguranta ca asa este? este usor sa aruncam o suspiciune si dupa sa spunem "scuze nu am stiut, doar am dat cu barda"
nu va place, nu raspundeti!

si eu de multe ori am vrut sa aflu cum vad alte persoane unele lucruri dar nu am intrebat fiindca eram sigura ca o sa se gaseasca cineva sa ma acuze ca fac sondaje, imi fac o lucrare/teza, ca am prea mult timp de lucruri "plictisitoare" etc.

Daca OrianaAlina are de facut o teza/sondaj sau pur si simplu vrea sa afle daca si ceilalti au avut sau au anumite slabiciuni este dreptul ei.
Pe mine nu ma deranjeaza sa-i raspund indiferent de motivatia pe care o are. Daca nu-mi convine intrebarea , citesc despre ce este vorba si trec mai departe.

Sa aveti o zi buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

"Daca abatoarele ar avea pereti de sticla, am fi cu totii vegetarieni." Linda si Paul McCartney

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Deus

se poate sa nu mai acuzam pe cineva ca face ceva pana nu avem siguranta ca asa este? este usor sa aruncam o suspiciune si dupa sa spunem "scuze nu am stiut, doar am dat cu barda"
nu va place, nu raspundeti!

si eu de multe ori am vrut sa aflu cum vad alte persoane unele lucruri dar nu am intrebat fiindca eram sigura ca o sa se gaseasca cineva sa ma acuze ca fac sondaje, imi fac o lucrare/teza, ca am prea mult timp de lucruri "plictisitoare" etc.

Daca OrianaAlina are de facut o teza/sondaj sau pur si simplu vrea sa afle daca si ceilalti au avut sau au anumite slabiciuni este dreptul ei.
Pe mine nu ma deranjeaza sa-i raspund indiferent de motivatia pe care o are. Daca nu-mi convine intrebarea , citesc despre ce este vorba si trec mai departe.

Sa aveti o zi buna

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

draga mea Deus unde am zis eu ca nu are voie?sau unde am zis eu ca tu nu ai dreptul sa raspunzi?
eu mi-am exprimat o indoiala din ceea ce am citit.am acest drept? :)

Mergi la inceput

da espiritu, ai acest drept dar trebuie sa ne gandim ca putem sa suparam involuntar pe cineva:-)
poate eu sunt curioasa sa aflu daca la unele doamne le place masajul la picioare si m-ar durea sa intre cineva si sa ma acuze din start ca am prea mult timp sau ca mesajul meu este neserios sau ca fac ceva teza sa aflu daca lumea iubeste reflexoterapia:-)

pt mine in momentul x poate ca ceva sa para important, poate am mintea mai odihnita... si in alt moment sa ma intereseze detalii tehnice despre ce si cum se pun diblurile in perete...

eu asta am vrut sa spun, ca nu toata lumea foloseste forumul doar pt intrebari sau subiecte vitale de o importanta capitala pt toata omenirea, mai ne si destindem, vorbim discutii, ne relaxam fiindca este duminica si nu avem program sau chef de altele

zi buna la toata lumea

devii ceea ce practici
www.de-azi.ro

Mergi la inceput

Deus si tu stii exact ce vorbesc eu.
stiu ca v-ati suparat si cand a fost pusa sub semnul intrebarii doamna vulpescu.si imediat doamna vulpescu si-a dat arama pe fata.
la mine s-a aprins beculetul cand doamna vulpescu devenea irascibila cand cineva se indoia de veridicitate si pushingul pe care il facea "hai spuneti,hai spuneti".
din pct meu de vedere e problema voastra daca raspundeti sau nu la subiect.
fiind un forum liber am dreptul sa imi exprim suspiciunea.

Mergi la inceput