Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Sa va mai spun cate ceva despre noi.
Ilinca vorbeste foarte putin, mai putin decat Tudor la varsta ei: mami (abia la 18 luni a inceput sa zica cu adresa si de atunci ma innebuneste) unde e, ce-i aia, aia (la orice, in felul asta nu se mai oboseste sa denumeasca lucrurile), pa, si vesi (vezi) pe care il zice in loc de uite. Nu-mi fac griji, e totul ok cu ea. Eu stiu (tot de pe aici de pe dc) ca la 2 ani un copil trebuie sa zica minim 2-3 cuvinte ca sa fie considerat normal. Doar daca nu zice nimic-nimic iti faci griji. Cica centrul vorbirii se dezvolta in mod diferit la copii, la unii mai tarziu, la altii mai devreme.
In schimb vorbeste pe limba ei in fraze, gesticuleaza, da din cap, arata cu mana, ea chiar stie ce zice. Noroc ca n-are pretentia la noi sa si intelegem ca altfel am fi incurcat-o. Tudor n-a vorbit niciodata asa, el zicea doar cuvinte romanesti stalcite.
In schimb are personalitate cat cuprinde. Imi zicea sotul cand era mica ca fetitele sunt mai miorlaite. Eu nu si nu ca io fac copii cuminti. Aiurea. Cum nu-i faci pe plac, cum se pune pe tipat, miorlait, se intinde pe jos (intotdeauna cu grija). Eu n-am vazut asa ceva la Tudor asa ca sunt foarte uimita.
Deasemenea e si cataratoare. Ieri taiam cartofi pentru piure, ea pe scaun in picioare dadea sa bage mana in vas, ma mut putin mai incolo sa nu ajunga ea, ea se suie direct pe masa in patru labe.

Hai ca va las ca v-am impuiat capul.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna ziua la toata lumea!

Deci am un mic maimutoi! Mister se catara peste tot... ieri l-am descoperit pe masuta de schimbat, se cocotase sus si nu mai stia sa se dea jos de acolo. Azi dimineata i-am zis "hai sa schimbam chiloteii" si rapid a fugit la el in camera si in mai putin de 30 de secunde era pe masuta, intins pe spate si asteptand sa-i dau jos pampersul Acum sta pe scaunul lui taica-sau si mananca mar. Macar de pe asta stie sa se dea jos.

Asa... si ca "present" de buna-dimineata, in timp ce ne jucam prin pat s-a lasat brusc pe spate si mi-a tras una cu capul peste gura... acum sunt cu "boticul" umflat zici ca m-a pocnit cineva. Dar cand a realizat ca o doare pe mama asa necajit a fost si el... si comfuz ca nu stia ce s-a intamplat.

Ledi, ma bucur ca se simte David mai bine si ca incet-incet intra in normal cu alimentatia. Sper sa doarma nitel si in timpul zilei sa te pti intinde si tu un pic. Ce noapte ati avut si voi... la faza cu teveul ce poti sa zici? If it works, it works! Asta e!

Porumbita, sa va distrati fain in concediu (unde mergeti?) si dupa aia cat de repede sa vii cu vesti cu 2 liniute

Andreea, las ca vorbeste destule si Ilinca. Mai ales daca le zice mult si pe limba ei. Cat despre "miorlaieli"... si astea sunt 100% normale. Stai ca sa inceapa si tantrumurile in viitorul relativ apropiat si atunci sa ne vedem

Anna, bine ca e mai bine Vladut! Saracutul de el, prin cate a trecut!

Naty, deci v-ati distrat fain la botez! Ma bucur. Clar ca Nadia a fost o mica vedeta, mise pare normal Imi imaginez ce-i place sa o aiba pe mami numai pentru ea!
Cat mai e pana se intoarce Ioana?
Si Mister papa tot cu lingura in mana stanga, dar nu asa de bine... asta fiind mai mult din vina noastra (mea), ar trebui sa-l las sa pape cu lingurita/furculita singur mai mult.

