Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (114)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

IULENCA - si unde-s automatele astea? ca suna interesant,si nefiind pasteurizat treb sa-l dam noi akas in clocot nu? parca asa facea mama pe vremuri...

AL3csa - s-a mai discutat aici pe forum detoate produsele de bebei, chiar si simplicity a mai zis ca pana la 2 ani treb sa fie grase si in cauza procedeurilor mault mai complexe de prelucrare a celor slabe/degresate si la bebei treb sa dai cat mai aproape de natural, ok pasteurizat da nu innebunit de prelucrat. Oricum nu-i bai ca ti-a scapat informatia, si mie imi scapa multe cand scanez mesajele ca deh se scrie aici intr-un ritm nebun . Oricum si io cred ca dupmintea mea ma duceam la cel slab desi cred ca bebeii nu au probleme cu colesterolu nu? pupici

Multumim de info cu Tnuva, nu stiam de scandal! Eu chiar sunt fan yoplaiturile lor...offf

de Yannis

AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)

spune k cel mai apropiat de noi ar fi la obor. aduceau si sibienii la 2 l...vad k pas...io stiu si de danone k scandal...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR.....NU SE MAI DUC!!!!!...

AAA si am mai auzit in Bucuresti de o ferma care livreaza la domiciliu. Intreb exact si va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

c, ms, r - pt voi "Welcome To Wherever You Are"
http://letras.terra.com.br/bon-jovi/280198/

Nu mai am pe prima pagina cum se ascunde un link, nu mai stiu cum se face

Mami de +

f frumoase versurile...si in ton cu "vremurile"...

sa mai zic de cantaretz?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Si daca tot m-a apucat filozofia, din aceeasi categorie este si intalnirea cu unul dintre avocatii externi ai firmei la care lucrez. Nu l-am vazut pe acest partener niciodata in 4 ani. Saptamana trecuta vine pe la noi (desi nu se ocupa el de firma) si in discutie afla ca am un baietel. Ma intreba ce varsta. 6 luni zic. face ochii mari: si al meu tot 6.
Cum il cheama (zice el)?
Tudor (zic eu), iar el face ochii si mai mari.
Bine Tudor Ioan este numele complet (mai adaug eu) nascut pe 26 ian, mai devreme prin cezariana. Iar el paralizeaza. Dupa care:
Si pe al meu tot Tudor Ioan (adauga el). Nascut pe 1 februarie tot prin cezariana. Dar de ce i-ati spus numele acesta (intreaba el)?
Pentru ca trebuia sa-l cheme Mara Ioana dupa pregatirea mea, dar cand am aflat ca-i baiat a trebuit sa ne reorientam. N-am avut nicio inspiratie cateva zile, pana am un flesh de "Tudor"ca la Mara Ioana. Si Tudor i-a ramas caci am aflat ca in ziua in care am avut fleshul era sfanta Teodora (6 aug).
El imi zice: noi i-am zis Tudorica in joaca, nu acesta era numele dorit, doar ca am aflat ca la data cand trebuia sa se nasca el 8 feb, se sarbataoreste sfantul Toader. Si am zis ca asa trebuia sa fie.
Acum vine randul meu sa fac ochii mari: si al meu tot pe 8 februarie trebuia sa se nasca. N-am stiut ca se sarbatoreste sfantul Toader.

Numele de Ioan l-am ales tot din considerente comune, si am inteles ca sunt personalitati similare (dorm toata noaptea, mananca bine, maraiala putina, foarte zambareti), dar nu va mai plictisesc cu scenariul meu de teatru.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

La capitolul asta inca nu ma bag, ca s-a trezit gremlinasul, dar am citit mesajul lui tomaca
Ce coincidente! Ar trebui sa se cunoasca baietii, poate ajung the best friends

Mami de +

Mergi la inceput

faina coincidenta

dastefa nu a raspuns la sms...

