Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)
Raspunsuri - Pagina 12
madutza_bra spune:
camcris, cat stai la mare?
Apropos de mare, cami_antonia, ce mai face? Nu am mai vazut postari ale ei.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
cixinica spune:
camcris tot la sapa si eu. ma bucur numai la gandul ca maine e sambata si stau acasa
gabyv spune:
camcris concediu placut si distractie la maxim
plec si eu la mare sapt viit, pare asa mult pana atunci
pupici fetele
mi-ati facut pofta de salata de vinete
(fac si eu maine)
cos_minutza spune:
Fetelor sunteti totale
Imi place ca s-a animat un pic atmosfer pe aici
Acum sunt linistita ca am papat ca o scrofitza
Gaby si tu la mareDistractie placuta
Madutza,Cixinica,Bebelu,Camcris si tutror multi
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
mamutz spune:
Uau!!! Mai am un capitol de citit!
Eu sunt pe la discutia cu acidul folic. Se poate lua fara probleme, e liposolubil. Se elimina nu e retin ut de organism si trebuie luat mereu. E f bun si pt organismul vostru nu numai pt bebe.
Eu am luat vreo 4 ani , acum urmez un tratament care include si acidul folic.
mamutz spune:
Felicitari noilor gravidute si spor la treaba aspirantelor . Citesc mai tarziu ca am treaba ....
silvy1981 spune:
BUNA ZIUA
MA NUMESC COSMINA AM SI EU O NELAMURIRE IN ZIUA A-19-A AM FOST LA MONITORIZARE
MI S-A SPUS CA SUNT LA OVULATIE . PE OVARUL DREPT PREZENTAM UN FOLICUL 20MM SI PE OVARUL STANG UN FOLICUL DE 21-22MM , LICHID IN DOUGLAS DAR GROSIMEA ENDOMETRULUI ERA DE 6.15MM
ESTE POSIBIL SA RAMAN INSARCINATA CHIAR DACA GROSIMEA ENDOMETRULUI ESTE LA LIMITA INFERIOARA( ASA AM INTELES EU DE LA DR)?
ASTEPT CU INTERES UN RASPUNS
VA MULTUMESC
COSMINA
cos_minutza spune:
Mamutz
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cris85 spune:
salut fetelor
e destul de mult de cand nu va citesc si nici nu va scriu..parca a trecut vreo luna si jumatate.
Vin cu vesti noi si bune. sunt graviduta ptr a doua oara !!! am reusit in sfarsit..
Defapt adevarul este ca am trecut printr-o perioada urata si plina de probleme de sanatate. A trebuit sa fac o serie de analize si sa iau o gramada de medicamente ce nu aveaunici o legatura cu dorinta mea de a deveni mamica ptr a doua oara. Defapt medicamentele nu erau recomandate in gravidanza insa era in risc sanatatea mea si am fost nevoita sa le iau, ptr ca nu credeam sa fiu gravida. Eu ma rog din tot sufletul sa nu aiba probleme bb2 din causa asta si gravidanta sa mearga bine ca si prima sarcina.
Eu am ramas gravida abia ce mi-am luat gandul de la asta si m-am stresat mai putin. Am uitat si de ovulatie si de tot, si am trecut la fapte fara sa tin cont de zile si de temperatura. Si uita ca atunci cand ma gandeam mai putin am reusit..
Va doresc di tot sufletul putere sa mergeti mai departe si sa va impliniti doriunta. Pupici
Cristina, mama lui Giulia ( 21.09.2007)...si aspiranta ptr a doua oara :)
Katy82 spune:
Buna fetele!
Sorina ma bucur ca ai trecut pe la noi, bafta in sept la FIV! Sa se lase cu care sa stea la mami in burtica pana la termen!
Paula asteptam liniutele1
sa devin !