SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)
Raspunsuri - Pagina 13
ariel_7000 spune:
eu sunt, alinuk . am vorbit ieri cu maria. sunteti minunate, dragele mele!
am 3 poze cu Micul nostru drag. Prima e ravasitoare . Ma uit la ea si plang in continuu! sa ma opreasca cineva! nu am timp acum sa plang! trebuie sa ma adun cumva!
propun ca aceasta sa fie poza pt site/blog/campanie. e atat de frumoasa! e exact ca atunci cand l-am vazut la Fundeni. parea atat de bine si bietul de el suferea in asemenea fel. cat e de nedrept!!!
aici sunt pozele: http://community.webshots.com/album/578285673xgTcbT
alice, pot posta aici mesajul primit de tine? voi scoate din el datele de contact ale tipei.
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
LAlexandra spune:
Multumesc mult de raspuns si de mesaj. Si la noi e marita bilirubina, iar hemoglobina e mai mica decat valoarea normala. Si eu am incercat sa caut toate detaliile despre icter prelungit. Inca nu si-a revenit complet si stam si noi cu sufletul la gura....offff. Speram, totusi sa isi revina, ca valorile nu sunt chiar asa maricele. Sa dea bunul D-zeu sa se faca bine puiutul mic!
...nu mai scriu...ca deja ma ia plansul
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
mihatp spune:
nico printeaza-i ultimele 2 capitole, o sa vada ce suport au si o sa-i intareasca...ma gandesc
poate o incurajam asa, ii dam din increderea noastra, ca ea dupa atatea zile de durere e epuizata.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
cami33 spune:
Doamne, cat e de scump puiul drag!!!
Acum o luna era in brate la Simo si-mi zambea prin webcam...
Nu e drept...
Nicoleta spune:
Am vb cu Simo. Am hotarat ca ma voi duce la parintele ortodox cu datele medicale, cel din Viena. Datele de la clinica din Salzburg abia luni le primesc. Sambata imi dau ce au ei in romana, din Romania, copiile, si vi le trimit cat mai repede (probabo luni, nu am scaner acasa,d ar are sotul meu la serviciu)! George nu sta cu ei, face naveta zilnic de la Munchen. Nu are nevoie de nimic, dar ii voi duce de baut, sucuri, apa plata. Pe Micu nu il imbraca in haine de acasa, ci cu haine de spital. Micu este plin de apa, ii dau 2 antibiotice diferite si ceva sa elimine apa, respira greu, supureaza pe unde i s-a facut punctia. Luni pleaca spre Innsbruck. Abia saptamana viitoare (nu stia exact cand) afla rezultatele testelor facute de ei, amandoi, azi. Si daca sunt compatibili Innsbruck li se vor face si alte teste.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
maryb spune:
incerc sa-mi sterg lacrimile.....nici nu stiu cum sa incep....
cautand ceva ieri pe forum am vazut titlul vostru si am intrat repede sa vad ce se intampla. Sunt socata de cand am citit prin ce trece simo a voastra draga . Nu pot sa cred decat ca Micul se va face bine si ne vom bucura vazandu-l cum creste. Ma rog si eu la Bunul Dumnezeu sa-i dea o sansa la viata acestui pui mic si sa le stearga lacrimile de pe obraji parintilor greu incercati. Ma rog la un final fericit pentru SUPERBUL SILUAN
acum sunt si mai ravasita dupa ce am vazut pozele cu Siluan
din pacate, eu nu am cunostinte nici pe la ziar, radio sau tv ca sa pot ajuta in vreun fel. dar voi depune si eu niste banuti in cont.
sunt alaturi de voi si de simo si sper ca se va termina cu bine aceasta poveste.
va imbratisez pe toate si doresc multa sanatate puiutilor nostri.
kay spune:
buna fetelor ! n-am mai intrat pe forum de luni de zile, am intrat acum si am vazut subiectul cu Siluan. nu am timp acum sa citesc capitolele din urma, dar din cate am dedus e nevoie de transplant de ficat? aveti ceva-site, poveste, ceva? o sa pun pe unde reusesc, am sa merg la banca maine ca azi nu ajung.... de ce suma e vorba? cum stati?
va imbratisez cu drag, multa sanatate puiului mic !
mi-era dor de voi, de mamicile inimoase, sunteti fantastice !
alinuk spune:
Mihatp
ti-am pus pe PM contactele fetelor de la Salveaza Vieti
ii poti spune ca fetele de la Asociatia MAME sustin si ele cazul si ca le rugam sa ne faca recomadarile necesare dpdv al documentelor pt dosar
PS: dragele mele daca considerati ca va pot fi de folos cumva va rog sa-mi scrieti prin PM, din pacate nu stiu daca pot urmari in timp real subiectul
Ariel tu ne cunosti, o mai poti suna si pe Mary la nevoie
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Nicoleta spune:
Din pacate nu am imprimanta. Si nu cred ca reuseste al meu sa scoata la serviciu, ca sunt atent monitorizati... :( -am povestit la telefon cat de multa lume s-a mobilizat si ca toti asteapta datele medicale sa treaca mai departe! A zis ca a auzit ca s-a dat si un clip la Trinitas.
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!