Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 43
carminabulina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Carmina, trimite-mi adresa, poate am drum la posta zilele astea si sa o am. Mami de fetita si de baietel ![]() Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Ehei, credeam ca am scapat de asta
.
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui EllaX Salutare! In urma cu cateva zile, am licitat doua produse puse de mamagiuliei la bazar: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=171&n=Camasa-draguta-foc-pt-4-5-ani http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=161&n=Pantaloni-catifea-raiat-dubli-grosi-pt-4-ani Din pacate, din lipsa de timp, n-am citit regulamentul inainte EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Da ,ai castigat acele produse...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui EllaX Tot eu: vreau sa donez niste lucuri pentru bazar. Cum procedez? EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Faci fotografii si le postezi cu descrieri in bazar...asta ar fi o varianta.
Cea de a doua varianta ar fi sa trimiti hainutele(ceea ce donezi) la mamicile copii lor cu probleme si ele le fotografiaza si le "ridica" in bazar.
multumim ca ni te-ai alaturat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
EllaX spune:
Dodo-pui, multumesc de raspunsuri! Tocmai am citit si partea de regulament care se refera la donarea catre bazar. ![]()
Aaa... ca omu' lenes in gandire (sunt in zilele alea
), cum e de preferat sa fac, ca sa ajut in mod real si sa se desfasoare tot mai usor: sa postez eu lucrurile sau sa le trimit mamicilor de copii cu probleme?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
madyrizi spune:
valenita, imi pare rau ca nu iti vin hainutele
. faci cum crezi tu mai bine si eu nu ma supar sub nici o forma.
mercedes, alexandrina e in concediu.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
EllaX bine ai venit la noi!
Daca vrei varianta usoara fa un pachet mare si-l trimiti unei mamici cu un caz la bazar.
Daca vrei insa si un pic de taifas cu prietenele baga-te cu poze, preturi, posta etc
.
E bine oricum.
De-abia astept produsele tale de fetita, eu am 2 acum
.
Te pup!
diana2242 spune:
cine imi poate zice cum se sterge cate un produs din bazar?pt ca vreau sa il dau cuiva
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
cris_82 spune:
diana2242,habar nu am,dar acus intru sa ma documentaz si eu ca e bine de stiut..si daca gasesc solutia te anunt
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
ducky spune:
Fetele, probabil s-a mai scris, dar ametita cum sunt n-am vazut...cine se ocupa de cazul lui Alexandru Hapaleti si cum de nu apare pe prima pagina datele lui pt donatii?
Multumesc
O saptamana super sa aveti.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
carminabulina spune:
| citat din mesajul lui ducky Fetele, probabil s-a mai scris, dar ametita cum sunt n-am vazut...cine se ocupa de cazul lui Alexandru Hapaleti si cum de nu apare pe prima pagina datele lui pt donatii? Multumesc O saptamana super sa aveti. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Apare mai

si de