Aradence DC - (147)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Faina oferta pentru pitici!

Alina si Dragos-6 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Na gata am pus si pozele de la mare :
http://www.dropshots.com/moni2010#date/2010

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, ma bucur de vestile bune, ce bine ca n-a iesit nimic la biopsie.
O sa faci ceva tratament acum?
Merg sa vizionez pozele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Moni super veste.

Revin maine. Eu am avut azi o zi super spirituala . Revin maine cu detalii ca asta chiar vreau sa impartasesc cu toti oamenii pe care ii cunosc. As striga in gura mare.

Atsea-s tot pentru Moni ca ne-a tinut atata in suspans. Acuma ca tot esti sanatoasa pot da cu nadejde

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

MIHA mai bine le-ai da bataie celor de la Cluj,doar am scris ca doar vineri am primit rezultatul.Deci dupa cca 5 saptamani Cat despre sanatoasa,sper sa fie asa,ca cu dragutul asta de melanom nu se stie niciodata.
ALINA nu stiu inca nimic,trebuie sa se intruneasca nu stiu ce comisie si aia hotarasc daca te baga sau nu la ceva tratament.O sa aflu zilele astea.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana11 spune:

Salutare!

Nu am internet, pentru ca ne-am mutat in Micalaca si mai dureaza pana il instalam. Avem si noi rezultatul biopsiei.Deci concluzia este: aspectele histopatologice orienteaza catre un nev mixt, jonctional si intradermic, dispazic (prin atipia celulara) posibil o varianta histologica a nevului Spitz.

Moni ma bucur de vestile bune

Mai intru mai tarziu daca pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

La multi Alina! Sa fii sanatoasa si fericita alturi de cei dragi!Am vazut-o pe Eli intr-o zi, era cu bona si fetita ei...A crescut...
Moni, ma bucur mult pt vestile foarte bune.Am aruncat un ochi si pe pozele de la mare, sunt super...
Cristina, le asteptam si pe ale tale.
Felicitari lui Dragos pt mersul pe 2 roti.Si ale mele sunt mari bicicliste. Tot pina seara tirziu sunt afara cu copiii...
Miha, simie mi se par faine casutele de la Moneasa, pacat ca , vorba Alinei, apa e cam rece.
Flavia, distractie placuta la Cluj...
Cristina si gemenele

Mergi la inceput

Buna dimineata,dau eu cafeaua azi ca am restante uriase
DIANA11 ma bucur ca a iesit ok,dar bine ca i l-ai scos ca uite era din cel displazic,deci din cel care avea sanse mari sa se modifice pe viitor.Sau daca era nev Spitz putea sa dea emotii pe degeaba ca ala la maturitate se transforma incat poate ajunge de se confunda cu melanomul,din cate am citit pe net e practic aproape imposibil de facut diferenta intre ele si la biopsie !
Eu am sunat acum medicul si a ramas sa il mai sun joi,ca inca nu s-a intrunit comisia aia.Dar in principiu nu se da tratament la stadiul ce il am eu,ci se face doar control la trei luni,deci in octombrie ii trag o vizita.L-am intrebat ce investigatii e bine sa mai fac pana atunci si mi-a zis de o eco hepatica si o radiografie pulmonara.
X-RAYYY parca ai mai scris odata pe cine si unde recomanzi sa se faca investigatii de genul asta,asa ca please zi si mie.Si daca s-ar putea undeva unde sa nu stau 2 ore la coada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

HAi ca dau si eu o cafea, poate am mai mult succes!

Am si o rugaminte: am nevoie de un carucior imprumut, nu conteaza in ce stare e, functional sa fie, pentru doua saptamani. Are cineva?

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Hellllllooooooouuuuuuuuuu!!!!!!!!!????????

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput