Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 43
carminabulina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Eseea Carmina, trimite-mi adresa, poate am drum la posta zilele astea si sa o am. Mami de fetita si de baietel Noi, 2 minuni: www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg Everything is hard before becoming easy... |
Ehei, credeam ca am scapat de asta, adresa mea e pe factura.
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui EllaX Salutare! In urma cu cateva zile, am licitat doua produse puse de mamagiuliei la bazar: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=171&n=Camasa-draguta-foc-pt-4-5-ani http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=161&n=Pantaloni-catifea-raiat-dubli-grosi-pt-4-ani Din pacate, din lipsa de timp, n-am citit regulamentul inainte si n-am postat si aici un mesaj in care sa anunt ca am inceput licitatia pentru produse. Acum, produsele apar ca fiind cu licitatia incheiata. Am apucat sa citesc si regulamentul. Nu sunt lamurita: am castigat produsele sau ba? Am dreptul sa castig produsele, avand in vedere ca n-am anuntat ca am licitat pentru ele? EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Da ,ai castigat acele produse...ai scris acum
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui EllaX Tot eu: vreau sa donez niste lucuri pentru bazar. Cum procedez? EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Faci fotografii si le postezi cu descrieri in bazar...asta ar fi o varianta.
Cea de a doua varianta ar fi sa trimiti hainutele(ceea ce donezi) la mamicile copii lor cu probleme si ele le fotografiaza si le "ridica" in bazar.
multumim ca ni te-ai alaturat
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
EllaX spune:
Dodo-pui, multumesc de raspunsuri! Tocmai am citit si partea de regulament care se refera la donarea catre bazar.
Aaa... ca omu' lenes in gandire (sunt in zilele alea ), cum e de preferat sa fac, ca sa ajut in mod real si sa se desfasoare tot mai usor: sa postez eu lucrurile sau sa le trimit mamicilor de copii cu probleme?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
madyrizi spune:
valenita, imi pare rau ca nu iti vin hainutele . faci cum crezi tu mai bine si eu nu ma supar sub nici o forma.
mercedes, alexandrina e in concediu.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
carminabulina spune:
EllaX bine ai venit la noi!
Daca vrei varianta usoara fa un pachet mare si-l trimiti unei mamici cu un caz la bazar.
Daca vrei insa si un pic de taifas cu prietenele baga-te cu poze, preturi, posta etc.
E bine oricum.
De-abia astept produsele tale de fetita, eu am 2 acum.
Te pup!
diana2242 spune:
cine imi poate zice cum se sterge cate un produs din bazar?pt ca vreau sa il dau cuiva
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
cris_82 spune:
diana2242,habar nu am,dar acus intru sa ma documentaz si eu ca e bine de stiut..si daca gasesc solutia te anunt
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
ducky spune:
Fetele, probabil s-a mai scris, dar ametita cum sunt n-am vazut...cine se ocupa de cazul lui Alexandru Hapaleti si cum de nu apare pe prima pagina datele lui pt donatii?
Multumesc
O saptamana super sa aveti.
Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA
carminabulina spune:
citat din mesajul lui ducky Fetele, probabil s-a mai scris, dar ametita cum sunt n-am vazut...cine se ocupa de cazul lui Alexandru Hapaleti si cum de nu apare pe prima pagina datele lui pt donatii? Multumesc O saptamana super sa aveti. Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA |
Apare mai dar cu Alex Viorel. Ar trebui modificat pe prima pagina a forumului ca-i mai usor de modificat decta la bazar.