Mamici & burtici din Brasov se roaga pt Siluan (6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Sofifi este putin bolnaviora, are laringo-faringita ac si acum suntem pe tratament ; bine ca mi-am ascultat instinctul si am dat fuga la medic , sper sa nu faca febra, mi-a zis sa o urmarim si daca faca 37,8 sa ii dau telefon.
Mi-a plans acum 2 zile in parc cand ne plimbam cu Albert si Diana si cum aerul este deja mai rece ... ; la iarna ce ne facem ??? Stam in casa ???
Mi-a adormit in brate pana am scris mesajul .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Salutare fetele.
uite ca mi-am facut aparitia. lenesa rau sunt. Acum stau acasa pt ca nu mai pot lucra. Din pacate asta inseamna nici un ban, dar asta e...!
Ce stiti de Alina? a venit bebelina?
Rocsy - contra febrei mama ne punea papucei cu tarhon tinut in otet. Dar se pare ca otetrul e cel care trage febra. Deci ii pui un ciorap cu otet si deaupra altul mai grosut. Trebuie tinut cam cat ar fi o noapte.
Sanatate maxima voua si bebeilor voastrii

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROCSY multa sanatate micutei!
Eu ies zilnic, chiar daca, spre exemplu, azi ne-au inghetat nasucurile si manutele.
Doar la iarna, cand vor fi, daca vor fi, -10 grade, o sa stam in casa, altfel vreau sa ies zilnic.
Trebuie caliti, ca doar sunt brasoveni, aici iarna dureaza 6 luni!

Cand va faceti bine si se mai incalzeste mai facem o intalnire?
Ce ziceti fetelor, va bagati?
Acum, pana vine iarna de-a binelea!

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Buna fetelor, inca nu am nascut bebelina mea este foarte incapatanata asteptam acum miercuri sa mergem iar la control poate nu ne mai trimite acasa si poate Daria e pregatita sa vina caci miercurea trecuta a zis dr ca avea capul prea sus si nu o sa pot sa nasc si sa mai asteptam poate mai coboara.

_

Alina 40s cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

buna fetelor..'
noi suntem ok.. pe 25 sept am avut botezul.. a fost foarte bine.. bb cuminte.la biserica..apoi a dormit vreo 2 ore in sala dupa care l-am dus sus in camera... dar cred ca din cauza oboselii a cam plans apoi

in rest ii ok.. cumintel..
doar ca se cam plictiseste si vrea activitate..
joi facem 2 lunite ..nu imi vine sa cred ce repede trece timpul !!!

poze

Mergi la inceput

rocsy..multa sanatate sofiei !!!

sa scriu datele pt tabel:
robert stefan nascut in 07.08.10
cu 49 cm si 2870 la 38 sapt si 3 zile

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Enik, felicitari , sa creasca mare si sanatos!
Alina tin pumnii pt maine. poate azi noapte te-au apucat durerile si-ti vine fetita!

26

Mergi la inceput

am pus pozici !!! la mine la poze... enjoy!!!

poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Alina_feier

Buna fetelor, inca nu am nascut bebelina mea este foarte incapatanata asteptam acum miercuri sa mergem iar la control poate nu ne mai trimite acasa si poate Daria e pregatita sa vina caci miercurea trecuta a zis dr ca avea capul prea sus si nu o sa pot sa nasc si sa mai asteptam poate mai coboara.

_

Alina 40s cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Auleu .... si eu care credeam ca esti deja cu micuta in brate si nu va mai puteti deslipi una de alta .
Iti tinem pumnii inca o data

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui enik83

am pus pozici !!! la mine la poze... enjoy!!!

mami fericita de robert... 07 august 2010
poze

Foarte dulce Robert

Mergi la inceput