Brand-ul ca o frunza in Vant

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

doar de dragul adevarului istoric: contractul a fost semnat cind la conducerea agentiei nationale pt. turism era d-na lucia morariu (patron eximtur); doamna morariu face parte si din consiliul de brand, cum ar veni comisia care a dat ok-ul pt produsul final.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

pai si daca e asa , atras-o cineva la raspundere pe doamna Morariu ?
daca nu , de ce ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Pe mine, dincolo de frunza cu pricina, ma deranjeaza 2 lucruri f tare:
1. Ca e scris ROMania, iar cei care nu ne cunosc nu au cum sa nu faca legatura cu Romania - tara de romi
2. Ca litoralul nu e pomenit deloc, de parca noi nu avem iesire la Marea Neagra. Bine ca au altii si profita de ea din plin. De ce sa stie strainii ca pot veni si la noi la plaja? Lasa sa se duca direct la bulgari.
Spunea cineva ca nu se investeste si in mare parte asa e. E adevarat ca nici serviciile nu sunt la nivelul celor din afara.
Dar ce ar trebui sa faca primariile nu depinde doar de ele, in mare parte depinde de banii de la buget primiti si de aprobarea investitiilor. La Constanta/Mamaia de ex. degeaba au fost propuse investitii bune (gen soseaua de coasta, oraselul lacustru, instalatie de schi nautic) daca nu au fost aprobate de la Bucuresti...

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alevin spune:

Eu inca n-am inteles: de ce avem nevoie de un brand de tara?
Stie cineva care este brandul de tara al Frantei, Spaniei sau chiar Bulgariei?? Marturisesc ca eu nu stiu! Poate stiti voi! Si totusi au turisti ca la balamuc! Deci? De ce ne trebuie brand de tara?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mie imi place mult gaselnita de la SLOVENIA

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

pot sa intreb si eu care sunt atributiile MT?

later edit

www.romanialibera.ro/actualitate/media/tbwa-despre-brandul-turistic-un-produs-lovit-atat-de-tare-de-banalitate-195735.html" target="_blank">despre brand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena67 spune:

se pare ca doar de a toca banii dupa bunul plac al fiecaruia care trece pe acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

www.romanialibera.ro/bani-afaceri/turism/cum-comenteaza-presa-straina-scandalul-frunzei-lui-udrea-195832.html" target="_blank">Presa internationala vs frunza blonda

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput