Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor haideti sa papati cu mine! Avem bacon,salam canadian,sunculita taraneasca,rosii,castraveti,cas,si o cafeluta cu lapte va fac!!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Azi am schimbat si noi prefixul!!

Ana30+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Felicitari! Mai e putin pana la 40.

Mariuk 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Felicitari! Mai e putin pana la 40.

Mariuk 30+

Daaa,abia astept sa-mi tin comoara in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Am terminat treaba...ma pun in pat sa ma odihnesc. As dormi toata ziua de s-ar putea...dar se incalzeste mai tarziu si iar va fi greu....

Mariuk 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Buna dimineata!

Gagici, va multumesc pentru incurajari!!! Examenul se tine de la 4 la 6 (ora Romaniei), asa ca va rog sa imi tineti pumnii!!! De abia astept sa scap, ca am ajuns sa urasc statul pe scaun... ma dor salele si mai ales sub sanul drept... Durerea asta de sub san e enervanta rau.. ma trezesc si noaptea din cauza ei. Miercuri am programare la dr. si am sa o intreb de la ce naiba o fi. Sunt convinsa insa ca nu se poate face nimic.., probabil este vreu organ ceva presat.

Ana, felicitari pentru cele 30 de saptamani implinite!!! Sa ajungi linistita pana la 40!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buburuza_10 spune:

Chichi, la multi aaaaaaaaaaaaaaaaani!!! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si norocoasa!!! Sa ai o viata frumoasa, implinita, linistita si fericita, de care sa te bucuri in fiecare zi cu cei dragi!!!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata burtici. La multi ani Chichi! S-ati dea Dumnezeu multa sanatate si o viata implinita alaturi de sotul si bebele vostru. Anuta ce frumos e cand schimbi prefixul, Doamne ajuta, tot inainte

cristina si bebe in burtica 30+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Nu ma poate ajuta nimeni cu unn raspuns?voua va ies ecografiile fix pe fix?nici o zi in plus sau in minus?

Tina, cu(35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Office nu ne ies, normal, nu ma plangeam eu ca e mai mic bebe? DPN se considera cel dupa UM! Daca de la primele ecografii bebe era mai mare sau mai mic cu un nr de zile, atunci se considera DPN-ul dat de acele ecografii ( inseamna ca a fost o ovulatie precoce sau mai tarzie)

Cristina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

si eu am fost o data (imediat dupa ce m-am prins ca sunt insarcinata) la un medic care mi-a spus ca am sanse ffffff mici sa pastrez sarcina pt ca am uter fibromatos...si vroia sa ma indoape cu medicamente...noroc ca nu m-am luat dupa el si l-am schimbat cu medicul actual, care a zis ca nu am uter fibromatos...

sorana 26+ cu

Aoleu ce medic e ala? Zi-ne si noua sa fugim!!!Bine c-ai scapat de el!

Cristina 30+

Mergi la inceput