BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 24
puiutz_mic spune:
Fetele, fac din nou apel! Cine stie sa schimbe capitolul, sa nu ne "inchida guritzele" cineva ![]()
Elena
37+ cu un
cuminte
AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui puiutz_mic poate ar fi bine sa iti revizuiesti bagajelul. Stiu ca spuneai ca spitalul e aproape. Totusi nu astepta pana ajungi la contractii din 5 in 5 minute. Au crescut in intensitate? Ai dureri mari? Elena 37+ cu un cuminte![]() AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
Puyutz multumesc mult

bagaj spuneai
pai aia e ca nu au devenit mai dureroase, sunt la fel durerile,dar mi-a spus doctorita dimineata ca daca o sa mai am la fel ca seara aia sa ma duc la spital
acum nu stiu ce sa fac....oricum mai am de asteptat 2 ore pana ajunge sotul, pana atunci mai e timp de observatiiuii majorete pentru mine

sper sa mai stea macar pana duminica cand intram in sapt 40 si atunci sarbatoresc si 1 an de la casatorie
Bianca
38 +
Andra Maria
Mycya spune:
| citat din mesajul lui enik83 mycya...tin pumnii sa scapi repede !!! 37+ cu o minune de ![]() poze |
multumesc mult

oricum tineti-mi pumnii sa mai stea putin ca parca nu sunt pregatita inca

Puyutz credca ne inchide capitolul pana vede cineva care stie sa il faca pe cel nou

Bianca
38 +
Andra Maria
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mycya
Puyutz multumesc mult ![]() ![]() bagaj spuneai pai aia e ca nu au devenit mai dureroase, sunt la fel durerile,dar mi-a spus doctorita dimineata ca daca o sa mai am la fel ca seara aia sa ma duc la spital acum nu stiu ce sa fac....oricum mai am de asteptat 2 ore pana ajunge sotul, pana atunci mai e timp de observatiiuii majorete pentru mine ![]() ![]() sper sa mai stea macar pana duminica cand intram in sapt 40 si atunci sarbatoresc si 1 an de la casatorie![]() Bianca 38 + Andra Maria |
Atunci sa fie precum iti doresti, sa mai stea micuta Andra pana duminica, sa fie cel mai frumos cadou de aniversarea lui mami si tati!
Eu va urez de pe acum LA MULTI, MULTI ANI FERICITI SI SANATOSI, SA VA BUCURATI DE CATI COPII VA DORITI VOI! CASA DE PIATRA!

Elena
37+ cu un
cuminte
Mycya spune:
citat din mesajul lui onitza78![]() ![]() ![]() 39 + cu ![]() |
nu prea vreau eu sa tio iau inainte

Bianca
38 +
Andra Maria
nela_didea spune:

HAI MYCYA HAI MYCYA HAI MYCYA

HAI BEBELINA ANDRA MARIA, CURAJ, MAMI SI TATI TE ASTEAPTA.

36 + cu o
de 
AMR 14 zile pana la intalnirea cu voinicelul Alexandru 
Mergem inainte cu Doamne Doamne
puiutz_mic spune:
Mie mi se tot intareste burtica, nu ma doare, doar ca ma incomodeaza la mers si nu mai pot sa fac aproape nimic
Of!
Elena
37+ cu un
cuminte