SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! Pui de Randunici (436)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

mimo, daca mai vb cu ei, spune-le musai sa trimita ei sau clinica pe un mail actele medicale!!! fara ele nu putem misca! ce au la momentul asta! acum nu se mai pune problema sa asteptam, caci luni este peste 3 zile si in 3 zile nu vad cum se pot strange zeci de mii de euro!
trebuie miscata si caruta asta!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Fetelor, eu luni voi fi in Brasov. Plec in dupa amiaza asta din Bucuresti in provincie, si ajung duminica seara in Brasov. Daca pot ajuta cu ceva de acolo, dati un PM. Sa duc ceva mamei Simonei...sa ajut in alt fel...nu stiu. Daca e nevoie, sunt disponibila!

Doamne ajuta-l pe Siluan!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am vb si eu cu Simo.E daramata si spune ca nu se poate opri din plans..Stie ca nu e bine,dar pur si simplu,nu poate! Ma ruga sa ma rog pentru ea,sa nu-si piarda puterile,sa poata fi alaturi de Siluan in continuare Ne multumeste pt.reincarcarea cartelei..Off,Doamne..
Era speriata pt.ca incepuse sa-i supureze putin pe la locul punctiei,insa i-au spus ca-i ok,ca se intampla asta din cauza presiunii..
Sa le dea Dumnezeu putere sa poata fi alaturi de puiut,cat mai lucizi si mai optimisti!!!

Le multumesc si eu din suflet,colegelor de forum,celor care ne sustin din afara,tuturor celor care se roaga pentru Micul nostru!!

Ariel,pui tu datele furnizate de catre Nati,la diaspora? Hai ca am spamuit la greu..dar,pentru o cauza nobila!!

LAlexandra,sanatate multa puiului tau!

Siluan trebuie sa traiasca!!

Mamica lui Mihai si cu Maria Sa la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Selene Bunny, multumesc pt informatii, din pacate in contul pe care l-am deschis se pot face numai transferuri, nu si plati prin Paypal caci pt asta as avea nevoie de card si, ING cel putin, cica nu mai emite carduri pentru conturile in dolari. In rest, pt conturi de euro sau lei ING (cu card) accepta Paypal, dar nu si pt dolari. Oricum asta e un cont provizoriu, pana isi va deschide Simo altul in dolari pe numele lor (eu nu am avut voie sa o fac decat pe numele meu)-asta ca sa demaram cat mai urgent strangerea de banuti si sa poata contribui si fetele de departe.
Unde gasesc si eu povestea scrisa de Adriuta?? (daca am inteles bine, ca citesc pe ascuns la cabinet, cand am 1 minut...)

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Nati,povestea Adriutei nu-i gata inca! Povestea lui Miha o gasesti cam peste tot,la scutece,odisee,prematuri,bebelusi.Am incercat sa o postam peste tot..Iti dau un link in 2 min.

Am pus pe prima pagina,datele contului in USD!

zoze

Edit: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154700&whichpage=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Al_Ma

Hello! Ariel, am citit mesajul tau la subiectul nostru (capsunele). M-ar ajuta mult un cont paypal catre care sa pot face transfer de bani. Eu am BRD-net si e mai anevoios cu definirea de noi beneficiari. Daca are vreuna dintre voi paypal si ii poate transfera banii ulterior, e la fel de bine. Astept PM. Multa sanatate pufuletului!

Alina si Mara (27 iunie 2007)

edit:

CEL MAI BINE ESTE SA-SI FACA RAPID UN CONT PE PAYPAL!
IN CATEVA ORE SE ACTIVEAZA!
(sau sa ii faca cineva de aici care le stie toate aceste detalii)
(am discutat si intermedierea e detul de costisitoare..mutle comisioane)
asa ca varianta aceasta o sustin, cu o adresa de mail si un cont personal oricine isi poate face cont paypal!!

daca vreti consiliere la aceasta actiune va rog sa-mi dati un pm

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am 3 poze cu MICUL dulce! e atat de frumos! le aranjez acum si le pun in albumul meu, apoi pun link aici. Doamne cat e de frumos! nu ma opresc din plans

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

arriel draga mea

tu esti vecina noastra de la babyexpo!?
iaca pe unde ni se intersecteaza drumurile

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am fost plecata de la 9 de acasa si abia am sosit. Am citit vestile...

Mimo aa avut o idee super, asa ca vom merge in week-end la Simo si Micu. Am cateva idei in leg. cu ce ar trebui sa le duc, dar astept si de la voi! Ca sincer nici nu imi trece prin cap... voi suna si pe ea, dar va zice ca nu are nevoie probabil de nimic...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

N-am citit nimic din urma...

Tipa de la Realitatea a zis ca va incerca sa ne ajute. Are nevoie de toate detaliile cazului, poze, documente medicale, etc, dupa cum bine stiti. Am rugat-o pe Alina sa fie ea persoana de contact.

TREBUIE SA GANDIM POZITIV SI CA CREDEM IN CEEA CE FACEM!!!

Mergi la inceput