Bazar umanitar ***cap 36***

Raspunsuri - Pagina 44

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

ducky Alexandru Hapaleti e Alex-Viorel pe prima pagina.

Am reusit sa ajung la sfarsit cu cititul, dar nu mai stiu tot ce s-a semnalat pentru ca merge foarte greu computerul de unde sunt si nu mai stiu ce-am citit de dimineata.

Tin minte ceva intrebare de la georgipuia cu timpi cu denumiri diferite. Cred ca e acelasi lucru, durata anunt, durata licitare sau asa ceva.

Pentru pecu, scrieti la "Instructiuni de plata" anunt "ATENTIE - plata expediere colet in cont umanitar (pecu)" si cand emiteti factura, puneti cost aditional exact cat credeti ca va costa la posta, trebuie sa fie un camp pentru asta pe-acolo.
Asta e o metoda.
Eu cand am facturat la o persoana cu doua produse, a generat o singura factura.

Pentru a ma apuca de confirmari trebuie sa citesc iar, mi se pare ca sunt multe de confirmat dar nu chiar fiecare confirmare e cu linkurile la un loc, oricum o sa incerc daca nu poate altcineva.
Mai asteapta si prin mail cateva.

mistral stergem si asta?
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46Ani#5475502823068186594

N-am vazut sa fie scris pe-aici, matilda ne scrie pe mail ca are apa in casa, sub forma de motivare ca nu apuca acum sa trimita/plateasca, "dormim cum putem, ba pe la unul, ba pe la altul. iar in timpul zilei muncim la namol si lut. nu ma judecati iar ca nu stiu cand mai am ocazia sa intru si sa ma disculp".

Ceva felicitari pentru noua organizatoare?
Bun venit in trupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Felicitari pentru noua organizatoare!!!!
...Dar cine e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Carmina, trimite-mi adresa, poate am drum la posta zilele astea si sa o am.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Ehei, credeam ca am scapat de asta, adresa mea e pe factura.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

ce factura mai? ca nu am ajuns la partea asta......

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Madyrizi, nu am mai vorbit dar, vazand ca ai mai licitat la mine, am zis sa iti trimit tot o data, e ok?

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

poate face cineva un sumar pt incepatoare cu ce se intampla dupa ce ai postat produsele? de ex, cazul meu, am primit mail ca cineva a licitat un produs de la mine, ce urmeaza acum, pas cu pas?

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Carmina, trimite-mi adresa, poate am drum la posta zilele astea si sa o am.

Noi, 2 minuni:

Ehei, credeam ca am scapat de asta, adresa mea e pe factura.

ce factura mai? ca nu am ajuns la partea asta......

Noi, 2 minuni:

Vezi ca e pe acolo in stanga ecranului o lista si ajungi asa la
Anunturi
-Reusite
-esuate
-active-etc
intri pe reusite si iti apar produsele pe care ai reusit sa le vinzi, printre care si stikcerul meu. Asa si acolo ai si butonul "vizualizeaza factura" si "parerea ta". Apesi pe vizualizeaza factura si apar datele toate si ale tale si ale mele. Si ai mai multe optiuni. Dar alege-o si tu pe cu "emite factura si salveaza" parca asa se cheama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

acum astepti sa se termine licitatia si apoi te apuci de facut facturicaasa cum m-a invatat si pe mine mady..adica:Contul meu,facturi,creaza factura,email,salveaza si inchide

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

multumesc Carmina si Cris, notez undeva explicatiile voastre pt cand ajung in punctul ala.

deci inteleg ca vad toate astea numai dupa ce se finalizeaza licitatia, nu? nu sunt si anuntata pe mail cumva ca am o licitatie finalizata? deci e obligatoriu sa intru eu acolo mereu sa vad daca e reusita vreo licitatie?

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Citat:

multumesc Carmina

deci inteleg ca vad toate astea numai dupa ce se finalizeaza licitatia, nu? nu sunt si anuntata pe mail cumva ca am o licitatie finalizata? deci e obligatoriu sa intru eu acolo mereu sa vad daca e reusita vreo licitatie?

Noi, 2 minuni:

Ba te anunta si pe mail ca ai o licitatie reusita. Deocamdata mai sunt 12 ore pana se termina licitatia mea. la produsul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikaeela spune:

Citat:

Felicitari pentru noua organizatoare!!!!
...Dar cine e?

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

Mady e noua organizatoare

Bazar umanitar
Ajutor ptr Ionela

Mergi la inceput