Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)
Raspunsuri - Pagina 18
felicityhope spune:
Hi Kitty,si eu bintui pe aici, nu numa vintul.Paula muulta bafta,sa fie test cu 2 liniute sapt viitoare.
Deci,am fost la OBGY. Dupa simptomele de luna trecuta(cind eu chiar am crezut ca e bebe)a trebuit sa imi revin(cel putin moral)cu o vizita la doctor.Si pt ca initial cind am demarat proiectul bebe nu am facut decit PAP si teste de singe la medicul de familie-am zis ca e timpul pt un OBGY.
So, ma lasa ursul la clinica pe la 9 fara un sfert si imi zice dureaza mult?.Eu: nu,cam juma de ora zic.
Deci, facut cunostinata cu doctorul,stat de vorba,rezultatul: dute femeie acasa si .... ca esti sanatoasa la trup( cu mintea nu garantez - a spus doctora printre cuvinte).
Dar,dupa discutia din office,mergem in salita de consultatii,ne-am asezat noi pe masuta cu princina.Rezultat: dar uterul tau unde e?.Eu sa cad de pe masa.
Imbracat si mers direct la transvaginal ecograf(poate se numeste altfel dar cred ca intelegeti ce spun).Rezultat interpretat de doctora : deci, uterul exista, este deformat in partea de sus si indreptat spre dreapta.Problema e :deformarea de pe partea de sus se alungeste cumva si parca se desparte in doua.(doua utere -ce mai super femeie!!)Si bineinteles, chistuletul de rigoare pe ovarul din dreapta( ca parca chisturile astea ar fi la moda).
Plan de bataie: e numa un chist -cum a aparut asa o sa dispara, il vedem si in octombrie sau poate nu. Incercat natural inca 4 luni.Daca bebe nu apare facem HSG.Dar nu pt infertilitare ( cuvintul asta costa la insurance,dar si eu trebuie sa platesc mult) ci pt ca sa descoperim misterul uterului.Ah, si a mai spus, in caz de pregnancy, monitorizarea va fi f frecventa.(deci sa nu ma ingrijoreze povestea uterului).
Iesit de la clinica pe la 11.15,ursul rosu la fata de ingrijorare, i-am spus ca totul e in ordine si frumos si tre sa ne mai des .
Hai ca am vorbit prea mult,dar trebuia sa spun si eu cuiva.Nu sunt ingrijorata ci un pic dezorientata.Va pup, si bafta multa pt cele ce sunt la testari.
didi32 spune:
Draga Felicity nici nu stiu ce sa-ti spun, da' mi-a placut partea cu unde-i uterul tau? Daca dr a zis ca e ok, ai incredere ca va fi bine.
Nico ai grija de tine si tine-ne la curent!
Cami concediu placut! Vreau si eu la mareeeeeee, a mai ramas vreun loc?
Ralu, inca 2 zile si iar schimbi saptamana
Paula, pot sa scot motatele? Pot? Pot?
Cosmi, tin pumnii sa se rezolve cat mai curand si problemele tale, ca si-ale mele, of
Eu cred ca undeva prin toamna fac FIV, probabil la Albu, nu stiu, da' noua ne-a placut la amandoi de el. Deci Sorina, ai aici o tovarasa de suferinta pe care te poti baza. Stai in Buc? Ar trebui sa schimbam impresii pe viu
Mada , bine ca mai vii pe la noi, uite Ralu cate gravidute a tras dupa ea!
Oi fi uitat ceva... nu stiu, neuronul e in concediu, iertati-l!
ici la toata gasca!
in devenire
didi32 spune:
Mda, stiam eu c-am mai uitat ceva: Lorena draga multa sanatate si ai grija de tine. Tu parca ai fost la Uscatescu si iesisera analizele bine, nu?
Ai PM
in devenire
kitty-27 spune:
felicity stiu ca nu e de ras e de plans...dar ma bufneste rasul in faza cu uterul..
eu am uter mic si mi-a spus dr ca pot ramane insarcinata,dar mai greu...bine...asta facand exceptie ca mai am si o trompa infundata..
chisturi pana acum nu am avut...si sper sa nici nu fac.
lasa ca tre sa vina el si la noi..
didi
ancadragoman spune:
Didi cum a fsot la hsg?
ce diagnostic ai?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
sorinake spune:
didi, nu-s din bucuresti, din pacate, ci din galati. totusi, putem schimba impresii si pe net!
roxy_s spune:
neata fetele
vedeti ce matinala sunt azi?. nu stiu ce am dar nu mai am somn.
micul dejun si cafeaua inca nu sunt gata....
pe toate.
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
bebelu86 spune:
neataaaa!!!!!
M-AM GASIT ROCHITAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
am o poza dar nu e de sus pana jos.
oricum..e de visssss
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
bebelu86 spune:
fetele uitati aici sa va faceti o idee.
e lunga pana jos. si mai incape burtica cred k pana pe la vreo 7 luni
nu e cine stie ce poza. in realitate e mult mai frumoasa.
aaa si scuzati-mi fata, dar eram chiauna de somn.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
dana_r spune:
salutare fetelor!
beau si eu cafeau la miezul zilei
felicity, priveste partea cu uterul ca pe ceva bun. poti sa ramai cu cate un bebe in fiecare :)
bebelu, e foarte faina rochia si sa stii ca se vede si burtica
toate fetele buna dimineata!
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker