Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata tuturor!

Azi dam si noi de baut, o limonada, un suc de fructe, o bere fara alcool, ce doreste fiecare. Am ajuns la 20 de saptamani!!!

Letzy, felicitari pentru schimbarea de semnatura! Distractie placuta cu finii!

Beatrice , eu nu m-am confruntat decat cu cateva zile de dureri de cap (si nu foarte mari), din cate stiu eu de la doctora mea ea-mi zicea ca la durerile de cap singurele chestii pe care le pot lua sunt algocalmin (de care eu nu mai folosesc de vreo... 18 ani, ca nu-mi face nimic) sau paracetamol simplu. Nu stiu ce-as putea sa-ti recomand eu. Sa ai grija sa nu cumva sa stai in curent sau in bataia cilimatizorului, ca si astea-s pacatoase tare.
Eu cu caruciorul inca studiez, saptamana asta scap de o datorie mare si incep studiul pentru bebe .

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Si am schimbat si semnatura, ca uitasem .

Sa aveti o duminica usoara!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, m-am gandit si la acest aspect cu AC.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Letzy, Amelia, felicitarie pentru schimbarea de semnatura!
Beatrice, eu n-am avut dureri de cap, dar le-am auzit pe fete ca folosesc si crema chinezeasca, se gaseste in cutiute din alea mici, cred ca stii despre ce vorbesc... Si da, paracetamolul mai e o varianta. Pupici ca sa treaca durerea!

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

'Neatza! Va servesc un cappucino cu milka

Ana, sper ca esti mai bine , am auzit ca e perioada cea mai nefasta a anului pana pe 6 august. La cei din jurul meu vad ca se cam potriveste. Si eu am avut ieri o cearta urata dar s-a rezolvat pana la urma...

Am vazut ca vorbiti despre epilat, cu ceara, creme sau folosit de lama. Eu combin si epilatul cu ceara epilatul cu aparatul si lama, insa inghinal si axila prefer clar ceara.

Eu as evita folosirea cremei depilatoare in sarcina. Si nu ma ingrijoreaza parabenii ci substantele active din crema. Pielea e permeabila si absoarbe intr-o anumita proportie ceea ce intra in contact cu. De aceea, de exemplu, se recomanda ca gravidutele sa evite folosirea produselor de curatat sau macar utilizarea manusilor. Manusile ofera protectie mainilor insa se pot inhala vapori degajati in aer.

Victoria, mami de Anna Sofia, 24+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

beatrice75 am intrebat dr si mi-a zis ca pt dureri de cap sa iau paracetamol. Sincer am avut dureri de cap da am asteptat sa treaca de la sine, nu am vrut sa ma indop cu pastile...

sa vedem si cu ce ma plictisesc azi..Pufescu lucra de dupamasa pana seara tarziu..MAi citex,sa mai gasesc vrun film vesel de vazut.Si binenteles sa ma mai patucinizz ...

sugubina +21 cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Joy, nu cred ca mai am rabdare pana pe 6 august. Azi voi face ceva in sensul asta...

Ana
26s, viitoare mami de, David Ciprian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Ana_O imi pare rau sa aflu prin ce stare treci. Azi e o noua zi si sper ca esti mai bine.
Cred ca suntem cu mult mai sensibile decat in mod normal, si mai ales la situatii neplacute. Eu m-am surprins de multe ori ca ma apuca plansul la faze triste din filme, la care alta data nici nu as fi clipit. Ca sa nu incep sa bocesc schimb canalul.
Cand situatiile neplacute se intampla in realitate este cu mult mai grav si trebuie sa incercam sa le evitam.
Bucurie tuturor ursoaicelor ca de azi incepe o luna noua.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza si de la mine burtici!

Nu am mai scris de ceva timp... poate ati si uitat de mine, dar am fost si foarte ocupata si nici nu am mai avut noutati. Aseara am visat pentru prima oara ca nasc si spre dezamagirea mea faceam cezariana ca nu aveam dilatatie deloc.
Si eu am inceput usor, usor sa iau hainute, ce-mi trebuie pentru baietel. Am foarte multe si de la Teo care merg si la baietel desi mai mari majoritatea haiunelor ei sunt cu roz si floricele.
AICI e fii-mea care se pregateste de venirea fratiorului.
Poze cu burtica am mai vechi, adica de acum vre-o patru saptamani, aici. Ma ingrozeste gandul ca mai sunt 3 luni si eu deja simt ca explodez.

Cris mami de Teodora si 25+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Uitasem de semnatura. Miercuri implinim 27 de saptamani.

Fii-mea cred ca simte ca in curand ma va imparti pentru ca este foarte mamoasa in ultimul timp. Vrea mereu atentie, vrea numai in brate, ea care inainte nu avea pretentii de genu, era libertina si independenta. Sa va spun ca la 1 an si trei luni ea plange daca nu ii place cum o imbrac?
Mai incolo o s-o iau razna.

Cris mami de Teodora si 26+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput