BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro, eu cele 4 picaturi de Colief le pun pe san...si apoi ii bag imediat tzitzi in gurita...

mai fetelor, al meu asa rage si icneste ca un tauras...si scoate niste sunete, de parca cine stie ce vrea sa faca...si asta atat prin somn cat si atunci cand e treaz... nu-si ridica picoarele la burtica, doar le misca putin ...si se inroseste, apoi in cateva secunde se calmeaza...daca mai trage un partz e si mai bine...uff...

adriana, m-ai speriat acum si pe mine...mititica...si Filip inca fornaie, dar nu tot timpul si mai mult noaptea, poate cum sta atata timp pe spate? dar mucisori nu are...desi ii pun ser, n-am ce scoate...offfff...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Cu sarcinile sunt femei si femei, eu daca nu monitorizam o incurcam tare, sora mea la fel, asa ca cel mai bine este sa ne lasam pe mana medicilor, doar deaia a scazut rata mortalitatii infantile, si fetusii se pot salva!

Tocmai de aceea am spus in mesajul meu ca nu generalizez si ca-mi permit sa spun doar despre mine si experienta noastra.Analizele mele de sange le-am facut mai devreme decat am facut eco si au iesit perfect.Nu avem nici un fel de istoric medical in familie,copiii ceilalti au avut apgar 10 si sarcini fara probleme.Cel care m-a incurajat sa imi vad sarcinile ca pe ceva normal a fost,culmea,un medic gineco si asta nu in Romania.Repet,e o stare si o situatie care noua ni s-a potrivit manusa si ,slava lui Dumnezeu,ma bucur ca nu am avut nevoie mai mult de interventia medicilor,dovedita doar la eco si la nastere(ce zic eu "la nastere",cand de fapt i-am nascut cu moasele pe amandoi?!:) )

Adriana,mult curaj si sanatate!! sper doar sa dai de un medic bun care sa va recomande un tratament adecvat pt stafilococ,am inteles ca nu e chiar simplu in cazul asta! In mod sigur din maternitate e luat,pt ca in mediu de laborator se dezvolta de regula...

cu Anne 38+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

adriana, mercic sa imi zici cum e, ca pare super ok

ce fel de oala ai comandat? si iti lasa oala, sau cum e??

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Giorgia, felicitari pt cei 4 ani!

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Fetele care folositi Colief, cum reusiti sa il dati? Zice ca nu se da sec, decat in lapte.. Pt mine e un chin. Pun copilul la alaptat, ma chinui dupa 3 supturi sa ii scot sanul din gura, sa imi pun cateva picaturi de lapte de san intr-o lingurita, sa adaug si cele 4 picaturi de Colief, si tot cu o singura mana sa ridic copilul sa ii dau din lingurita... Asta, sigur, cu conditia sa nu uit sa scot Colief-ul din frigider- mai fac un drum cat timp urla asta micu de foame...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

eu ma mult inainte cateva picaturi cu mana intr-un recipient steril...adaug picaturile de Colief si i le "administrez" lui Matei cu lingurita
...ce spui tu am observat la Matei cand doarme, are reprize cand cu ochii inchisi maraie chinuit parca da sa se trezeasca si dintr-o data...se linisteste si doarme in continuare
se mai trezeste cateodata si direct plangand de mama focului

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Buna fetele,

Doar ce am venit de la moasa si se pare ca corpul meu nu e pregatit pt nastere. A verificat si am o dilatatie de 1 cm adica nimic, colul inchis. A incercat sa ma deschida putin dar daca nu se intampla nimic in 48 de ore inseamna ca nu a functionat si mai dureaza vreo saptamana doua

Se pare ca e bine la mine in burtica

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Burtici si mamici, salutari si de la noi!

Scuze pt. lunga absenta, doar v-am citit zilele astea, am avut si de lucru si in afara de asta trebuie sa recunosc ca...dorm non-stop daca sunt lasata... Duminica trecuta am dormit aproape toata ziua, m-am trezit doar ca sa mananc si pt. pishu

Acum felicitarile ...

Anca, LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI alaturi de cei dragi! Sa dea DD sa stea bebelina cuminte pana pe 5 august si sa puna frumos carnita pe ea! Refacere rapida dupa cezariana!

Giorgia, multi, multi ani fericiti si de acum incolo, sa va bucurati unul de altul si de comoara pe care v-a daruit-o anul acesta Dumnezeu! Casa de piatra!

Cristina, felicitari, mamico, si bun venit bebelinei tale, sa fie sanatoasa si fericita, sa pape bine si sa fiti mandri de ea!

Sa schimb si eu semnatura

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Azi mi-am luat rezultatele la ultimele analize de sange si am observat ca am glucoza in urina dar glicemia e in limitele normale Sper sa nu am vreun pui de diabet gestational...

Mai am si fibrinogenul peste limita... si leucocitele la fel, dar f. putin peste limita. O sa vad sambata ce spune dr., cand merg la control.

Am fost si la recoltat analize din col. M-a durut ingrozitor si asistenta mi-a spus "exclus nastere naturala!"

Oare chiar sa aiba dreptate? M-a descurajat total, mi-a spus ca am un prag de suportabilitate a durerii foarte mic si ca nu o sa suport nasterea...

Voi cum ati suportat recoltarea din col? Si cele care ati nascut natural in special?

Dati-mi un sfat, nu stiu ce cale sa aleg. Naturala sau cezariana?

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Oare durerea asta sa aiba legatura cu faptul ca nu am mai decat o data in timpul sarcinii

Elena 37+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Aelita, merci. Da, mi-ai dat idei. O sa pun un pic de laptic la frigider. Nu merge cu apa, doar cu lapte. Intai il pun pe bebe la supt, apoi cateva picaturi imi pun in lingurita, ca vin mai cu spor dupa ce suge asta micu de cateva ori... Ca eu cu mana nu ma stiu mulge...

Rodi, cred ca e greu sa vezi copilasul ca se chinuie...

Carmen, acum ma gandesc ca poate uneori plange ca nu scoate gazele... ca il mai apuca un scancet si cand e la san - deci ar fi exclusa senzatia de foame, doar de san. POate ca nu reusesc sa scot cum trebuie gazele. Citeam undeva de o mamica povestea cum se bucura ca bebelu ragaie dupa papica. dar de fapt el tre sa faca tare de tot (ca un betivan- zicea mamica respectiva). Si con stat si eu ca asa e... De 2 ori pana acum a tras unragait zdravan de tot, de om mare. Probabil ca asa ar trebui sa faca mereu...

Eladea, o sa incerc si varianta asta... Ce de isei aveti, fetelor... Cat despre comportamentul de tauras, asa face si al meu, dar pe scurta durata.

Da, Oana, asa e si al meu...

Piut, in ultimele saptamani de sarcina mi s-a facut de fiecare data control pe masa. HORROR, de fiecare data. Nu suport. Si am nascut natural, foarte usor. Si nici noi nu am facut nimic pe parcursul sarcinii

Cristina , mami fericita de bebe Vlad

Mergi la inceput

Crispro hai ca mi-ai mai dat curaj! Multumesc frumos! Si eu sper sa se schimbe situatia "locala" cand intru in travaliu!

Doamne ajuta!

Elena 37+ cu un cuminte

Mergi la inceput