Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Hi Kitty,si eu bintui pe aici, nu numa vintul.Paula muulta bafta,sa fie test cu 2 liniute sapt viitoare.
Deci,am fost la OBGY. Dupa simptomele de luna trecuta(cind eu chiar am crezut ca e bebe)a trebuit sa imi revin(cel putin moral)cu o vizita la doctor.Si pt ca initial cind am demarat proiectul bebe nu am facut decit PAP si teste de singe la medicul de familie-am zis ca e timpul pt un OBGY.
So, ma lasa ursul la clinica pe la 9 fara un sfert si imi zice dureaza mult?.Eu: nu,cam juma de ora zic.
Deci, facut cunostinata cu doctorul,stat de vorba,rezultatul: dute femeie acasa si .... ca esti sanatoasa la trup( cu mintea nu garantez - a spus doctora printre cuvinte).
Dar,dupa discutia din office,mergem in salita de consultatii,ne-am asezat noi pe masuta cu princina.Rezultat: dar uterul tau unde e?.Eu sa cad de pe masa.
Imbracat si mers direct la transvaginal ecograf(poate se numeste altfel dar cred ca intelegeti ce spun).Rezultat interpretat de doctora : deci, uterul exista, este deformat in partea de sus si indreptat spre dreapta.Problema e :deformarea de pe partea de sus se alungeste cumva si parca se desparte in doua.(doua utere -ce mai super femeie!!)Si bineinteles, chistuletul de rigoare pe ovarul din dreapta( ca parca chisturile astea ar fi la moda).
Plan de bataie: e numa un chist -cum a aparut asa o sa dispara, il vedem si in octombrie sau poate nu. Incercat natural inca 4 luni.Daca bebe nu apare facem HSG.Dar nu pt infertilitare ( cuvintul asta costa la insurance,dar si eu trebuie sa platesc mult) ci pt ca sa descoperim misterul uterului.Ah, si a mai spus, in caz de pregnancy, monitorizarea va fi f frecventa.(deci sa nu ma ingrijoreze povestea uterului).
Iesit de la clinica pe la 11.15,ursul rosu la fata de ingrijorare, i-am spus ca totul e in ordine si frumos si tre sa ne mai des .
Hai ca am vorbit prea mult,dar trebuia sa spun si eu cuiva.Nu sunt ingrijorata ci un pic dezorientata.Va pup, si bafta multa pt cele ce sunt la testari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Draga Felicity nici nu stiu ce sa-ti spun, da' mi-a placut partea cu unde-i uterul tau? Daca dr a zis ca e ok, ai incredere ca va fi bine.
Nico ai grija de tine si tine-ne la curent!
Cami concediu placut! Vreau si eu la mareeeeeee, a mai ramas vreun loc?
Ralu, inca 2 zile si iar schimbi saptamana
Paula, pot sa scot motatele? Pot? Pot?
Cosmi, tin pumnii sa se rezolve cat mai curand si problemele tale, ca si-ale mele, of
Eu cred ca undeva prin toamna fac FIV, probabil la Albu, nu stiu, da' noua ne-a placut la amandoi de el. Deci Sorina, ai aici o tovarasa de suferinta pe care te poti baza. Stai in Buc? Ar trebui sa schimbam impresii pe viu
Mada , bine ca mai vii pe la noi, uite Ralu cate gravidute a tras dupa ea!
Oi fi uitat ceva... nu stiu, neuronul e in concediu, iertati-l!
ici la toata gasca!

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Mda, stiam eu c-am mai uitat ceva: Lorena draga multa sanatate si ai grija de tine. Tu parca ai fost la Uscatescu si iesisera analizele bine, nu?
Ai PM
in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

felicity stiu ca nu e de ras e de plans...dar ma bufneste rasul in faza cu uterul..
eu am uter mic si mi-a spus dr ca pot ramane insarcinata,dar mai greu...bine...asta facand exceptie ca mai am si o trompa infundata..
chisturi pana acum nu am avut...si sper sa nici nu fac.
lasa ca tre sa vina el si la noi..
didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Didi cum a fsot la hsg?
ce diagnostic ai?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

didi, nu-s din bucuresti, din pacate, ci din galati. totusi, putem schimba impresii si pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele
vedeti ce matinala sunt azi?. nu stiu ce am dar nu mai am somn.
micul dejun si cafeaua inca nu sunt gata....

pe toate.

S-a intamplat minunea mult asteptata10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neataaaa!!!!!

M-AM GASIT ROCHITAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am o poza dar nu e de sus pana jos.
oricum..e de visssss

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele uitati aici sa va faceti o idee.
e lunga pana jos. si mai incape burtica cred k pana pe la vreo 7 luni

nu e cine stie ce poza. in realitate e mult mai frumoasa.
aaa si scuzati-mi fata, dar eram chiauna de somn.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_r spune:

salutare fetelor!

beau si eu cafeau la miezul zilei
felicity, priveste partea cu uterul ca pe ceva bun. poti sa ramai cu cate un bebe in fiecare :)
bebelu, e foarte faina rochia si sa stii ca se vede si burtica
toate fetele buna dimineata!

www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB

ovulation ticker

Mergi la inceput