Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Buna tuturor!

Eu am un pui incredibil de cuminte la ora asta. De o ora si ceva sta si rontaie centura de siguran#355;#259; de la leagan.....astept si eu cu infrigurare dintisorul, deocamdat#259; e lini#351;te.
M-au ajuns batranetile se pare ca m#259; dor salele, am junghiuri, m#259; întreb dac#259; n-or fi rinichii.
Larisel, dac#259; tir nu-#355;i mai accepta fructele, la mine e invers, nu vrea legumele sub nici o forma. Cred ca o sa scap un fie de sare, ceva....

Sa ave#355;i o noapte linistita!

mama unui pui...Stefan

imi pare rau! sa-ti treaca durerile,poate ai timp si-ti faci un control ptr tine.nu e de glumit cu rinichii,sper sa nu fie totusi!. si al meu doarme la ora asta...imediat se trezeste...si eu dimineata ma duc la munca

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Seara buna !
i s-a inrosit la bebica pielicica de pe puticaL-am dat cu rivanol ca m-a tentat bepantenul dar am zis pas Nu inteleg de ce
Bruneto,tot asteptam poze...hihihi
Alexutzzza,je e creatzza deja de la mama natura
M-a incretit mai rau fiu-mio in seara asta Poate mi se face parul ca la negri Ras cu plans,plans in hohote cu inecuri si suspine Somebody save me, please !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Citat:

Citat:

Citat:

simplicity ms mult ptr suport.am gasit crema graphite pana la urma....am umblat pana in aialalta jumatate, dar am gasit-o 7,25 euro....

te iubim puiule....!!!

Alicredo aici parca era vreo 5 lire dar tot acolo cred ca ajungeai...eu am si uitat....sorry

mamicuta de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi!

esti o scumpa! stai linistita. nu am vrut sa te pun pe drumuri.acum bine ca stiu si eu unde o gasesc. tu o foloseti? de cate ori pe zi? mie la farmacie mi-a zis ca de 2 ori si sa incerc sa trag cate putin de piele.

te iubim puiule....!!!

eu nu o folosesc,am inteles ca e numai pt baietei............ruxita intrebase initial de ea,de aceea eram implicata,sa trimit de aici in ideea ca nu se gasea acolo,sau cel putin la un pret rezonabil

mii de scuze.ai dreptate!

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:

Bea iti trimitem multi pupici ca sa fii tare......
Alexutza pt "important e sa manance",eu nu folosesc biberoane(ca nu accepta printesa) dar stiu ca nimeni nu mananca la maturitate cu biberon(sunt lucruri de care se poate dezvata,la fel ca si de pampers...etc)
Miremia,multumim de capitol

Lucia,Alexutza....ce site asoss?....nu-l cunosc...o sa dau un search pe google

Eu am chef sa strig in gura mare IMI IUBESC COPILUL .....se poate?am un moment de nostalgie

Striga tare , sa aud si eu!
Doarme albinuta?

Mami de +
acum a adormit,la noi e 9

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Seara buna !
i s-a inrosit la bebica pielicica de puticaL-am dat cu rivanol ca m-a tentat bepantenul dar am zis pas Nu inteleg de ce
M-a incretit mai rau fiu-mio in seara asta Poate mi se face parul ca la negri Ras cu plans,plans in hohote cu inecuri si suspine Somebody save me, please !!!!!!!!!!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri

ai incercat cumva sa ii faci decalotare? eu pe cand am ajuns sa ii se vada capul atat cat un buric de deget...am observat ca i-a crapat putin pielicica, cica e nashpa rau, l-am lasat asa 2 saptamani, nu m-am mai atins de ea, a fost ok,si-a revenit...dar i-ar s-a stramtat. multa sanatate

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

dulcineea, se rezolva cu rivanol
am patit, s-a tratat...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Chiar trebuie sa merg cu el dincolo, ca nu vrea sa doarma...
Am ajuns la pagina 2 si am vazut ca au scris mamici de pufuleti dragi. Revin mai la noapte.

PS: am scris gresit ziceti Iertare!

Mami de +

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui plateea

dulcineea, se rezolva cu rivanol
am patit, s-a tratat...

I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

bine bine....dar de la ce se face? asa din senin? e bine de stiut ca se trateaza cu rivanool.

te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Seara buna !
i s-a inrosit la bebica pielicica de pe puticaL-am dat cu rivanol ca m-a tentat bepantenul dar am zis pas Nu inteleg de ce

mami de 2 ochi albastri
Eu cred ca pot fi dintisorii,la noi asa s-a comportat cu vreo 2 zile inainte sa iasa...aici ma refer ca si stare-ras cu plans,plans in hohote,nu stiu despre faza cu putulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Miremiachiar e indicat sa combini cu unpic de LM Si cu deschisul gurii...insista La noi merge prima si a 2 a lingurita cu avionulapoi prinde gustul si decchide singur Dar la inceput era grele nene Cum sa introduci lingurita printre buze stranse si gingii inclestate ?Cum zicea cineva,nu am vazut pui nediversificat...so,relax Incetisor

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput