Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

mari, daca este stramb degetul, este mai mult decat probabil sa ti-l fi rupt. Cred ca este cazul sa te duci la spital sa ti-l puna in gips. O sa fii cea mai cool graviduta cu cizmulita alba.
Si gandeste pozitiv. Nu-i ciudat, ci doar un pic de neatentie.
Pup si ai grija de tine!

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

salutare fetele,
am sosit aseara de la Amara, ne-am simtit bine, desi numai ieri s-a balacit Ema in piscina, si a fost ok pt ca a venit si varul ei...au stat toata dupamasa in apa...Ema e pestoaica...abia am scoso
I-a fost si rau, a vomitat intr-o noapte, 2 zile cu regim pt ca-mi era teama sa nu fie ceva mai grav. Acum e ok, se joaca si rade...iar eu
Mai devreme mi se facuse rau si m-am dus in sufragerie ca sa stau intinsa si sa vad un film ...ceva, cand sa iau telecomanda am alunecat pe parchet unde varsase Ema putina apa...mi s-a dus piciorul chiar in comoda, in piciorul de la comoda...cred ca nmi l-am rupt pt ca a trosnit...am sunat sotul, a venit tremurand, degetul e umflat si stramb insa nu e asa de rau, problema e ca nu pot sa calc pe toata talpa...si dupa ce ca sunt grea...mai si schiopatez. daca pana diseara nu pot sa merg mai bine o sa merg la spital pt radiografie...asta mai imi trebuia. Ieri inainte sa plecam de la Amara, am vrut sa alung o albina cu piciorul, si am atins genunchiul de scaunul unde bazaia insecta...am nimerit chiar in acul ei...mi s-a umflat tot genunchiul acum e ok...
se intampla ceva ciudat!!!

chichi al multi ani!!!
buburuza bafta!!!
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

uta28 este 29+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
http://micaevents.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

alexuza ce burtica frumoasa si mare ai....

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari_paun

salutare fetele,
am sosit aseara de la Amara, ne-am simtit bine, desi numai ieri s-a balacit Ema in piscina, si a fost ok pt ca a venit si varul ei...au stat toata dupamasa in apa...Ema e pestoaica...abia am scoso
I-a fost si rau, a vomitat intr-o noapte, 2 zile cu regim pt ca-mi era teama sa nu fie ceva mai grav. Acum e ok, se joaca si rade...iar eu
Mai devreme mi se facuse rau si m-am dus in sufragerie ca sa stau intinsa si sa vad un film ...ceva, cand sa iau telecomanda am alunecat pe parchet unde varsase Ema putina apa...mi s-a dus piciorul chiar in comoda, in piciorul de la comoda...cred ca nmi l-am rupt pt ca a trosnit...am sunat sotul, a venit tremurand, degetul e umflat si stramb insa nu e asa de rau, problema e ca nu pot sa calc pe toata talpa...si dupa ce ca sunt grea...mai si schiopatez. daca pana diseara nu pot sa merg mai bine o sa merg la spital pt radiografie...asta mai imi trebuia. Ieri inainte sa plecam de la Amara, am vrut sa alung o albina cu piciorul, si am atins genunchiul de scaunul unde bazaia insecta...am nimerit chiar in acul ei...mi s-a umflat tot genunchiul acum e ok...
se intampla ceva ciudat!!!

chichi al multi ani!!!
buburuza bafta!!!
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Uffffff!!! Mari, du-te la spital sa vezi despre ce e vorba. Eu mi-am rupt acum 10 zile degetul mic de la mana stanga... tot asa, am alunecat pe gresie. Scrie peste tot ca gravidele isi pierd f usor echilibrul din cauza modificarii centrului de greutate, dar pana nu am patit-o pe propria-mi piele nu am crezut. Degetul a trebuit imobilizat (legat de inelar), dar slava Domnului ca nu a fost necesar ghipsul, ci doar fasa si leucoplast pe care le schimb de 2-3 ori pe zi. Sper sa nu fie cazul de ghips nici la tine. Recomandarea mea este sa te duci la spital pentru ca degetelul trebuie recuperat cat mai repede si mai bine. In curand va trebui sa functionam la 100% capacitati!

Multa sanatate

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chichi, vreau si eu toooooooort! Pastreaza-mi si mie o feliutza mica mica!

Peste o ora plec la examen!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Mama, ne mai rupem multe cate ceva?
Vad ca e epidemie.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Ana da, nu pofte, eu as zice idei! Cum auzim fugim in bucatarie si ne punem pe gateala!

Cristina 30+

Cred ca daca v-as da niste "idei" de genu' brocoli fiert,sau salata de legume crude date pe razatoare,cartofi fierti,zeama de conopida....nu ati mai fugi la bucatarie! sigur nu v-ar fi pofta!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

ba daaaaaaaa sigur ca daaaaaaaaa

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ana multumesc mult !

Mari fugi pana la spital, poate nu e nevoie de radiografie si Doamne ajuta sa nu fie rupt !

Office, la ce spital nasti ? Si eu cred ca o sa am cezariana pe 25 sau 26 august.

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi

Mergi la inceput

Fulguta nu e o camera profi pt ca eu nu sunt foarte priceputa, e canon G11 daca te duci s-o vezi, e semi-profi, poate fi setata pe manual 100% si e si mititica, compacta! Cele profi mi s-au parut foarte grele, asta are numai 350g! Sper sa fi facut alegerea buna!

Buburuzule e tortulet pentru toata lumea! Ce sa ma ingras numai eu?

Alexuta super burtica si freza noua!

Fetelor va multumesc tare tare tare pt urari!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Ana multumesc mult !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi

Cu placere!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Fetelor ia fiti voi mai atente la cazaturile astea! Nu va mai tot rupeti oasele!!!

Am uitat sa va spun ca ieri am primit 2 pungute de hainite mici mici! Vai ce dragalase sunt! Nu-mi venea sa cred cand am vazut ciorapeii aia! Nu-s noi dar arat f bine unele dintre ele!

Cristina 30+

Mergi la inceput