Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 42
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Am venit de la banca, am platit oricum mai mult, ca sa fiu sigura ca nu pagubesc pe cineva, ca mie mi s-a parut ca am 2 facturi cu sume diferite, ca am vazut si ceva "Laura25" parca. Acum alta intrebare, trebuia sa platesc transportul separat? Si trebuia sa il platesc chiar daca nu vreau produsele? (eu de ex. nu stiam ce inseamna "pecu") Cred ca ar tb specificat undeva pe ecran cand licitezi sau sa iti apara un total. La fel, mi s-ar parea mai simplu atunci cand licitezi pentru cinave anume sa iti apara si contul respectiv pe factura, sa nu mai stai sa cauti pe la subiecte. Eu am patit-o chiar acum, ca in mare graba am mazgalit contul in agenda, iar la banca am stat sa ma intreb ce am vrust sa scriu...evident ca nu am nimerit si de la ghiseu a trebuit sa sun pe cineva care era la calculator, sa indrum unde sa intre si ce sa caute Stiu ca par un pic de "cascadorii rasului" dar asta se intampla pentru ca sunt tot timpul pe graba, nu ca as avea eu vreo deficienta, nuuuu Cat despre lucruri...am vorbit deja cu honeybaby, o superdraguta, sta in celalalt capat al Bucurestiului, mai exact vom fi vecine peste vreo 3 luni ca sa vezi ce inseamna hazardul.. Apropo, Andata am pus si pachetul tau, ajunge joi. Sa nu te prind ca ma trimiti la posta pentru 10 lei ca nu ma duc. CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2 A DOUA MINUNE www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
De la mine ai factura pt tricoul asta http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=146 castigat. Si e vorba de 8 lei, nimic in plus. Nu stiu ce altceva ai mai lictat. Era la alegerea ta unde sa pui banutzii pt tricou.
Am vazut ca pe factura poti adauga sume in momentul emiterii. Ma gandesc ca ar fi o idee buna sa fie folosita acea optiune de donatorii care vor PECU, sa adauge suma de 3 lei si sa precizeze ca e pt transport. Desi eu cred ca cel mai simplu ar fi sa se includa 2 - 3 lei (pt trasnport) in suma de start a produsului, cand este pus in bazar.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
carminabulina spune:
Piselino multumesc si eu!
Mai eu trimit mesaje de pe bazar dc dar ma intreb daca sta cineva sa citesca si mailul meu printre atatea mailuri trimise automat de bazar?
Asa ca eu tot PM-ul o sa-l folosesc.
carminabulina spune:
Ah, piselino si sa bifezi ca platit produsul sa vad si eu cum se afiseaza.
Si va trebui sa-ti dau calificativ, nu?
georgipuia spune:
Fetele.. sunt happy.. am reusit sa ajung la BRD si sa imi fac toate platile... sunt pe zero... oricum maine cand scanez si trimit pe bazar chitantele si linkurile... mai verific inca o data calculul.. ca sa nu patesc ca data trecuta, cand am ramas datoare la Marius - Andrei (daca retin bine 3 lei... de aceea incercam sa intru in capitolele vechi... azi nu ammai incercat ca am uitat)...
Ancadragoman... am primit avizul... sper sa ajung mai pe seara la posta ca acum m-am copt in drum spre casa.. facut dus si ma fac lata pe cearsaf sa ma racoresc...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
kokiy spune:
Am ajuns si eu la posta ...am ridicat colete de la Arcadia si Aka si am pus colete pentru Rhyanna,Andata,Laura25+ramona_patra si criss81
Bazar desprecopii
De vanzare
Bazar4baby
Mercedes spune:
Am achitat si eu azi 16 lei pentru Bogdan http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=431&n=Charles-Dickens---Mica-Dorrit
fara sa mi fie emisa acea factura din cauza ca, probabil alexandrina e in concediu iar eu nu vreau sa apar cu plati ne-efectuate.
dodo-cand apare plata te rog confirma, mersi.
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mercedes Am achitat si eu azi 16 lei pentru Bogdan http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=431&n=Charles-Dickens---Mica-Dorrit fara sa mi fie emisa acea factura din cauza ca, probabil alexandrina e in concediu iar eu nu vreau sa apar cu plati ne-efectuate. dodo-cand apare plata te rog confirma, mersi. |
se vad deja,multumim
si nma au intrat banutii(adresa e cea de la bazar?
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Eseea spune:
Carmina, trimite-mi adresa, poate am drum la posta zilele astea si sa o am.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
EllaX spune:
Salutare!
In urma cu cateva zile, am licitat doua produse puse de mamagiuliei la bazar:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=171&n=Camasa-draguta-foc-pt-4-5-ani
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=161&n=Pantaloni-catifea-raiat-dubli-grosi-pt-4-ani
Din pacate, din lipsa de timp, n-am citit regulamentul inainte si n-am postat si aici un mesaj in care sa anunt ca am inceput licitatia pentru produse. Acum, produsele apar ca fiind cu licitatia incheiata. Am apucat sa citesc si regulamentul. Nu sunt lamurita: am castigat produsele sau ba? Am dreptul sa castig produsele, avand in vedere ca n-am anuntat ca am licitat pentru ele?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
Tot eu:
vreau sa donez niste lucuri pentru bazar. Cum procedez?
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)