Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

cosmi, Cristinelul face bine, multumesc de intrebare. Parca incepepe si el sa rupa niste cuvinte. Am o vanataie in genunchi si vine tot timpul si pune degetul pe ea si zice "babaaa", adik buba si se mai si catara peste tot. partea buna e ca a inceput sa fie mai cooperant cand il rog sa faca ceva, ma trage tot timpul sa ne jucam impreuna, singur nu-i mai place. Sa vad cat tmp mai pot sa ma tavalesc cu el pe jos la joaca, oricum ma tine in priza, am pus doar 1 kg pana acum (si asa aveam destule ). La prima sarcina in trm I pusesem 5 kg acum stau f bine

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Camcris ma bucur ca me iei cu tineBun si biscuitul ca pana vine papa mai e un pic
Madutza ma bucur ca e bine Cristi.Cred ca te topesti de dragul lui cand il auzi ca scoate cuvintele

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Felicitari pt kg Madutza
Am uitat sa scriu in mesajul anterior

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Felicitari pt kg Madutza
Am uitat sa scriu in mesajul anterior

Multumesc, ma tot cantaresc si parca nu-mi vine sa cred ca ca am pus doar 1 kg

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Cosmy imediat termin salata de vinete,sa deschizi geamnul ca arunc

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

fetelor eu m-am invoit la sefu sa plec mai devreme azi sa strang si eu bagajul, deci m-am scos am zi scurta

Mergi la inceput

Paula am pregatit terenul
Camcris bravo,deci azi scapi mai repede
Madutza mi te si imaginez ca te urci in fiecare zi pe cantar[:-))]Lasa iubito ca e bine,o sa ai mai putine kg de dat jos

la toata lumea!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

superrrr
deci putem sa iti uram concediu placut, cu vreme frumoasa si distractie cat cuprinde

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

mersi bebelu, maine de dimineata la prima ora plecam spre mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

mersi bebelu, maine de dimineata la prima ora plecam spre mare

Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Distractie placuta!!!

Mai vreau si eu la mareeee!!!