Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 2

loutzy spune:
Ana eu sfecla deobicei o bag la cuptor si o verific cam dupa o ora tot asa bag o furculita in ea.
Laura 16+

madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelu86 bai nene... cum stau p scaun asa simt cum se strange burta pe partea dreapta, dupa ii da drumu, iar se strange,,, dar numai p partea dr. ce se intampla??? ![]() Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt ![]() ![]() |
misca bebe

Povestea nasterii
Mada, mami fericita de

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

shubulina spune:
Ralu,nu stiu ce-o fi...Isi face piticu de cap.
Tot pt salata am luat varza.Varza se face calita si fara carne?Si ca sa fie mai acra un pic ce se pune?Are gust fara carne? 14+
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

bebelu86 spune:
e buna si fara carne. dc vroiai acra, era mai buna varza murata.
la asta nu stiu ce merge sa pui
Mada sper sa fie bb,
ma gandesc k poate e si de la cat am stat in picioare azi si sa nu fie contractii
nici nu stiu cum sunt alea ca sa imi dau seama
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu
17+

mirela2 spune:
e buna si fara carne
dar parca cu afumatura merge cel mai bine si mami de Vlad (12.12.1999)

bebelu86 spune:
am gasit pe net k poti sa pui sare de lamaie, sau sa storci o lamaie sa o faci mai acra.
acu depinde si cat faci. vezi sa nu o faci prea acra
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
17+

loutzy spune:
Ralu mai am si eu cateodata senzatii de astea, mai ales cand sunt f obosita. Stiu ca la nunta am simtit cum se contracta uterul. Avand in vedere ca nu am stat in picioare deloc.
Sincer nu m-am agitat pt senzatiile ca nu stiu exact ce sunt si sunt de scurta durata.
Laura 16+

shubulina spune:
Parca as manca si o varza,asa calda...mmmmm
Pai nu vreu sa fac multa,am una micuta.Sotu nici nu mananca varza,cica n-are deloc calitati nutritive.Ce ti-e cu sportivii astia 14+
Cu Dumnezeu inainte!
Ana

bebelu86 spune:
vad ca nu ma lasa..
am cel putin juma de ora de cand tot simt asa
dar numai pe partea dr.
nu doare nimic. doar k simt tare ciudat.
inseamna ca ce am simtit pana acu, nu era bb????
l-am simtit chiar ff bine datile trecute.
acu e cam diferit
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
17+