La dovlecelu' vesel ! *2*

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Avem capitol bio, nou noutz!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Iulia te pup, mamis, dar de ce ma injuri tu si ma bagi la bucatarie?? La noi sunt 36 de grade afara si daca dau drumu' la aragaz inebunesc. Sau...ai facut tu deja cafeaua, ai dat drumul la aere la 25 de grade si acum e numai bine sa o savuram pe langa un keculetz, ceva?

Hai sa va pove ceva recent: duminica noapte Andra a varsat. A fost groaznic!!! Nu stiam ce sa-i fac, ce sa-i dau ca a fost primul episod de-asta. Ii dadeam o gura de apa, statea 3 min , varsa. Dimineata era terminata de oboseala dar si de foame. Sunam la medic, cica sa o hidratam si sa ii dam sa pape usurel pana-si revine, daca nu se pune pe picioare sa mergem la ea.
Deci, ieri am luat-o strategic: paine prajita cu gratar de piept de pui servite cu un ceai de menta cu Prolyte. Nu va pot povesti cat am stat langa ea sa manance 2-3 gurite. Cel putin ceaiul..groaznic. I-am zis ca o duc la spital sa-i puna perfuzie...aproape ca voia Am vazut ca n-am avut succes cu painea si gratarelul, am facut un pilafior pentru amandoi, fara sare dar cu legume, mai mult inabusit...Radu a mancat un castronel, Andra a mancat 5 linguri!!! Am insistat toata ziua pe langa ea sa ia mancar cate-o gurita din cand in cand. S-a pus pe picioare si n-a mai fost nevoie sa ajungem la medic...
Azi am luat-o de la capat. I-am facut lui Radu fructe blenduite. Am pus 2-3 in plus ca sa le fac la amandoi. Radu a lins castronul, Andra are castronul neatins (hai, sa zic adevarul, a mancat 2-3 lingurite). Daaaaaar, am prins-o la oreo, bagase si niste pufuleti in ea, mai gasise si niste cipsuri de-a lui tat-su pe care le-a savurat cat l-am spalat eu pe-asta mic

Ce sa-i fac, fetelor???

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput