Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 20
fulguta28 spune:
mari, daca este stramb degetul, este mai mult decat probabil sa ti-l fi rupt. Cred ca este cazul sa te duci la spital sa ti-l puna in gips. O sa fii cea mai cool graviduta cu cizmulita alba.
Si gandeste pozitiv. Nu-i ciudat, ci doar un pic de neatentie.
Pup si ai grija de tine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui mari_paun salutare fetele, am sosit aseara de la Amara, ne-am simtit bine, desi numai ieri s-a balacit Ema in piscina, si a fost ok pt ca a venit si varul ei...au stat toata dupamasa in apa...Ema e pestoaica...abia am scoso I-a fost si rau, a vomitat intr-o noapte, 2 zile cu regim pt ca-mi era teama sa nu fie ceva mai grav. Acum e ok, se joaca si rade...iar eu ![]() Mai devreme mi se facuse rau si m-am dus in sufragerie ca sa stau intinsa si sa vad un film ...ceva, cand sa iau telecomanda am alunecat pe parchet unde varsase Ema putina apa...mi s-a dus piciorul chiar in comoda, in piciorul de la comoda...cred ca nmi l-am rupt pt ca a trosnit...am sunat sotul, a venit tremurand, degetul e umflat si stramb insa nu e asa de rau, problema e ca nu pot sa calc pe toata talpa...si dupa ce ca sunt grea...mai si schiopatez. daca pana diseara nu pot sa merg mai bine o sa merg la spital pt radiografie...asta mai imi trebuia. Ieri inainte sa plecam de la Amara, am vrut sa alung o albina cu piciorul, si am atins genunchiul de scaunul unde bazaia insecta...am nimerit chiar in acul ei...mi s-a umflat tot genunchiul acum e ok... se intampla ceva ciudat!!! chichi al multi ani!!!buburuza bafta!!!BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 30+ PETRU si mami de Ema![]() |
uta28 este
29+
cu Mara Elena------------------------------------------------
http://micaevents.ro
Buburuza_10 spune:
| citat din mesajul lui mari_paun salutare fetele, am sosit aseara de la Amara, ne-am simtit bine, desi numai ieri s-a balacit Ema in piscina, si a fost ok pt ca a venit si varul ei...au stat toata dupamasa in apa...Ema e pestoaica...abia am scoso I-a fost si rau, a vomitat intr-o noapte, 2 zile cu regim pt ca-mi era teama sa nu fie ceva mai grav. Acum e ok, se joaca si rade...iar eu ![]() Mai devreme mi se facuse rau si m-am dus in sufragerie ca sa stau intinsa si sa vad un film ...ceva, cand sa iau telecomanda am alunecat pe parchet unde varsase Ema putina apa...mi s-a dus piciorul chiar in comoda, in piciorul de la comoda...cred ca nmi l-am rupt pt ca a trosnit...am sunat sotul, a venit tremurand, degetul e umflat si stramb insa nu e asa de rau, problema e ca nu pot sa calc pe toata talpa...si dupa ce ca sunt grea...mai si schiopatez. daca pana diseara nu pot sa merg mai bine o sa merg la spital pt radiografie...asta mai imi trebuia. Ieri inainte sa plecam de la Amara, am vrut sa alung o albina cu piciorul, si am atins genunchiul de scaunul unde bazaia insecta...am nimerit chiar in acul ei...mi s-a umflat tot genunchiul acum e ok... se intampla ceva ciudat!!! chichi al multi ani!!!buburuza bafta!!!BAZAR GENERAL PE DC ajutati la terapia pentru Ema pe DC ![]() ![]() ![]() Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari 30+ PETRU si mami de Ema![]() |
Uffffff!!! Mari, du-te la spital sa vezi despre ce e vorba. Eu mi-am rupt acum 10 zile degetul mic de la mana stanga... tot asa, am alunecat pe gresie. Scrie peste tot ca gravidele isi pierd f usor echilibrul din cauza modificarii centrului de greutate, dar pana nu am patit-o pe propria-mi piele nu am crezut.
Multa sanatate

34+
Buburuza_10 spune:
Chichi, vreau si eu toooooooort! Pastreaza-mi si mie o feliutza mica mica! 
Peste o ora plec la examen! ![]()
34+ 
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_25
Cred ca daca v-as da niste "idei" de genu' brocoli fiert,sau salata de legume crude date pe razatoare,cartofi fierti,zeama de conopida....nu ati mai fugi la bucatarie! Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
Cristina
30+
mari78 spune:
Ana multumesc mult !
Mari fugi pana la spital, poate nu e nevoie de radiografie si Doamne ajuta sa nu fie rupt !
Office, la ce spital nasti ? Si eu cred ca o sa am cezariana pe 25 sau 26 august.
Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si
34+ cu Anca Ioana
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
chichiutza spune:
Fulguta nu e o camera profi pt ca eu nu sunt foarte priceputa, e canon G11 daca te duci s-o vezi, e semi-profi, poate fi setata pe manual 100% si e si mititica, compacta! Cele profi mi s-au parut foarte grele, asta are numai 350g! Sper sa fi facut alegerea buna!
Buburuzule e tortulet pentru toata lumea! Ce sa ma ingras numai eu?![]()

Alexuta super burtica si freza noua!
Fetelor va multumesc tare tare tare pt urari!

Cristina
30+
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui mari78 Ana multumesc mult ! ![]() Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioanawww.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze poze noi |
Cu placere!

Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
chichiutza spune:
Fetelor ia fiti voi mai atente la cazaturile astea! Nu va mai tot rupeti oasele!!!
Am uitat sa va spun ca ieri am primit 2 pungute de hainite mici mici! Vai ce dragalase sunt! Nu-mi venea sa cred cand am vazut ciorapeii aia! Nu-s noi dar arat f bine unele dintre ele!
Cristina
30+

bafta!!!