SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am pus pe prima pagina rezumatul.. modificam cand mai e cazul..

Mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

Anca, unde crezi ca pot ajuta esti invitata. Toti care pot ajuta sunt "de-a nostri", te poti implica asa cum crezi de cuviinta.

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

va pot ajuta cu ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Ancutza draga mea

cum ne intalnim noi

scumpa multumesc din suflet pt sprijinul cu Atinge o stea! in 24 iulie s-a incheiat valabilitatea nr de sms suntem in 30 (ti-am vazut semnatura)

Apelati cu incredere la fetele de la Salveaza Vieti, le stiu, pe parte de demers cu autoritatile sunt ft bine puse la punct!!!!

pt umanitarele de aici, careva dintre voi trebuie sa-si asume cazul, sa transmita mirelei (PM la desprecopii) o declaratie prin care afirma asta si isi da datele personale
de asemenea, sunt necesare si scanuri dupa documentele care atesta diagnosticul micutului + ce acte medicale mai are

la un blog pt o campanie v-ati gandit? (scuzati nu sunt chiar la curent cu tot ce s-a facut pana acum)

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, nu pot! Nu am acces la mess de la birou, doar diseara acasa. Mi le poti trimite pe mailul de serviciu? Iti dau adresa pe PM?

Olga 24+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ralu, nu pot! Nu am acces la mess de la birou, doar diseara acasa. Mi le poti trimite pe mailul de serviciu? Iti dau adresa pe PM?

Le-am pus si pe PM ca sa nu se piarda informatiile in offline-uri.

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

alinuk, sprijinita de noi, ai putea sa ne mijlocesti contactul cu cei de la salveazavieti, exact pentru realizarea demersurilor legale (care in romania sunt ), sa mergem pe un drum batatorit, sa nu ne balbaim pe traseu si sa castigam timp?

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

va pot ajuta cu ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Anca si noi suntem in asteptare, sa vedem cu cine luptam si pentru ce luptam. Ca e nevoie de transplant e clar...acum mai ramane sa vedem daca se incumeta cineva si care sunt tarifele. Din pacate fara o documentatie clara nu putem initia si mediatiza o campanie de strangere de bani. Dar fii sigura ca te vom trage de mana cand aflam mai multe.
La fel, mutumim teodora si alinuk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Buna,

Eu am vb cu cineva de la Realitatea. Deocamdata nu am un raspuns concret, astept.

Bani nu cred ca pot depune de aici, fara sa se perceapa comision. Cred ca voi trimite in tara.

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu, multam! Fetelor, , va multumesc si eu pentru tot!

Sper sa nu iasa un rezultat prost la biopsie....vreo veste de la Simo si George?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

m-am uitat in fuga pe legea respectiva. Eu inteleg asa: unul din pareinti sau medicul de familie trebuie sa depuna documentatia la directia sanitara de care apartin (brasov in speta). Cazul lor va fi analizat de o comisie teritoriala din centrul universitar de care apartin (tg mures pt ei). E clar ca avem nevoie de sprijinul cuiva pt intelegerea randurilor nescrise din lege (de ex. este acceptata documentatia pt diagnostic, starea pacientului, trat necesar intocmita de o clinica din afara? documentele ce le vor obtine acum sunt suficiente pt certificarea bolii sau mai trebuie hartie de la bucuresti de la fundeni? dovada ca nu se face tramsplant la varsta asa mica in romania trebuie sa o ia de la bucuresti? chichite ale sistemului

Mergi la inceput