La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 13
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mary_07 Primiti si pustoaice aici? Noroc si la mai mare! Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Numai daca au 2 copii, altfel nu se incadreaza
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monis5 spune:
Uka un www.google.com/imgres?imgurl=http://drinknectar.com/wp-content/uploads/2010/06/mojito.jpg&imgrefurl=http://drinknectar.com/2010/06/19/a-mojito-kind-of-night/&h=944&w=694&sz=51&tbnid=ratBzPnpZo5yAM:&tbnh=148&tbnw=109&prev=/images%3Fq%3Dmojito&usg=gHrtpsQMrTkRgQwDtBN5D0Q0Npk=&sa=X&ei=OtlRTIDlI9qfOMTxzKQF&ved=0CC4Q9QEwAw" target="_blank">mojito si o www.youtube.com/watch?v=v_obPAPkFAA&feature=related" target="_blank">muzica buna.... ce zici?
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
aricelul spune:
... aha ..... aici erati !?
buna seara fetelor, emiteti din duplex ? ... a fost unul odata care emitea din garsoniera, dar nu era asa fain
_
Maria (28.08.2009)
monica_dicut spune:
aM LUAT 2 GURI DE bAILEY'S SI AM VENIT si eu pe aici.
Mi se pare mie, sau aici toata lumea-i mai pontoasa ?
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
hepilica spune:
citat din mesajul lui aricelul ... aha ..... aici erati !? buna seara fetelor, emiteti din duplex ? ... a fost unul odata care emitea din garsoniera, dar nu era asa fain _ Maria (28.08.2009) |
...da, da..suntem clandestini da' sa nu mai spui la nimeni. emitem dintr-un canal .
da' sa stii ca nu-i asa rau. adica, uite si DD emitea din garsoniera si acum are ditai sediu si platouri si cica are si conturi grase...
bine-ai venit! ce face maria cea frumoasa?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
vias spune:
eu am baut de-adevaratelea...la o prietena niste visinata...mama...mamaaaaaaaaaa...
vreti si voi???????
nu fac nici un bagaj....stau la distractie!!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
hepilica spune:
citat din mesajul lui monica_dicut aM LUAT 2 GURI DE bAILEY'S SI AM VENIT si eu pe aici. Mi se pare mie, sau aici toata lumea-i mai pontoasa ? Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
...ti se pare mai moni. dupa inca 2 gaturi o sa ti se para chiar bune poantele .
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
mary_07 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Numai daca au 2 copii, altfel nu se incadreaza _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Phiuu [omulet ce-si sterge fruntea], ce bine!
Vezi,tot cu baietasii mei am noroc,manca-i-ar mama pe ei
hepi,
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
happy_uka spune:
citat din mesajul lui monis5 Uka un www.google.com/imgres?imgurl=http://drinknectar.com/wp-content/uploads/2010/06/mojito.jpg&imgrefurl=http://drinknectar.com/2010/06/19/a-mojito-kind-of-night/&h=944&w=694&sz=51&tbnid=ratBzPnpZo5yAM:&tbnh=148&tbnw=109&prev=/images%3Fq%3Dmojito&usg=gHrtpsQMrTkRgQwDtBN5D0Q0Npk=&sa=X&ei=OtlRTIDlI9qfOMTxzKQF&ved=0CC4Q9QEwAw" target="_blank">mojito si o www.youtube.com/watch?v=v_obPAPkFAA&feature=related" target="_blank">muzica buna.... ce zici? Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
..atata zic: Duermen en mi jardín los nardos y las rosas las bla...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
monica_dicut spune:
mary, daca ai mai avea si o fetita ai fi si mai si Mai bine fugi in dormitor cu Calin
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei