Prietene la bine si la greu - 38

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Monis, mersi ptr cafea ...eu vreau multa, ca si voi venim dupa o noapte grea. Pe la 1 noaptea David s-a trezit maraind si pana la 4 nu a mai dormit.

Cory, masinuta am comandat-o de pe mytoys.de. Trimit si in Romania daca te intereseaza. Sa stii ca sunt foarte multumita de masina, imi este de ajutor si poate fi folosita pana la 3 ani.
In legatutra cu plansul la baita nu stiu ce sa iti raspund, nu ne-am confruntat cu asta.

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Salutare si de la noi.

Lavi imi pare rau pt cele intamplate. Sigur va intelege situatia tatal tau.

Dienutze, Cory, si la noi s-a intamplat vreo 2 seri la rand sa faca urat la baita. Dar am stiut de ce : am fost cu ea la mama acasa, a spalat-o si Ema aluneca in cada... s-a cam speriat ca ea e obisnuita la baita cu tati. Cum am ajuns la noi acasa s-a potolit.

Monis, pup pe Santi dintos. Un gel pt dintisori nu ati avut la voi? Poate se mai linistea ca tare-s pacatosi dintii astia. Ema are o gramada dar vad ca pana acum am scapat suuuper usor...[emoticon d'ala de se sterge de sudoare]

Licurici tare frumos ai scris ... Si ziceai ca nu te pricepi la vorbe faine...

Fetelor ce tot dati tarcoale la butoiul ala ?? Eu propun sa facem asa o curatenie temeinica si sa-l aruncam .

Fug la papa.

Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009

www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Mneata la pranz

inca dorm desi sunt treaza de la 8... da merge pentru o duminica de vara. Nihnea a dormit cam prost, desi am deschis fereastra larg 9 ca ne coceam aici) si nu a vrut sa stea invelit o secunda. in consecinta s-a trezit de vreo 5-6 ori... si se punea pe smiorcait si plimbarit. Sanatosi sa fim... ca in rest... le ducem noi pe toate. Pe la 1 a inceput sa tipe prin somn... dar un tipat lung si ascutit... eu spun ca dintii sunt vinovati... mititelul... Nu mai doarme singur ziua, se trezeste repede si nu mai reuseste sa adoarma decat daca ma asez repede langa el.. deci nu mai apuc sa fac nimic nimic...

Monis, multam... numar ore... zile... numar tot...( vreo 300 de ore)

Cory_B a mai povestit despre plans la baita una dintre fete saptamanile trecute. Ce am retinut eu e ca, dupa cateva zile, i-a trecut pasa proasta si nu mai plange bebe. Mihnea plange dupa baie, cand il scot din apa... si dupa dusurile de ziua si dupa baita de seara... dar el plange ca mai vrea

Licurici, Doamne ajuta sa ajungem si la mare si la munte. Iti dai seama ca iti cer un nr de tel inainte sa plec ( n-ar fi rau daca mi l-ai trimite pe PM si acum) in speranta ca reusim sane vedem la mare.

dienutze spor la adunat frazele daca asa vrei... dar am dubii ca le pot adna intr-o carte. Ma bucur ca scrisul meu foloseste si altora nu numai mie... asta e "de bine"

Sa aveti o zi frumoasa

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

buna ziua si de la noi,
Noi suntem ok.Au disparut petele.Pe fata am vazut ca nu erau pete ci ciupituri de tantar.Acum nu mai are nimic.2 zile a avut acele eruptii.
Ionela inainte sa ii apara eruptiile lui Geo la fel plangea noaptea si nu stiam de ce.Si ziua facea la fel daca nu il culcam in carut sau leagan.Noaptea am depistat problema.El dormea in pampers sau body gen maiou.Cred ca ii era frig sau il dureau piciorusele pentru ca nu statea invelit.De 2 nopti ii dau body gen tricou si pantalon lung subtire,fara botos.Ramane cu talpitele goale.La noi s-a rezolvat problema somnului dupa aceste modificari.
Sa aveti o duminica frumoasa in continuare.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui grigore_tina

buna ziua si de la noi,
Noi suntem ok.Au disparut petele.Pe fata am vazut ca nu erau pete ci ciupituri de tantar.Acum nu mai are nimic.2 zile a avut acele eruptii.
Ionela inainte sa ii apara eruptiile lui Geo la fel plangea noaptea si nu stiam de ce.Si ziua facea la fel daca nu il culcam in carut sau leagan.Noaptea am depistat problema.El dormea in pampers sau body gen maiou.Cred ca ii era frig sau il dureau piciorusele pentru ca nu statea invelit.De 2 nopti ii dau body gen tricou si pantalon lung subtire,fara botos.Ramane cu talpitele goale.La noi s-a rezolvat problema somnului dupa aceste modificari.
Sa aveti o duminica frumoasa in continuare.

de George-Stefan (15.11.09)

M-am gandit si eu la asta cu frigul... dar, daca il invelesc sta un timp asa... apoi se dezveleste... nu cred ca ii e frig... nici nu poate dormi lipit de mine daca incerc sa-l tin... prefera sa adoarma dupa ce se da mai la distanta... cand i-am pus pantalonei nici nu putea sa adoarma... se agita de mama mama... eu tot pe seama dintilor pun problema deocamdata... mai vedem

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

din categoria pilaf-varza: am scris un mesaj lung pe care l-am pierdut din greseala
rescriu pe scurt:

Lavi, sanatatea este cea mai importanta, sper ca cei din familia ta au inteles si nu s-au suparat ca nu ati mai ajuns

Ionela, hai ca s-a scurtat si la voi asteptarea

Cory, Alex plange dupa baie, la imbracat! Pupam Andreiul! isi revine el

Floricik, daca ai nevoie de ajutor sa caram butoiul afar' din casa sa-mi spui

licurici, Monis, sa va fie de bine intalneala protagonistii rulz

si iar Licurici, venim si noi la mare de miercuri-joi, dar cred ca vom sta prin Mamaia, poate aveti si voi drum prin Constanta si ne vedem si cu Crissa

Dienutze, hai cu pozele

nu mai stiu ce am citit, ce mai scrisesem, va pup pe toate, fara exceptie
we placut in continuare

edit: neatza dupa pranz

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lylyana, mai mergem maine la Constanta, sa cautam un brau ceva pt faianta care am luat..dar dupa aia nu cred sa mai avem bani de plimbariDaca ajungeti cumva pe langa mangalica din cauza de Mamaia prea agitata, si plina de turisti, iesim imediat la o intalneala.
Daca nu, macar sa va vedeti cu Crissa, ca ea nu a apucat sa intalneasca pe nimeni de aici.

Fetele cu bebei plangaciosi la baita, nu stiu ce sa zic, poate sunt prea obositi, poate le e foame fix atunci cand vine ora de baita, habar nu am

Hai Ancutza si Dienutze cu pozicile ca tot pandesc acolo de zor

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Gata, am pus si eu ceva pozute.
Multumesc Ancut pt user si parola

Acum am ajuns de la carfur, am luat lucruri puiului pt la vara viitoare. Superreduceri, daca aveti drum, merita.
Fug sa o adorm ca maraie.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dienutze

Gata, am pus si eu ceva pozute.
Acum am ajuns de la carfur, am luat lucruri puiului pt la vara viitoare. Superreduceri, daca aveti drum, merita.

da un ex. de pret si produs sa vad poate il pacalesc pe zmau maine sa trecem si noi prin carrefour; eu as vrea sa cumpar rechinasei niste bodyuri de la tex dar cu maneca lunga, ca acus acus se face racorica ..dar cred ca nu e sezonul lor acu

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Iti zic ce am luat eu:
rochite bumbac subtire simple si cu floricele, una si cu bandana , 10-12-15 lei
tricouri si maieuri din tricot f subtire cu imprimeu - 3 bucati cu 7,5 lei
alte maieuri din tricot simple si cu dungi - 2 buc cu 8 lei
pantalonasi scurti din tricot elastic - 2 buc cu 8 lei
pantalon 3/4 si lungi, gen colantel - pt 2 ani...- 7 si 10 lei
pantalon pt iarna asta, gen de trening - 9 lei
costumas de vara pantalon scurt cu maieu cu sclipicioase - 10 lei
palariuta soare 8 lei

cam asta!
toate de la tex
Mie imi plac lucrurile de la ei.
Mi s-au parut preturi bune, stiu ca la vara care vine o sa schimbam deeees puii, caci vor avea afinitate pt groapa cu nisip, stiu de la o colega cum o schimba pe gaza ei.

bodyuri nu am gasit la reduceri

Mergi la inceput