fond de economii pt copii

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Si eu am asigurare "Academica" pt ambii copii. Si am ales-o pt ca mi se garanteaza ca la 18 ani copilul va primi acei bani. Chiar daca eu nu mai sunt aici. Si e important pt mine ca ii va primi copilul, nu un tutore. O asigurare de viata sau un depozit bancar ajunge in mainile tutorelui copiilor si acea persoana poate dispune de bani cum crede; ar putea sa nu fie rau intentionata ci doar sa faca ceva riscant, cine stie?
In plus , ei preiau plata primelor si in cazul invaliditatii, nu doar a decesului.
Si exista optiunea sa se indexeze prima asigurata cu rata inflatiei, astfel ca esti macar acoperit cu asta.
Si da, asta nu e o afacere. Nici un sistem de economisire clasic. Ci e economisire +asigurare. Mi se pare corect ca si ING sa aiba un castig. Eu am considerat (babeste in mintea mea) ca imi platesc asigurarea cu banii care ar fi trebuit sa fie dobanda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gmmm spune:

Pentru aspectul "asigurare".
Noi cind am facut credit pentru casa a trebuit sa platim si o asigurare in caz de deces, boala, somaj...
Asa ca nu simtim nevoia de o asigurare suplimentara; in caz de Doamne fereste, copiii ar ramine cu casa, casa a carei valoare ar acoperi cheltuielile studiilor, chirie etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Edip,
Eu tind sa fiu de acord cu tine. Asa imi dicteaza bunul simt.
Desi mi-ar fi mai simplu sa inchei o Acaddemica si sa imi vad de viata.
Asa, eu ce fac?
Ca inca nu am o solutie viabila.
Decat sa sper ca o sa fac multi bani in toamna vietii mele.

Mergi la inceput