Mamici & burtici din Brasov se roaga pt Siluan (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Noi suntem mai bine , pana la urma nu am mai facut febra . V-as scrie mai mult dar dansa e in brate bine-nteles si nu are stare !

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicibrasov spune:

Alina : ai nascut ? O strangi in brate pe micuta ?

Mergi la inceput

Ce vreme !!!
Deja nu mai stiu cum sa ii umplu timpul Sofiei ca s-a plictisit de toate .

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna fetelor.
Joi 7.10.2010 s-a nascut Daria Elena am nascut normal (prin inducere) bebelina cantarea 2900g 50cm si apgar 8
Cand am timp o sa va spun mai multe, de duminica suntem acasa.
Va mutumesc pt sustinere

_

Alina de Daria Elena (07.10.2010)

Mergi la inceput

FELICITARI ALINA !

Bine ai venit Daria Elena !!!

Mergi la inceput

Am vazut ca m-ati trecut in listuta la mamici, multumesc si pt a completa lista: DN 10.03.1982 si dr. Preda Mircea.
Daria este cumintica, papam doar de la san (avem ragade, dar folosesc protectoare de silicon si e mult ma bine).

_

Mergi la inceput

Rocsy

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Am vazut ca m-ati trecut in listuta la mamici, multumesc si pt a completa lista: DN 10.03.1982 si dr. Preda Mircea.
Daria este cumintica, papam doar de la san (avem ragade, dar folosesc protectoare de silicon si e mult ma bine).

_

Daca vrei iti donez Garmastanul ca mi-am luat 2 tuburi si cel de al doilea nu l-am folosit decat putin ... acum nu mai am nevoie de el si ar fi pacat sa il arunc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Buna fetelor!

ALINA felicitari! ma bucur ca tu si Daria sunteti bine, ca cea mica e papacioasa si cumintitca, sa o tineti tot asa!
Si eu pot sa-ti dau un tub de Garmastan, ca acum, la inceput, iti trebuie si este destul de scumput!

Fetelor ce mai faceti?
Noi suntem bine, Albert creste, mananca si nu prea solide, dupa cum ii este cheful, dar bine ca papa laptic.
Nu mai aveti chef de o intalnire?

Noi mergem la inot, cam de doua ori pe saptamana si, deocamdata, ii place lui Albert si instructoarea e multumita.

Va pupam

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Buna fetelor ... unde sunteti ?

Noi de 2 nopti ne trezim cam de 5-6 ori , avem nopti albe cum s-ar spune. Ma gandesc ca poate o deranjeaza gingia ca cere suzeta, ea care dormea fara in timpul noptii. Abia spre dimineata se mai potoleste.
In concluzie sunt cam varza !!!

Am vazut postarea Simonei si spune ca in curand vor pleca la operatie, Doamne ajuta sa se intoarca sanatosi .

Mergi la inceput