Felicitari cris85!Aspirante optimiste>20 ani(545)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
cosmi, Cristinelul face bine, multumesc de intrebare. Parca incepepe si el sa rupa niste cuvinte. Am o vanataie in genunchi si vine tot timpul si pune degetul pe ea si zice "babaaa", adik buba si se mai si catara peste tot. partea buna e ca a inceput sa fie mai cooperant cand il rog sa faca ceva, ma trage tot timpul sa ne jucam impreuna, singur nu-i mai place. Sa vad cat tmp mai pot sa ma tavalesc cu el pe jos la joaca, oricum ma tine in priza, am pus doar 1 kg pana acum (si asa aveam destule ). La prima sarcina in trm I pusesem 5 kg acum stau f bine
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 10+
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
cos_minutza spune:
Camcris ma bucur ca me iei cu tineBun si biscuitul ca pana vine papa mai e un pic
Madutza ma bucur ca e bine Cristi.Cred ca te topesti de dragul lui cand il auzi ca scoate cuvintele
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
cos_minutza spune:
Felicitari pt kg Madutza
Am uitat sa scriu in mesajul anterior
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cos_minutza Felicitari pt kg Madutza Am uitat sa scriu in mesajul anterior Cosmi,aspiranta optimista viitoare www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin |
Multumesc, ma tot cantaresc si parca nu-mi vine sa cred ca ca am pus doar 1 kg
Povestea nasterii
Poze
PaulaFrida spune:
Cosmy imediat termin salata de vinete,sa deschizi geamnul ca arunc
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
TTC Baby Dust Needed
Trying To Conceive
camcris spune:
fetelor eu m-am invoit la sefu sa plec mai devreme azi sa strang si eu bagajul, deci m-am scos am zi scurta
cos_minutza spune:
Paula am pregatit terenul
Camcris bravo,deci azi scapi mai repede
Madutza mi te si imaginez ca te urci in fiecare zi pe cantar[:-))]Lasa iubito ca e bine,o sa ai mai putine kg de dat jos
la toata lumea!!!!
bebelu86 spune:
superrrr
deci putem sa iti uram concediu placut, cu vreme frumoasa si distractie cat cuprinde
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camcris mersi bebelu, maine de dimineata la prima ora plecam spre mare Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu |
Distractie placuta!!!
Mai vreau si eu la mareeee!!!
Povestea nasterii
Poze