La dovlecelu' vesel ! *2*
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
mary_07 spune:
Si Razvanica adora painea,mai ales coaja.Molfaie la ea pana o inmoaie apoi o inghite
Intrebare intrebatoare: cumnata se ocupa de o afacere cu paine de casa,pe vatra,fara amelioratori.. e ok sa-i dau si lui? Am inteles ca ar fi mai grea la stomac decat cele din comert...
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aricelul Buna seara, apropo de paine, Mariei ii place tare mult si cand o vede pe masa tot face ih ih ...si da din buzite gen papa ca vrea neaparat ... norocul meu e ca mama are masina de facut paine si o face cu faina integrala, deci e cu mult mai buna decat cea din comert ... e adevarat ca nu te prea poti abtine (eu nu prea mananc paine, dar in cazul asta mai sar calul ![]() Somn usor ca nu prea mai rezist. _ Maria (28.08.2009) ![]() |
Exact ce spuneam...painea aia e divina!!
Divina pentru multe din kilosurile mele
![](plang.gif)
Pup aricelule, maine aflu ce si cum cu "alea"
![](icon_smile_big.gif)
Somn usor!!
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui mary_07 Si Razvanica adora painea,mai ales coaja.Molfaie la ea pana o inmoaie apoi o inghite ![]() Intrebare intrebatoare: cumnata se ocupa de o afacere cu paine de casa,pe vatra,fara amelioratori.. e ok sa-i dau si lui? Am inteles ca ar fi mai grea la stomac decat cele din comert... Mely ![]() ![]() ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Habar n-am... Mai grea la stomac? De ce oare?
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
raluk16 spune:
Fete dragi, sunt tare somnoroasa! Cred ca si pentru ca am papat mult azi. Daca mi-am luat blugi, m-am considerat aranjata !
Asa ca va zic noapte buna si weekend placut!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
citat din mesajul lui mary_07 Si Razvanica adora painea,mai ales coaja.Molfaie la ea pana o inmoaie apoi o inghite ![]() Intrebare intrebatoare: cumnata se ocupa de o afacere cu paine de casa,pe vatra,fara amelioratori.. e ok sa-i dau si lui? Am inteles ca ar fi mai grea la stomac decat cele din comert... Mely ![]() ![]() ![]() _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Nu pricep
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
citat din mesajul lui mary_07 Paiii,nu stiu cum sa ma exprim...hmm,vezi tu...tutunul asta imi da o stare euforica,ma simt mai high (incerc sa-mi imaginez ca aceeasi senzatie e si la droguri dar la un nivel mult mai intens...numai ca,am niste copchii acasa si nu-mi permit sa incurce carecumva prafurile cu sarea ![]() Plus de asta,prin cluburi (le frecventez deseori,doar imi traiesc varsta,ce naiba!) e tare cool sa tii de un bat in mana si sa-l duci fitos la gura ![]() tot ce am scris aici si mai sus e in spirit de gluma...sper sa fie luate ca atare ![]() |
...hai ca stim de gluma, nu e nevoie sa scrii ca pe pachetele de tigari
![](icon_smile_big.gif)
doar nu credeti cand va spun ca eu abia imi duc batranetile...
sau credeti?
---
mami de
![](sofer.gif)
![](cool.gif)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Sa zic si io buna seara !
Gata cu treburile administrative ..adormit copilu, facut dush, strans oratanii de pe jos, discutat una-alta cu sotz..
Sunt toata a voastra acum. Ia sa vad, ma vrea cineva?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
...hai ca stim de gluma, nu e nevoie sa scrii ca pe pachetele de tigari ![]() doar nu credeti cand va spun ca eu abia imi duc batranetile... sau credeti? --- mami de ![]() ![]() Multumesc lui DD. |
va rog eu, fara cuvinte sau fraze cu tenta rasista, da?
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)
mary_07 spune:
Raluk,nu pricep ce nu pricepi.Despre cum e afacerea asta cu paine sau de ce nu ar fi indicata la copii asa mici?
Am vrut sa-i dau lui Razvi sa manance (regulat,nu doar sa guste)si toata lumea mi-a zis ca nu e bine; explicatia- e mai grea la stomac.Nici ei nu au stiut sa-mi explice de ce
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 Fete dragi, sunt tare somnoroasa! Cred ca si pentru ca am papat mult azi. Daca mi-am luat blugi, m-am considerat aranjata ![]() Asa ca va zic noapte buna si weekend placut! ![]() Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Noapte buna, te sarisem
![](icon_smile_big.gif)
Chiar are legatura cat mananci cu starea de somnolenta? Asta ar insemna sa dorm pe mine mereu..
_
![](auto2.gif)
![](smiley_shopping.gif)