La dovlecelu' vesel ! *2*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Mai, lasati gluma! Eu am intrat in Bucuresti, cine vrea sa ne vedem? Haideti, ca nu stau mult.. Suntem pe centura, spre deneu.. Suntem aia cu un cupil urlator in masina.. si au ramas si niste coji de oo pe capota..Ce indicii mai vreti? Incep sa cred ca nu vreti, i-am zis sotului sa-i dea talpa
Am oprit dupe pod pentru necesitati, da nici un lan de porumb in zona... Betoaneee.. Am mers pana la urma la un spatiu d-ala amenajat..
De baut nu am luat decat coniac Unirea, io nu servesc si decat American Cola ( asa mi-e drag al meu, stie ca vreau sa vad America si mereu imi cumpara .. asa, in spirit de simpatie cum ca ar intelege ce-i in sufletul meu acolo, la destinatii turistice)

pies: de pe porcheria de telefon mi-e greu sa bolduiesc , inclin textu, pun emuticoane de-astea.. Va las la sfarsit mai multe, le puneti voi, dupe gust.
Pupici
Deja am iesit din Buc.. Iar nu ne-am vazut....daca e, vorbim la telefon

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

cred ca eu la cumparaturi ajung tot ca si ieri .

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Eu nu te inteleg!Da' ce-ti trebuie cumparaturi?Ce crezi ca altii ajung?La ce bun?Te-ai duce repede sa cheltuiesti bani!Ia sa vezi tu,daca ramai acasa,iti raman si banutii!

Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia0807 spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Mai, lasati gluma! Eu am intrat in Bucuresti, cine vrea sa ne vedem? Haideti, ca nu stau mult.. Suntem pe centura, spre deneu.. Suntem aia cu un cupil urlator in masina.. si au ramas si niste coji de oo pe capota..Ce indicii mai vreti? Incep sa cred ca nu vreti, i-am zis sotului sa-i dea talpa
Am oprit dupe pod pentru necesitati, da nici un lan de porumb in zona... Betoaneee.. Am mers pana la urma la un spatiu d-ala amenajat..
De baut nu am luat decat coniac Unirea, io nu servesc si decat American Cola ( asa mi-e drag al meu, stie ca vreau sa vad America si mereu imi cumpara .. asa, in spirit de simpatie cum ca ar intelege ce-i in sufletul meu acolo, la destinatii turistice)

pies: de pe porcheria de telefon mi-e greu sa bolduiesc , inclin textu, pun emuticoane de-astea.. Va las la sfarsit mai multe, le puneti voi, dupe gust.
Pupici
Deja am iesit din Buc.. Iar nu ne-am vazut....daca e, vorbim la telefon

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Ukuta,daca ajungeti la Sinaia treceti pe la noi!Noi nu suntem acasa dar asa sa ne facem antrenamentul pentru la toamna-iarna!PUPAM SI DRUM BUN

Bebe voios de mami Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Uka, daca ajungi in Clinceni, vino si pe la mine. Nici noi nu suntem acasa, da' vede si Carina peste gard un cocos, o gaina...
Vino putin mai tarziu ca vrem sa plecam cu Maia in parc.

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia0807

Citat:

---

Multumesc lui DD.

Eu nu te inteleg!Da' ce-ti trebuie cumparaturi?Ce crezi ca altii ajung?La ce bun?Te-ai duce repede sa cheltuiesti bani!Ia sa vezi tu,daca ramai acasa,iti raman si banutii!

Bebe voios de mami Iulia

iulia, de data asta vroiam sa ajung doar la miniblu dupa accesoriul ala beaba. nu vroiam sa chetui mult, pe cuvantu' meu. imi luam la mine fix suma respectiva .
daca totusi ajung si gasesc, iti iau si tie? il mai vrei?

---

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Aricelule mergi si tu la capat de pod la Cernavoda, faci cu mana lu' Uka...ea e miloasa si opreste si apoi te tii strans cu mainile de bancheta si nu te mai dai jos pana la munte unde e racoare si bine. Si asa scapi de canicula capitalei. Odata ajunsa acolo sunt sigura ca va vor servi cu o ciorba de burta si un mititel ca sunt oameni omenosi.
Si uite asa te lipesti si tu de un weekend racoros.

Mai zi-ne si noua ce face frumusheatza aia mica si dulce. Daca nu as avea promisiuni de insuratoare pt David prin 3-4 zari....aproape ca as indrazni sa o curtez pe papusa si sa-i rog sa faca impreuna un copil sa vedem ce ochi vor iesi

Da, da Uka, stiu imaginea, e beton...dar acel ziar unsuros de la mezel nu are niciun farmec fara cojile de la oul fiert, insist !!!!!

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

sunt defazata, ma scuzati, ....au trecut de Bucuresti

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Sunteti bestiale!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:

---

Multumesc lui DD.

deci ieri cand sotz era aici cu Maia, tu, daca nu erai la cumparaturi, unde erai?

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

buna ziua duduitelor,
iulia, multumim de intrebare, suntem bine. adica cu mancarica...andrei mananca bine, ma surprinde chiar, iar stefi mananca deloc sau aproape deloc...
le place tare tare locul de joaca. ieri mi-au stat o ora cu ranjetul pe bot atarnati in leagan. am poze, dar nu am baterie la aparat ca sa le si descarc.

ma duc sa il asist pe sotz la facut mancare

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput