BV Emushi, mya85! iulie-august 2010 (172)
Raspunsuri - Pagina 23
crispro spune:
Eladea, eu mi-am luat M, conform masurilor. Primul gand cand am vazut-o a fost ca nu intra pe mine. Dar m-am chinuit, am transpirat, am tras de ea si au intrat. Dar nu pot burtiera asta numai cand e cineva in zona(mama, sotul). Daca sunt singura in casa cu bebelu, nu o port, ca de ma scapa la baie, imi trebuie o vesnicie sa ma dezbrac si sa ma imbrac, iar daca il apuca plansu pe copil , nu mai ajung la el... Sper sa isi faca efectul, fiind asa stramta...
Dragaica, la mine s-au tras bine picioarele, ca aveam butuci... Si destul de repede, ca la iesirea din spital mi-a adus sotul niste sandale ce nu le-am mai putut purta din luna a opta. Iar la iesirea din spital imi erau bune. ![]()
Mycya, imediat te intalnesti cu bebelina!!!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad 
puiutz_mic spune:
Fetele, schimbati capitolul!!!!!
Elena
37+ cu un
cuminte
AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN 
Mycya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Mycya, imediat te intalnesti cu bebelina!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad ![]() |
abia astept.´chiar acum stau cu pixu in mana si carnetelul si notez la cat timp am contractii
oare chiar asa grabita sa fie...credca la noapte nici nu am sa dorm cand stiu ca oricand poate sa inceapa travaliu
Bianca
38 +
Andra Maria
puiutz_mic spune:
Mycya, fetitele pot veni si cu 2 saptamani mai devreme, deci te poti astepta oricand!
Iti doresc sa ai un travaliu usor, cum a avut verisoara mea. Au luat-o tot asa ca pe tine durerile treptat, din timpul diminetii, apoi spre dupa-amiaza-seara au crescut in intensitate. Noaptea pe la 4 s-a dus la spital si deja avea dilatatie 8. La plecarea de acasa a pierdut si dopul, iar la spital, in cateva minute i s-au rupt si membranele. In 10 minute de cand au urcat-o pe masa a nascut!
Super, nu? 
Elena
37+ cu un
cuminte
adrianaBuc spune:
larissa, asa obosita si stresata cum sunt eu, am avut zilele trecute primele vise erotice de dupa nastere
- si asta in conditiile in care pasa a mea nu e vindecata complet dupa epiziotomie.
Recunosc ca abia astept primele momente de intimitate.
Mamica de
Rebeca Stefania - 03.07.2010
puiutz_mic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc larissa, asa obosita si stresata cum sunt eu, am avut zilele trecute primele vise erotice de dupa nastere Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 |
Eu nici nu am nascut inca si ma tot gandesc la primele momente de intimitate
Am si uitat cum e
Elena
37+ cu un
cuminte
rodyka spune:
larissa, am ajuns la HELP-ul tau acum:
bustiera si slip cu bustiera
ANCA, felicitari!!! bun venit DENISA!
citesc si revin
_
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Mycya spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui puiutz_mic
Eu nici nu am nascut inca si ma tot gandesc la primele momente de intimitate Am si uitat cum e Elena 37+ cu un cuminte![]() AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN ![]() |
eu am vise erotice si am avut activtate chiar mare la capitolul asta in timpul sarcinii

Puyutz
eu dop nu mai am, m-ai pus pe ganduri si mai tare acum...ca vad ca la 10 minute am contractii, daca mai tine asa pana vine sotul de la servici credca ma duc la spital sa vedem ce si cum ca mie cica alea de acu cateva seri care erau identice mi-au deschis colul cu 1 cm
Bianca
38 +
Andra Maria
puiutz_mic spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mycya
eu am vise erotice si am avut activtate chiar mare la capitolul asta in timpul sarcinii ![]() ![]() Puyutz eu dop nu mai am, m-ai pus pe ganduri si mai tare acum...ca vad ca la 10 minute am contractii, daca mai tine asa pana vine sotul de la servici credca ma duc la spital sa vedem ce si cum ca mie cica alea de acu cateva seri care erau identice mi-au deschis colul cu 1 cm![]() Bianca 38 + Andra Maria |
poate ar fi bine sa iti revizuiesti bagajelul. Stiu ca spuneai ca spitalul e aproape. Totusi nu astepta pana ajungi la contractii din 5 in 5 minute. Au crescut in intensitate? Ai dureri mari?
Elena
37+ cu un
cuminte
puiutz_mic spune:
Mycya, iti tinem pumnii daca e sa fie in noaptea asta! 

Sa scot si motatele, macar putin 

HAI, MYCYA! 

Nastere usoara si frumoasa! 
Elena
37+ cu un
cuminte