Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)
Raspunsuri - Pagina 17
gabyv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lisssa_ana buna fetelor. ne inscriem si noi in cursa pentru un bebe. Din luna august incepem sa lucram.Mai avem o fetita de 1 an jumate. Doamne Ajuta! |
bine ai venit
si asa cum zic fetele cat mai repede sa te muti la odisee
dana_r spune:
salutare, fetele. acuma am terminat si eu de facut mancare etc si am 10 min libere sa ma hodin.
lorena, ai grija de tine! stai in pat si relaxeaza-te!
nike, ma sa fie bine pentru tine si bebe.
cris85, felicitari din suflet. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!
paula, hai cu 2 liniute!!!da-ne curaj si noua, celorlalte!
yasmi, felicitari! pregateste-te de bancuri nesarate din partea barbatilor soferi. eu asa am avut parte, dar nu i-am bagat in seama. sa stai la volan si sa mergi pe unde te duc rotile e unadin cele mai faine senzatii
lissa ana, bine ai venit! sedere cat mai scurta la noi! sa vina bebe cat mai curand!
pup toate fetele!
www.fertilityfriend.com/home/2f398a" target="_blank">grafic TB
ovulation ticker
draguta spune:
buna fetele!
pe toate
cris, medeea felicitari !!! sarcini usoare va doresc si la termen!
Paula multa sanatate sotului,poti sa-i stropesti cu otet sotului niste ciorapi si sa-i pui in picioare, e un remediu f. bun de a trece febra si ceaiuri multe cu paracetamol, tu nu lua nicio pastila dar eu zic sa bei si tu ceauiri cu multa lamaie preventiv
oricum eu cred ca tu ne vei da vestea cea mare, ceva imi spune
fetelor care sunt in concediu, distractie placuta!!
Lissa ana bine ai venit! sa-ti traiasca fetita si sa vina bebe 2 cat mai repede
va pup pe toate
PaulaFrida spune:
draguta multumim
acum se simte mai bine,a trecut febra
beau si eu ceaiuri cu lamaie
sunt Z 32,nu am nici un siptom,dar nici data trecuta cand am fost graviduta nu prea am avut decat dupa vreo 1 luna si ceva
o sa fac test luni sau marti
sa-mi tineti pumnii sa iasa pozitiv
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
cos_minutza spune:
Paula bine ca a trecut febra.Pai iubito,cum sa nu-ti tinem pumni,asta facem de 1 saptamana.Sa faci bine si sa faci testul luni da?Aici facem cu inima de ne mai tii mult in suspansEu cred ca o sa fie
Dragutza,Dana,Lissa,Gaby
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
kitty-27 spune:
salutare fetele!!!!
paula sper saptamana viitoare sa ne dai vestea cea mare
lisssa bine ai venit la noi...si sedere cat mai scurta
cos_mi,draguta,cixinica....
si toate fetele
kitty-27 spune:
mamutz sa stii ca m-am mai intalnit cu o fata si mi-a zis sa nu fac instilatii pt ca sunt si foarte dureroase si nici nu garanteaza ca desfunda trompa..am sa-i comunic dr ca n-are rost sa ma chinui atat cand laparo este mult mai simplu.oricum mai am 2 luni de tratament si apoi mai vedem
kitty-27 spune:
lisssa nu ne-ai spus nimic despre tine...ai ramas repede cu prima sarcina?sau ai avut de asteptat?