Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

Hei ralu, bebe a inceput sa mute mobila pana tarziu?

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushali spune:

ce de burtici frumoase, cred ca am sa pun si eu una , dar dupa ce ii fac putina liposuctie pozei

Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt 11+
bbmomente din viata

Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna burtici

tooata familia s-a trezit la 11 ..inclusiv bebele..minune mare

am pregatit papa..am baut cafeaua ..decofeinizata (dar cand se intoarce soatza cu spatele mai ''scap'' juma de lingurita de ness)

ne pregatim de plecare..am vazut ca e mai racoare afara
avem program de shopphing la greu azi..cercei la dra..colanti laburtoasa, pantaloni la burtos..coafor pentru amandoi pletosii (ei doi)
si ceva zbenguiala in parc daca ne mai tin puterile ..

sa aveti o zi frumoasa

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

buna burtici mari si mici.
Eu acu ce mi-am terminat treaba. Si ma odihnesc un pic. De cand m-am trezit tot trebaluiesc prin casa.
V-am pupacit.

Laura

16+

Mergi la inceput

acu ne-am intors si noi..doamne ce caldura..zapuseala, nu mai puteam nici cu aerul conditionat in masina, tot rau imi era
am colindat prin obor dupa cercei..am cautat colanti dar nu am gasit..erau niste izmene la 35 lei care cica erau colanti, dar aratau aiurea si scumpi
am rez si cu ''frizurile''

fac un dush si ma bag in pat ..am umblat mult si pe jos si nu am simt bine
voi ce faceti ? putina lume pe aici

Simo 18 +

Mergi la inceput

aaaa..v-am zis ca marti merg la eco sa vad juniorul ??

ma rog..vad acolo daca a ramas junior sau e ''junioara '', ma gandesc ca acu tre sa vada mai bine si sa stea..randu trecut se credea la circ..nu avea stare

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

bebelana, sa stii ca si eu am un sentiment de vina in sensul asta...nici nu mi-a venit sa scriu, asa mi se pare de stupid...Desi noi am sustinut amandoi ca nu ne dorim baietel sau fetita in mod special (mai ales ca eu vroiam 2 odata..), ca sa fie sanatos ca asta conteaza bla bla, am inceput sa ne obisnuim treptat cu ideea de baietel. Habar n-am de ce.Ba chiar ma enervau cunostintele care isi dadeau cu parerea cum ca ei cred ca ar fi fata. Ei bine, am ramas tare surprinsa la eco cand ne-a spus ca e fetita..nu dezamagita neaparat, dar asa, uimita, nu stiu cum sa zic. Si-mi era ciuda pt ca stiam (credeam eu atunci) ca si sotul isi dorea de fapt baietel. A fost cam aiurea, el nu intelegea de ce sunt cam cu fundu in sus...ma rog, o zi de care nu sunt prea mandra. Ne-a tinut o zi prostia asta Acum suntem cei mai fericiti din lume. Sotul a trimis poze cu bebelina mica la toti prietenii nostri si tipa in gura mare ca e mandru de fata lui, iar eu o iubesc de innebunesc!!! Deh, toane si prostii de femei gravide....

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Ce fac burticile?
Eu cam suparata, desi ar treb sa fiu super fericita ca luni plec la mare.Aseara am fost la ginec si mi-a zis ca am voie sa stau un pic la soare si sa ma balacesc in apa!
Problema este ca mi s-a defectat frigiderul!Am chemat pe cineva, si cica pierde freon, si nu merita incarcat ca nu se stie cat mai tine! ( il am de 9 ani). Am fost azi prin magazine dar nu am gasit mai nimic ( as vrea sistemul buy back)convenabil si oricum nu-l distribuiau azi sau maine. Asa ca acum stau fara frigider, e groaznic!!!
Daca imi poate da cineva o sugestie cam ce sa cumpar, vrem o combina frigorica, dar nu am idee ce marca o fi mai buna!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 14 +

Mergi la inceput

Si inca ceva: de azi sunt in concediu!!! Ca multe altele dintre voi, am observat. Asa ca mai fac una alta prin acasa azi si maine, lenevim bine mersi, iar de luni de apucam de cumparaturi si pregatiri pt k joi plecam in grecia Scoatem bebelina la plimbare

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

gabriela, din cate stiu eu la media galaxy aveau program de buy back. Am cautat si eu acum cateva luni ca se arsese motorul la al meu, dar pana la urma am inlocuit doar motorul, am iesit mai ieftin si merge bine mersi. De marca nu stiu ce sa-ti zic, depinde si ce suma vrei sa investesti in noul frigider si cam cum vrei sa fie, cat de mare, cu 1 usa sau 2, cu dozator de apa, bere, sau mai stiu eu ce...

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput