Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Chichiuta ! Sa fii sanatoasa si norocoasa, sa ai o nastere usoara si sa te bucuri alaturi de cei dragi! La multi ani !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006) si 34+ cu Anca Ioana
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Buburuzule multa bafta la examen! Hai ca poti!!!

Fulguta daca vrei sa vii eu te astept! Se chinuie oamenii aia in sufragerie, ca sunt peretii strambi! Sper sa iasa bine! Tu poti veni sa papi o prajiturica si sa bei un ciko!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Panseluta spune:

neata fetelor,

chichi, multi ani cu sanatate tie si puiutzului!
buburuza, bafta la examen! hai ca mai ai putin si scapi de el!

ciocnesc si eu cu voi o cafeluta cu mult mult laptic!
o zi frumoasa !

edit: Sorana, tot uit sa spun, eu am o sora geamana pe nume Sorana! E iubirea vietii mele, e sufletul meu!mi-e tare dor de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Ana, felicitari pentru semnatura ! Tine-o tot asa pana la 40. Multumim pentru micul dejun, delicios ca de obicei.
Eu daca tot te-am auzit cu cremwursti de pui, mi-ai facut asa o pofta, ca mi-am cumparat sa pap azi dimineata. Sarcina asta cred ca doar de 3 ori am mancat cremwursti si o data parizer cu paine calda

Buburuza, ne gandim la tine, cum sa nu. O sa vezi ca o sa iei 10 . Mult succes !

Liliana cum mai esti ? Ai fost la medic ?

Office si la mine ies diferente, cand e mai mica cu 3 zile, cand e la fel, ultima oara era mai mare cu o zi...iar ca greutate, tot impul a fost mai micuta. Doamne-Doamne are grija de noi toate si de bebelusi si o sa fim sanatosi cu totii.

http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

asaaa si daca tot ai papat micul dejun viu si eu cu un tort maaare plin de ciocolata si jofre, cu sucuri acidulate si multa cola, si berica fara alcool, si sampanie de bebei!
Va pe toate si va multumesc din suflet pentru urari, sa ne fie bine la toate si sa avem niste bebei sanatosi si frumosi si la termen!
Am primit o pernita de gravi, super, de cand mi-o doream! Si un gel pt picioruse umflate de la mustella( asta de la prietenele mele) Sotul mi-a comandat o camera foto pe care o vroiam eu care evident ca spre enervarea sotului intarzie vreo 10 zile!

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumim de urari fetelor! si voua la fel!
CHICHI tort de cioco
Eu am mai tras un pui de somn pana la 11. Acum am facut o ciorbita de legume cu bors si leustean,si felul 2 bineinteles ca voi praji niste cartofi ca de ieri mi-e pofta. Ma duc sa bat si niste snitele sa-l innebunesc o tura pe vecinu de jos
We placut la voi,fetele!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Multumesc fetelor pentru griji. Ieri m-a durut ingrozitor si cand mergeam pe strada.
Nu prea aveam ce sa fac, medicul meu avea de joi liber si nu se vede nimic anormal la suprafata, nici macar vanat, ceva… deci probabil e nevoie de o eco sau ce se face sa se vaza pe dinauntru. Pentru asta, camera de garda nu ma ajuta.
Oricum, ma doare mai putin si luni dupa-amiaza am ora la medic.

Sorana, sunt aproape de Bucuresti astfel de pensiuni, sunt in zona Bran, dar stiam una si prin Dambovita; am facut acolo revelionul, super fain, aveau piscine afara si gradina promitea paradisul vara…
Da o cautare pe net, sigur gasesti. Daca nu, spune ca iti trimit eu ceva linkuri sa vezi.

Office, vezi ca sunt mai multe feluri de a programa cezariana. Ideea centrala e sa o programezi la o data la care e matur bebelu'.
Si medici diferiti procedeaza diferit: dupa DPN dat de UM dupa DPN dat de anumite ecografii din anumite saptamani de sarcina sau... unii chiar asteapta sa se declanseze travaliul pentru a fi sigur ca bebe vine cand e el pregatit.
Asa ca vb cu medicul tau.
POti cauta pe net cum sa decizi data cezarianei, sigur sunt articole de gen.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Panseluta

neata fetelor,

edit: Sorana, tot uit sa spun, eu am o sora geamana pe nume Sorana! E iubirea vietii mele, e sufletul meu!mi-e tare dor de ea.

ce tare, e un nume destul de rar intalnit. eu mai cunosc personal doar o sorana, dar nu e sora ta.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Sorana, sunt aproape de Bucuresti astfel de pensiuni, sunt in zona Bran, dar stiam una si prin Dambovita; am facut acolo revelionul, super fain, aveau piscine afara si gradina promitea paradisul vara…
Da o cautare pe net, sigur gasesti. Daca nu, spune ca iti trimit eu ceva linkuri sa vezi.

32+

Am gasit cateva, si am si sunat la vreo 6...si nu mai erau locuri ..sau nu vroiau sa dea camere doar pt o noapte. Eu credeam ca e "criza" si ma asteapta toti pe mine sa sun in ultimul moment...dar n-a fost chiar asa. Bine, si la altele doua era 270 ron/noapte, si parca n-as da atatia bani. O sa mergem we viitor si rezervam mai din timp.

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Ana, felicitari pentru semnatura ! Tine-o tot asa pana la 40. Multumim pentru micul dejun, delicios ca de obicei.
Eu daca tot te-am auzit cu cremwursti de pui, mi-ai facut asa o pofta, ca mi-am cumparat sa pap azi dimineata. Sarcina asta cred ca doar de 3 ori am mancat cremwursti si o data parizer cu paine calda

Buburuza, ne gandim la tine, cum sa nu. O sa vezi ca o sa iei 10 . Mult succes !

Liliana cum mai esti ? Ai fost la medic ?

Office si la mine ies diferente, cand e mai mica cu 3 zile, cand e la fel, ultima oara era mai mare cu o zi...iar ca greutate, tot impul a fost mai micuta. Doamne-Doamne are grija de noi toate si de bebelusi si o sa fim sanatosi cu totii.

www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi

Mari sa-ti fie de bine cremwustii! De aia suntem noi aici pe forum,sa ne facem pofte!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput