Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Chiar asa unde disparurati toate?
Numa' Ada se plicti pe-aici?
CRISTINACSA mersi

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ola!
ada cu toata placerea dar ne pregatim de concediu si l-as lua cu noi...
monica ce vesti bune!fi optimista asa te vreau!fff frumoase pozele ,locatia excelenta si protagonistii in mare forma!ecografie si rx pulmonar poti face la rubio pe victoriei au contract si cu casa,eco in schimb are aparat super bun parscuta la boul rosu.
cristina hai ca tin pumnii sa vi cu vesti bune acasa!
miha sa va fie de bine concediul.noi planuiam sa mergem la turci dar fetita finilor nostri si-a rupt mana ieri si trebuie sa stea imobilizata o luna,e chiar in treimea superioara a humerusului....cum ei adio concediu noi suntem in plop.elisa s-ar plictisi groaznic la turci fara carla......
diana11 ma bucur de asa rezultate.
cristinacs am vazut bicicletele fetolr parcate in fata casei,ti-am zis ca te spionez,in fiecare seara cand e al meu acasa facem ture pe acolo cu bicicleta,si ne oprim la un suc la alimentara de langa voi.

A mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007)

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diana11, ma bucur ca si rezultatul lui Ale ii ok.

Moni, sunt superbe pozele, se vede ca v-ati distrat foarte bine. Vai ce scump ii Tudor cum doarme! Ii spun de pe-acum "La multi ani!" ca in 14 n-am cum sa intru pe forum. Sa creasca mare si sa fie sanatos!

Niko, cum a slabit soacra ta asa mult? A fost la lucru plecata, i-a fost greu?

Miha, am vazut aseara ca m-ai sunat, am fost plecati la Ghioroc. Am fost la prietenii nostri la Cicir (la Alexia) si apoi am plecat impreuna la Ghioroc.
Ziceai ca ne povestesti ceva frumos...

Cristale, ce ai in burtica, fetita sau baietel?

X-ray, unde plecati in concediu?

Noi diseara plecam. Acum ma pun sa fac bagaje, n-am facut nimic si nici nu prea am chef. Iar pun tot dulapul.
Nu stiu cand voi mai avea acces la internet. Ne intoarcem in 30, adica duminica in 29, in 30 august incep lucrul.

Va doresc o vara frumoasa si calduroasa in continuare si distractie placuta celor care mergeti in concediu!
Pupici tuturor!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Moni superbe pozele, faine acivitati a avut copiii. Tu ai slabit...
Alina m pana in 30 in concediu??? Aproape 3 saptmani. va urez distractie si relaxare maxima.
Alina.a noi megem in Muntenegru din 22 august, 10 zile. Mergem cu o zi mai repede ca ne oprim pe drum o noapte. Daca vrei puteti veni si voi, suntem gasca mare si multi copii, fiecare are partener de varsta lui. Cred ca mai sunt locuri , vineri am fost dupa vouchere la agentie si mai erau.Daca te intereseaza, suna-ma.
Miha ne-ai lasat in aer cu povestea ta...
Diana 11 cum de v-ati mutat in Micalaca? Ma bucur ca e ok Ale.
Ada carucioarele mele amandoua sunt date. Merci de fructoza. Inca nu am recuperat-o de la Miha.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina m pana in 30 in concediu??? Aproape 3 saptmani. va urez distractie si relaxare maxima.

Gabi, mersi. Va doresc la fel si voua!
Chiar 3 saptamani de concediu am ca si saptamana asta sunt, de luni, 9 august. Am simtit nevoia sa imi iau mai mult (asa legat) ca tot 1-2 saptamani mi-am luat anii trecuti si nu prea am simtit ca ma odihnesc. Numa bine ma obisnuiam cu concediul ca trebuia sa ma intorc la lucru.
Fug la impachetat...

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ALINA concediu placut!
X-RAY mersi de info Sper sa iasa cumva pasenta cu concediul.
GABI faina destinatie ati ales!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Alina, distractie placuta!
Gabi, anul asta stiu f multa lume care a fost sau mergem in Muntenegru...Acu au venit niste prieteni, pe 22 pleaca si Bogdan...
La ce hotel stati?
Alina.a, da si tu un semnal cind esti pe aici... Si al meu sot mai nou e mare biciclist...Si noi ne mai plimbam cu bici...
Cristale , ce o sa ai?

Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Cristina exact unde merge Bogdan mergem si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Gabi, cit ai platit? Trimite pe pm daca vrei...
Bogdan si-a luat din ianuarie biletele...

Mergi la inceput

Noi am platit 822 euro/10 zile all inclusiv. Am luat de la aceeasi agentie ca si Bogdan dar alt turoperator. Bogdan are demipensine si 7 zile. pentru copiii sub 14 ani e gratuit. Diferenta de pret e doar la tipul de camera. Cei cu un copil,pentru acelsi sejur ca si noi platesc cu 50 euro mai putin.
www.eurobookings.com/budva-hotels-me/hotel-slovenska-plaza.html?label=ggehen-bh241519_slovenska%20plaza%20budva&gclid=CJry45TnsaMCFQ4eZwodPjQ-tw" target="_blank">aici mergem.

Mergi la inceput