Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 19
office spune:
Chichi, nu am reusit sa citesc tot ce s-a scris asa ca nu stiam de bebele tau.Sper ca sunteti bine.
Tina,
cu
(35+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
alexuza spune:
BUNA ZIUA BURTICI 
CHICHI , LA MULTI ANI ALATURI DE CEI DRAGI , MULTA SANATATE SI FERICIRE

Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
MAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
alexuza spune:
ANA felicitari pentru semnaturica , ce bine iti sade asa 
Ma duc sa pun o pozuta cu noua tunsoare
, de fapt nu este mare diferenta ![]()
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
TOATA ZIUA
ana_25 spune:
Fetele am vazut pozicile noi!
OANA ce burticuta frumoasa!!Frumoasa strengarita ta!
TANAMERA ce frumos iti sade cu burtica!!

ALEXUZA faina tunsoarea! Si burticaaa!!

Ce mai? sunteti niste mumoase toate!!
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
alexuza spune:
GATA
BUBURUZUTO ITI TINEM PUMNII LA EXAMEN , vorbeste cu bebe mic sa iti "sufle" ![]()
Burtica de
34 + EMMA ANTONIA
TOATA ZIUA
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Fetele am vazut pozicile noi! ALEXUZA faina tunsoarea! Si burticaaa!! ![]() ![]() Ce mai? sunteti niste mumoase toate!! ![]() Ana 30+ Maia Elena lu' mama |

Burtica de
34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE
TOATA ZIUA
LilianaR spune:
Office, da' de ce se teme? Ajungi greu la spital, e departe? Sau se teme ca intarzie el, ca nu pricep... doar nu nasti in juma' de ora... astea sunt cazuri rarissime.
32+ 
mari_paun spune:
salutare fetele,
am sosit aseara de la Amara, ne-am simtit bine, desi numai ieri s-a balacit Ema in piscina, si a fost ok pt ca a venit si varul ei...au stat toata dupamasa in apa...Ema e pestoaica...abia am scoso
I-a fost si rau, a vomitat intr-o noapte, 2 zile cu regim pt ca-mi era teama sa nu fie ceva mai grav. Acum e ok, se joaca si rade...iar eu
Mai devreme mi se facuse rau si m-am dus in sufragerie ca sa stau intinsa si sa vad un film ...ceva, cand sa iau telecomanda am alunecat pe parchet unde varsase Ema putina apa...mi s-a dus piciorul chiar in comoda, in piciorul de la comoda...cred ca nmi l-am rupt pt ca a trosnit...am sunat sotul, a venit tremurand, degetul e umflat si stramb insa nu e asa de rau, problema e ca nu pot sa calc pe toata talpa...si dupa ce ca sunt grea...mai si schiopatez. daca pana diseara nu pot sa merg mai bine o sa merg la spital pt radiografie...asta mai imi trebuia. Ieri inainte sa plecam de la Amara, am vrut sa alung o albina cu piciorul, si am atins genunchiul de scaunul unde bazaia insecta...am nimerit chiar in acul ei...mi s-a umflat tot genunchiul acum e ok...
se intampla ceva ciudat!!!
chichi
al multi ani!!!
buburuza
bafta!!!
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
30+
PETRU si mami de Ema
ana_25 spune:
MARI imi pare rau ca te-ai lovit la picior! Sa te duci la dr! Eu sper sa nu-ti fi rupt ceva, ca si asa ne e greu cu burtile dupa noi!

Albumut tau de pe picasa e gol! nu ai reusit sa pui pozele???
Ana
30+
Maia Elena
lu' mama
mari_paun spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 MARI imi pare rau ca te-ai lovit la picior! Sa te duci la dr! Eu sper sa nu-ti fi rupt ceva, ca si asa ne e greu cu burtile dupa noi! ![]() ![]() Albumut tau de pe picasa e gol! nu ai reusit sa pui pozele??? Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
merci ana,
am intrat in picasa insa nu m-am luminat cum sa atasez poze...mai incerc...uf, ma seaca degetul

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari
30+
PETRU si mami de Ema