Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 24
mari_paun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi maaarrii, cum adica ai alunecat pe parchet? si burtica? Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
din fericire nu am cazut, pt ca mi s-a dus piciorul sub comoda...dar ma seaca degetul...
sorry pt offtopic
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema
CristinaT spune:
citat din mesajul lui mikaeela Confirm plata lui Cristina T-25 LEI |
multumesc frumos
acestea sunt produsele licitate
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5488650991190000642
http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/FINALIZATE#5492293353618583922
pisellino spune:
ma duc sa masor geaca
i'll be back
multumesc valentina
POZE ROBI
produse copii mamici preturi foarte bune
POVESTEA LUI ROBI
Catalina sotie de Teo si mami de Robi
pisellino spune:
geaca are talie 50 x 2 si lungime 60
va pup
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui pisellino geaca are talie 50 x 2 si lungime 60 va pup |
si o lungime a manecii de sub brat pana la manseta te rog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
pisellino spune:
41 draga dodo
POZE ROBI
POVESTEA LUI ROBI
pisellino spune:
deci eu acu m-am uitat la finalizate critice si am o gramada de produse de achitat am si uitat de ele
luni merg la banca, mi-am facut socotelile, 40 pt bogdan si 15 pt alexia.scuze fetelor dar am si uitat de ele
kariguld spune:
maiculita, da ce-ati scris!
so, deci licitatia s-a incheiat ptr colierul de perlute. a fost castigata de MACARIE. ce fac mai departe, o contactez pe PM si o anunt...care-i procedura. daca nu cer prea mult intr-o zi de sambata
Danke
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
M-am nascut pentru succes!
madyrizi spune:
kariguld, poti sa iei legatura cu ea pe PM si sa-i transmiti ca i-ai trimis factura pentru perle si sa stabiliti mai departe cum plateste, cum faci trimiterea etc.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
georgipuia spune:
Fetelor... nu stiu daca am facut bine, dar am dat incheiere devreme licitatiei lu Boti.. o declar pe aceasta cale castigatoarea scoicilor... nu stiu cum va apare in bazar, daca voi putea initia factura... acum nu am timp sa-mi bat capul... dar aveam o jena fata de Boticel sa mai astepte fata inca 12 zile pana la finalizare...
Intre timp astept sa ma lamuriti care e diferenta dintre DURATA ANUNTULUI prin care eu inteleg cat e anuntul nelicitat la vedere... si DURATA LICITATIEI... eu aici banui ca sunt probleme pe site..
Va pup si va urez spor la bazarit!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)