Prietene la bine si la greu - 38

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Vreau si eu PM cu parola sa vad pozeleeeeeeeeeeeee, ca nu pot dormi fara sa le vad

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

dupa cum spuneam zilele astea: sunt varza/ pilaf... eu am uitat parola

EDIT, am gasit parola. Bag PM acum

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Tare ma bucur ca va cunosc si ca am avut ocazia si prilejul minunat sa ne imprietenim aici. Chiar si doar virtual. De cate ori am fost suparata, voi ati fost aici sa ma sustineti, de cate ori am avut nevoie de un sfat, voi m-ati sfatuit, de cate ori m-am bucurat, voi v-ati bucurat alaturi de mine. Ce sa mai, nici familia mea uneori nu a fost asa alaturi de mine cum sunteti voi! Pt asta va multumesc!
nah..ca m-au palit marturisile la ceas de seara, eu sunt laura si va multumesc

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

m-au uns la suflet cuvintele astea!!!!!

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Lavi oooffff prin cate mai treceti si voi.te pup draga mea , asa sa mai capetiputin curaj si forta sa infrunti greutatile!!

Noapte buna.tuturor....

.un intru in butoi...nu stiu cand ies

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Ramona, ai pm cu parola.

Off Lavi imi pare rau ca aveti asa perioada grea. ai incredere ca vor veni si zile mai bune.

Laura am vazut pozele...rechinasa a pus cumva ochii pe Santi sau doar incerca sa il linisteasca?
Ai scris foarte frumos

Krelia se pare ca lui Albastrel ii prieste aerul de deal. Multa relaxare va doresc

Mai mult de atat nu sunt in stare, ma duc la
Noapte buna si o duminica placuta va doresc!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna dimineata

si inca un rand

noi am avut o noapte grea, cred ca dintisorii sunt enervanti pentru copilas ca s-a trezit scancind si maraind... nu-mi aduc aminte sa mai fi facut asa saracutul.

Laura ma faci sa rosesc

Lavinia imi pare rau de asa necazuri ca tot vin peste voi, dar si mie mi-a trecut prin cap ca si Ionelei, ca (desi v-ati necajit asa de tare), poate nu trebuia sa ajungeti pana la destinatia finala. Sunt sigura ca nu se va supara nimeni pe voi. Hai recuperare usoara din oboseala si sigur vor veni si vremuri mai bune

Ramo spor la cautari si fruntea sus

Ionela AMR usor mami

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Hello girlsGreu nene cu scrisul, dar sunt la zi cu cititul macarAm retinut de Lavi ca e supi, dar pot sa spun doar atat: fruntea sus, toate trec , important este ca sunteti impreuna si sanatosi, restul sunt detalii ... Ramoxxx-e valavil si pt tine ce i-am spus Laviniei, cel mai important pe lumea asta este sanatatea, restul le rezolvam noiLicurici-super faina rechinasa ta cea sociabila cu mami a ei haioasa Monis - naspa cu virusache , bine ca ati scapat...acu au venit nervisorii de la dintoci, las' ca trec ei si Santi redevine haiosul nostru scump p.s-eu ma felicit totusi ca am facut Rotarixul chiar daca e doar pt cateva tulpini, pt ca majoritatea mamelor cu care vb s-au confruntat deja cu o forma mai grea sau mai usoara de enterocolita, asa ca eu sunt happy ca pana acum ne-a ocolit pacatosenia de virusNoi suntem bine, crestem frumos , avem 4 dinti(2 sus si 2 jos), laptic de la mami la greu, fructe ... legumele tot cah sunt dar ne place mult spanacul si pestele la gratar...tot e bine Mergem tata ziua pe jos, nu prea ne mai place in carut Asa ca tb neaparat sa achizitionam o masinuta ceva...in care sa-l plimb. Vazusem la Dana intr-un filmulet cu Davidutu , am si intrebat-o de unde a luat-o dar....am uitat Danaaa, plsss, aminteste-mi ...cu detalii ca tare as vrea si eu pt Andrei.Mai nou avem o pb cu baitza, habar nu am de la ce, dar de vreo 4 seri avem "concert" cand e vorba de baitza. Plange din senin si nu inteleg motivul...Mentionez ca nu s-a speriat de absolut nimic in ultima vreme care sa-l faca sa reactioneze asa...deci nu-mi explic Cand terminam cu baitza gata si concertul. hmm..oare ce motiv o avea?1 Voi v-ati confruntat cu asa ceva? Aveti idee ce poate provoca starea asta de teama? Pt ca are un plans de teama asa...Ma duc la plimbare cu pitix...revin pe searaCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Cory, ati fost cumva cu el la mare? l-ati bagat undeva la piscina, lac, mare? ma gandesc poate o fi prins fobie de apa din cauza asta..sau ati schimbat cada mica pe cada mare din baie?

Monis
, nasoale cu noptile maraite, si la noi a fost noapte chinuita, frichineala de la caldura, zapuseala

Mai Simina, da matale ce ai patit de dai tarcoale la butoi???

Ionela, amr 14!!!! Unde fujiti cand vine tati? la delusor sau la mare?

RamoniXX, bafta sa gasiti o chirie super mica, si sa va acomodati repede! vine si mami tau sa stea cu voi?

Lavi, a dormit bine Rareshu asta noapte?

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cory_B spune:

Laura-nu am schimbat absolut nimic din prog lui obisnuit de baitza, nici locul, nici cadita...nimic. In piscina a stat la munte dar era super incantat , nu cred ca asta e pb. La mare n-am fost ca daca veneam acolo nu scapai necautataCea mai fericita mamica de Andrei Nicolas (21.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragelor

Sa spun si eu doo vorbe "de duh" fetelor incercate.
Sa fuga relele si sa realizati ca sunteti sanatosi cu totii, este cel mai important. Eu de cate ori patesc cate ceva imi spun ...bine ca nu a fost mai rau! Naiv si insipid, stiu, dar functioneaza, mai ales ca eu sunt mama scenariilor horror!
Lavi, odihniti-va bine si veti vedea cu alti ochi totul, trec toate pana la urma, gaura din buzunar o veti simti ceva timp, iar parintii vor intelege, stai linistita.

Ramo, baga o iubareala mare cu soricel sa uitati de tot si sa va incarcati cu energie pentru mutari, pupici multi!

Cory, parca vorbesti de Natalia mea acolo! A m,ea a fost in apa de mare si a chiuit de placere, la baita era o veselie, si de vreo catea zile e un urlet, nu inteleg de ce!!! Am pus pe baza oboselii, am mutat ora de baita mai devreme, a mers o zi apoi ...din nou urlete. Chiar nu inteleg!

Monis, astea se intampla ca nu cumva sa uiti primul concediu cu puiul :), ce sa mai zic...sa treceti usor peste! Si macar mai multa relaxare in zilele care au mai ramas la mare!

Ionela, vrei sa adun eu frazele tale de pe forum pt o carte?

Noi suntem iarasi pe drumul spitalelor, cu socrela de data asta, profunde...nu isi ia tratametul dat de psihiatru, nu va mai zic mai multe, intelegeti voi.
Natalia ma face la nervi noapte de noapte, prostia mare ca doarme cu mine in pat si cum da de mine vrea tzatzi, eu sunt efectiv un zombie. Trebuie sa o pun in patut dar oracaie incredibil si trezeste tot cartierul ca imi e jena sa mai incerc.
Ce solutii aveti???

Pot primi si eu parola si contul pt poze, pun si eu, promit :) Merci!

Duminica placuta tuturor, pupilici multi, fara exceptii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Lyly
Merci pentru PM!

Mergi la inceput