Crisspy, Pyc, vacanta faina sa aveti!

Lisa, deci si tu si Cristi aveti planuri mari? De fapt... vorba lui matusa-mea, voi faceti copii frumosi deci musai inca macar unul Te asteptam si pe tine cu ceva noutati in cateva luni!
Asaaa... scrie inca vreo cateva mesaje sa iesi de sub moderare sa te putem citi in timp real! Asa...e mai greut.

Selene, m-am uitat la torturi si mi-a plouat in gura en gros si en detail. Arata taaaare bine si pun pariu ca-s si delicioase.
Daria ce mai face?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Andre ea bine ai revenit, fiecare crred ca are ritmul llui cu vorbitul

Carmen, incearca sa nu te mai stresezi ca ii faci rau lui bebe

Dark baiat cataracios

Eu am nervi asa ca nu mai scriu nimic despre mine

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Bebeluso da ce patisi?

Sanatate la toti cei bolnaviori.

Noi suntem ok, cu naveta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

andre-_ea
vezi ca am castigat la bazar
niste pantalonasi rosii de la tine
pt cazul lui david
si vreau sa stiu daca ii mai ai
sa fac plata
si sa mii trimiti ca ii fac cadou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

eu sunt suparata
antonia are o durere
deasupra funduletuylui
in zona codala
nu stiu ce sa ma fac cu ea
e de vineri
a vazut-o iun medic
din spital
zice ca nu e nimic
da ea si azi dimineata micuta pune mana acolo
offfffffffffff
]si mi-e frica de mor
nu mai stiu de mine
nu stiu ce sa fac
ii dau nurofen
de durere
si altceva
habar nu am ce sa fac
da-ti-mi un sfat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele

eu sunt suparata
antonia are o durere
deasupra funduletuylui
in zona codala
nu stiu ce sa ma fac cu ea
e de vineri
a vazut-o iun medic
din spital
zice ca nu e nimic
da ea si azi dimineata micuta pune mana acolo
offfffffffffff
]si mi-e frica de mor
nu mai stiu de mine
nu stiu ce sa fac
ii dau nurofen
de durere
si altceva
habar nu am ce sa fac
da-ti-mi un sfat

o fi cazut si s-a lovit acolo, la noada cum se zice la noi

nu ai ce sa ii faci, ii trece in cateva zile, dar e tare neplacut

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Cami

ma intreb daca putin diclofenac gel ar fi ok?

sa intrebi un dr

stiu ca lioton gel se poate sigur!

Anna uff si voi ce experienta
multa sanatate lui Vladutz!

Lissa la treaba cu tine!
si Porumbitza la fel!

bebelushi ce ai patit mamik?sper ca samburik e bine.

Andre_ea cum ati hotarat cu party ul?
Ilincutza dragutza

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

seleeene

ce ne-ai facut acum in post... facem pacat ca salivam la torturile celea faine?!
yamyam

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Naty unde e Ioana
cand se intoarce?

si Teo a fost plecat / am profitat si eu si m-am jucat cu bebe cat am vrut si ne-am dragalit maxim
am constatat de asemenea, cat e de usor cu un copil!!!!!!!!!!!!!!

parca era casa pustie, ma plictiseam cumva...daca intelegeti ce vreau sa zic

am uitat sa va zic ca a venit campion din tabara de inot!!!

ft mandru arata tutror diploma pe care a primit-o, cu premiul I
(cred eu ca au fost oarece indulgenta la mijloc, desi buni zice ca a fost pe bune primul... din doi concurenti la grupa lui de varsta)

hahaaa si mai are si bataturi pe burtica (asa cum e pielea cand se freaca) de la o placutza cu care zice ca a invatat sa inoate

oricum este extrem de incantat si de mandru de ispravile de pe acolo (sarituri de pe topogan direct in bazin, diverse jocuri de copii mai mari..etc)

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput