Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 8
bebelu86 spune:
mai stau o lecuta pe aici
cat ma dau cu crema si astept sa intre bine in piele ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
Irinukaaa spune:
Neata la toata lumea!
Am citit ce ati mai scris ieri ca se pare ca sunt cam aglomerata zilele astea si nu prea am avut nici cand "sa trag cu ochiul".
Am adaugat si eu vreo 2 poze.
VA
DULCE!
Irina ~
17+ cu 
Shhhht! Cresc...
mirela2 spune:
neata fetelor
de la 7 fara sunt treaza
toata noaptea am facut carare la baie
azi fac paste ca mi au curs balele cu ochi n spaghetele alura de la serviti va rog
m a scarbit asa de tare botezatu, ce limbaj colorat pt un om care se da cult si elevat...........of
si mami de Vlad (12.12.1999) 
bebelu86 spune:
neata si de la mine!!!!
pt burtici si buburuze
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
Foxy-le spune:
neata fetelor matinale. Gata cafeluta?
Noi l-am condus pe tati la usa(a plecat la munca micutul) si acum pazim masinile de spalat. putin program administrativ azi, deh, ca sambata! dar pan' se spala rufele, mai lenevim. (sa-i dea d-zeu sanatate aluia de-a inventat ,masina automata!)
O zi frumoasa va doresc.
17
bebelu86 spune:
Irina ce burtica frumoasa ai 

iar finutu e un dulce. sa-ti traiasca 
FOXY uite o cafeluta din partea mea 
si eu trebaluiesc un pic pe aici
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
bebelu86 spune:
papica nu va las k va fac pofte si dupa aruncati cu rosii ![]()
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
angieangie spune:
neata burtici 

Irinukaaa 

pt tine si finutul tau..e scumpic tare
pup toate fetele
Angie
+13
"http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=angie&year=2011&month=2&day=3&babycount=1"
AlexaM spune:
Bebelu, exista si contractii partiale, adica doar o parte din uter. NU mai stiu sa iti dau detalii ca nu imi amintesc de la cealalta sarcina, insa o sa caut prin carti. Contractiile sunt bune atat timp cat nu sunt dureroase si nu sunt regulate. Eu imi amintesc ca stateam cu ochii pe ceas mereu sa verific daca sunt regulate...( adica sa intervina la un interval aprox egal).
Nu te speria. Daca te deranjeaza si te streseaza ia un nospa, insa eu nu cred ca tre sa-ti faci griji.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
15+ 
bebelu86 spune:
Mersi mult de tot Alexa.
m-am linistit k dupa si-a schimbat pozitia si locu si l=am simtit bine pe bb,
asa m-a tinut pana pe la 12 noaptea.
s=a mutat de colo colo dupa bunu lui plac.![]()

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+