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

bine v-am regasit ! ma bucur tare mult ca lucrurile reintra in normalitate... asadar sunt oficial 'acasa'...

am vazut discutia despre iaurt ... eu i-am dat ieri pt prima data 4 linguritze de Tnuva si s-a strambat de parca i-as fi dat lamaie... era tare amuzanta ce strambaturi mi-a tras .... voi cu cata grasime ii dati? mie mi-a zis dr ceva de 2% ... dar parca nu am vazut in magazine...
suntem si noi in trend cu maraielile pt dintzi... baleste rauri-rauri, se trezeste plangand, roade tot-tot, dar eu tot nu vad/simt nimic pe gingii

decenuela voiam sa-ti zic mai demult... imi place tare cum l-ai diversificat pe jiji.... si fii-mea e jumatate moldoveanca dupa ta-su si din fericire pana acum nu a fost prea fitzoasa la mancare .... cu mici exceptzii .... de exemplu ieri zici ca a fost in teste ... i-am pasat cam mult pastarnac si a mancat doar jumate din piureul de legume si aia cam cu noduri

La multe lunite, Cristi! Sa fii sanatos si cat mai multe realizari ca sa-i bucuri pe mami si pe tati! (deja se ridica singur in fundulet )

La multi ani, Radu ! Multa sanatate si succes la scoala! MP cred ca esti tare mandra cu un baiat asa mare!

Bea esti o persoana foarte puternica! Iti doresc sa ai parte de toata fericirea din lume

Doamne da-i sanatate lui bebe Siluan si ajuta-i pe parintii sai treaca cu bine peste aceasta perioada grea

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Am pus inapoi aniversarile pe prima pagina (pt ca s-a cerut!)
Unele fete m-au rugat pe PM sa le sterg din lista, ceea ce am si facut (cu parere de rau). Am incercat sa fac lista cat mai discreta!

Cine mai vrea sa fie sters din lista SA INTRE SA SE STEARGA!
Am zis!

O dupa-amiaza placuta!

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Off topic: dece, uite de ce ziceam de nevoia de comunicare, ca acum sunt cu luc in brate, deci "solializeaza" si el cu o poza de pufulete, cu un emoticon, cu ce poate. Nu prea poate, ca n-are voie la calc, o vede numai pe Maia, pe alti pufi, pe frate-so in poza, sa nu-l uite si GATA

Mi-am amintit ca am uitat ceva important
Evyme - de ce ii dai peritol? Sunt atatea discutii despre peritol...

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

iaurt - s-a mai discutat, pasteorizarea laptelui din care e facut ptr distrugerea microbilor, inchiderea ermetica si o igiena perfecta in fabrica dau termenul mare de valabilitate.
Eu voi folosi iaurt simplu Danone sau Tnuva.

lapte - cum adica tratat? ca ii scoate din grasime, ca ii pune apa inteleg, dar tratat? cu ce?

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Nu stiam asta despre iaurt. Deci nu faptul ca sunt tratate. Asta imi confirma ceea ce stiu eu din surse interne despre Tnuva.

referitor la lapte nu inteleg la ce te referi. Daca te referi la ceea ce am scris eu despre contaminare cu antibiotic, ma refeream ca fabricile de lapte cumpara de la producatori individuali care si-au tratat animalele bolnave cu antibitotic. Desi n-ar trebui, unii particulari vand laptele si cand animalele sunt bolnave.
Sau poate te refereai la o alta discutie care mi-a scapat mie.

mami tomaca si bebe Tudor Ioan

iulenca spunea ca asta din comert ar fi tratat, intrebarea mea era tratat cu ce?

asta cu antibioticele nu stiu, ceea ce stiu este ca laptele colectat este muls igienic (sunt impuse anumite conditii obligatorii) si este facuta analiza acestui lapte inainte sa intre in procesul tehnologic.

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristi (ian 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am pus inapoi aniversarile pe prima pagina (pt ca s-a cerut!)
Unele fete m-au rugat pe PM sa le sterg din lista, ceea ce am si facut (cu parere de rau). Am incercat sa fac lista cat mai discreta!

Cine mai vrea sa fie sters din lista SA INTRE SA SE STEARGA!
Am zis!

O dupa-amiaza placuta!

_

_

multumim ptr prima pagina! mii de ptr tine.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput