La dovlecelu' vesel ! *2*
Raspunsuri - Pagina 16
aricelul spune:
Buna,
Uka pozele sunt superbe ca de obicei . Drum bun si distractie placuta la munte !!!
Techila e super locul de joaca ... deci te pregatesti pt musafiri
Manga sa porti sanatoasa noile achizitii !
ati vorbit de curatenie ... pai e cam greu la capitolul asta ... si nici nu a mai venit femeia de ceva timp ...
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Da ce fel de gospordina crezi ca sunt mai Luci? Normal ca am luat de-ale gurii, mai incolo oprim, punem ziaru pe capota, scot mezelu, mustaru, sparge barbatu o ceapa.. Evident punem cd-u ala meserias .. Bo-ie-ri-e !!! Stiu, la copil nu-i pun mustar pe parizer, e mica
Ce-mi place de noi ca stim sa traim
Aricelule, pupici! Ce-ti mai face frumusetea mica?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
selen80 spune:
neata si aici
Uka, rate sau ratze?? vezi sa nu uiti si piersicile pe langa ouale alea
Epi (asta vine de la epidurala, sau de la ce??), sunt constienta ca nu prea merge faza cu mentinerea, dar ma amagesc si eu, ce sa fac...cel mai bun e programul Techilei, numai ca eu nu ma misc asa repede, si Ebru nu prea sta singura in patut...
o duminica perfecta va doresc
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
aricelul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Da ce fel de gospordina crezi ca sunt mai Luci? Normal ca am luat de-ale gurii, mai incolo oprim, punem ziaru pe capota, scot mezelu, mustaru, sparge barbatu o ceapa.. Evident punem cd-u ala meserias .. Bo-ie-ri-e !!! Stiu, la copil nu-i pun mustar pe parizer, e mica Ce-mi place de noi ca stim sa traim Aricelule, pupici! Ce-ti mai face frumusetea mica? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Am iesit de dimineata in parc in speranta de a profita de racoare (care nu prea a fost ...ca de la prima ora e groaznic de cald in Bucuresti) si poate a o adormi, ca dadea ceva semne si cand colo a adormit exact in masina cand mai aveam 2 minute pana acasa ...prin urmare am dus-o direct in patut si doarme si acum (de vreo 2h) si nici n-am apucat sa-i dau fructele ...
Noroc ca voi va duceti la munte pe caldurile astea ...
_
Maria (28.08.2009)
iulia0807 spune:
Hai sa traiti!O duminica placuta sa aveti!Deci:UKi ai plecat?Hai ca n-are nimic daca-i dai si ei un pic de mustar bre!Ca n-o fi foc,de pofta asa...sau las-o sa bage degetelul un pic in borcanUn concediu placut.va pupam
Hepi,deci la shopinguiala ? bravos natiune! da'sotz si Maia ,tot la plaja?Ai grija ca au mare trecere barbatii singuri cu copii(ai vazut ce remarcat a fost nu?)
Raluk,deci tot cu tzitzileala deasa?Of, maica mea!Cand o veni cu prima fata acasa sa-l spui
Selenico,deci sotul singur la nunta hai?Asta da famelie moderna!Da,vine singur inapoi sau daca s-o lipi vreo insotitoare....Mai glumesc sa stiiPupam pe Ebru cea care nu sta locului si mai si doarme putin
Lucia,tu ce faci mamon cu maseaua?Cum mai esti?Ti-ai revenit la setarile initiale?Davidosu'roade ceva?Ce program aveti in uichendul asta?
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
iulia0807 spune:
Techila,pune mata niste poze la fete aici ca amaratii ca mine nu au putut vedea locul ala pardalnic de joaca si tare mi-s curioasa! Ce fac gemenii mei favoriti?Cum stati cu haleala?Dac nu-ti convine intrebarea nu-i bai ,treci peste...
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
hepilica spune:
citat din mesajul lui selen80 neata si aici Uka, rate sau ratze?? vezi sa nu uiti si piersicile pe langa ouale alea Epi (asta vine de la epidurala, sau de la ce??), sunt constienta ca nu prea merge faza cu mentinerea, dar ma amagesc si eu, ce sa fac...cel mai bun e programul Techilei, numai ca eu nu ma misc asa repede, si Ebru nu prea sta singura in patut... o duminica perfecta va doresc |
...de la EPICENTRU, adica acolo unde zguduirea este maxima .
glumesc. sigur ca de la epidurala vine.
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui iulia0807 Hai sa traiti!O duminica placuta sa aveti!Deci:UKi ai plecat?Hai ca n-are nimic daca-i dai si ei un pic de mustar bre!Ca n-o fi foc,de pofta asa...sau las-o sa bage degetelul un pic in borcanUn concediu placut.va pupam Hepi,deci la shopinguiala ? bravos natiune! da'sotz si Maia ,tot la plaja?Ai grija ca au mare trecere barbatii singuri cu copii(ai vazut ce remarcat a fost nu?) Raluk,deci tot cu tzitzileala deasa?Of, maica mea!Cand o veni cu prima fata acasa sa-l spui Selenico,deci sotul singur la nunta hai?Asta da famelie moderna!Da,vine singur inapoi sau daca s-o lipi vreo insotitoare....Mai glumesc sa stiiPupam pe Ebru cea care nu sta locului si mai si doarme putin Lucia,tu ce faci mamon cu maseaua?Cum mai esti?Ti-ai revenit la setarile initiale?Davidosu'roade ceva?Ce program aveti in uichendul asta? Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
iulia, te pup. da, sot si maia tot la plaja, ca si ieri. cred ca sunt la 15 m de monis . da' de unde stii? ai vazut si tu un domn bine pe plaja? sau te mira ca auzi un domn laudandu-si sotia si repetand cat o iubeste?
cred ca eu la cumparaturi ajung tot ca si ieri .
---
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Da ce fel de gospordina crezi ca sunt mai Luci? Normal ca am luat de-ale gurii, mai incolo oprim, punem ziaru pe capota, scot mezelu, mustaru, sparge barbatu o ceapa.. Evident punem cd-u ala meserias .. Bo-ie-ri-e !!! Stiu, la copil nu-i pun mustar pe parizer, e mica Ce-mi place de noi ca stim sa traim Aricelule, pupici! Ce-ti mai face frumusetea mica? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
bautura, bautura ati luat? o gospodina isi face lista de seara.
..si daca va vine sa faceti pipilica si n-aveti unde ?
---
Multumesc lui DD.