Bazar umanitar ***cap 36***
Raspunsuri - Pagina 23
madyrizi spune:
daca te referi ca nu mai exista fisierul de licitatii e pentru ca nu a mai licitat nimeni aici. de fapt a mai licitat cineva, dar nu a mutat nimeni produsele la licitate . cred ca nu prea au mai fost fetele care se ocupa de licitatii pe aici.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
pooh spune:
Pisellino,geaca asta ce marime are?http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#5499786371087312962Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
madyrizi spune:
daca mai fac 3-4 facturi imi deschid pfa si imi dau si salariu . imi cresc indemnizatia ca si asa mi-o scad ashtia...
mey, cris, tu te-ai vazut in facturier si le tai pe banda rulanta?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
cris_82 spune:
da si ce bine ma simt ..si unde mai pun ca azi vine sora-mea si am de pus multeeeee la bazar..deci,sa ma tin bine si sa-mi fac rost de-un facturier de rezerva
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Cornelia spune:
Criss, nu. Face mult din C-ta in Agigea . Daca observam la timp ca esti din Constanta, poate rezolvam altfel si ne intalneam.
Madyrizi, exact asta spuneam, ca nu mai exista albumul licitatii si am presupus ca nu se mai poate licita aici.
cris_82 spune:
Si eu mi-am dat seama tocmai cand scriam adresa pe colet ca esti la o aruncatura de batz de mine..pe viitor e bine de evitat posta..
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Si mai vreau sa multumesc asa in linie pt. cazarea de la mare: Laura25 , Dodo si Mihaela77O implicit (desi m-a dat de gol). |
da'io cu ce-am gresit?
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
mari_paun spune:
BUNA DIN NOU,
am castigat centura ombilicala de la Eseea si protectiile de sani de la andreea2009, o sa fac plata azi ori maine online...acum nu ma simt in stare pt ca am alunecat pe parchet si cred ca mi-am rupt un deget de la picior, s-a umflat...ma seaca la inima...vad cum e pana diseara si merg la dr....
BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pooh Pisellino,geaca asta ce marime are? http://picasaweb.google.com/100973947613085871630/Bazar#5499786371087312962 Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09) |
Ooo, da! este pentru fetite sau madame? Vrem si noi masuratori ca sa stim daca intram la duel!
Doamna Pisellino, da ce bine va tineti, iar Robi este un scump.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
madyrizi spune:
maaarrii, cum adica ai alunecat pe parchet? si burtica?
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro