La Dovlecelu' Vesel !
Raspunsuri - Pagina 12
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus iote si eu...Happy_uka eu beau de la voi toate cate ceva....ca sa am curaj sa ma apuc odata de bagaje..sa plec odata in concediu!!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
unde, cand, cat, cu cine?
---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Deci cate e de sa-ti adoarma copilu' in brate la terasa...Sa fie liniste (dupa ce a tipat vreo 20 de minute inainte )..sa bei linistit o limonada ..sa papi ceva.. sa vezi marea..Viata e frumoasa bai!!
Acasa..sa nu mai fie nevoie sa-i faci baitza, sa schimbi pampersu ..rochita plina de biscuiti e numa buna de pijama
Decretez: am cel mai dulce copil de pe planeta. Ca si voi, de altfel
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
vias spune:
maine noapte la bulgari...cu baietii mei!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
vias spune:
dar nu am chef de bagaje....ma dispera...prea multe...
...oricum nu conteaza...o sa stau numai in goooooooooool pe acolo....m-am epilat..asta e tot ce conteaza...si lui fi-mio ii iau 1 bax de pampersi..si lu' barbate'miu un bax de bere...si facem o fetita frumoasa la malul marii!!!
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Multumim de bucurie sa va vad pe la noi, in numar atat de mare! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
acuma io stiu ca par mai multi dar numai unu estem
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
happy_uka spune:
citat din mesajul lui camy_pus iote si eu...Happy_uka eu beau de la voi toate cate ceva....ca sa am curaj sa ma apuc odata de bagaje..sa plec odata in concediu!!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
Hello!
Bine ai venit !
Ati mai fost la bulgari pana acum? O sa-ti placa, e f ok..
Spor la bagaje si concediu placut, distractie maximala!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
mary_07 spune:
Primiti si pustoaice aici?
Noroc si la mai mare!
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
hepilica spune:
citat din mesajul lui camy_pus dar nu am chef de bagaje....ma dispera...prea multe... ...oricum nu conteaza...o sa stau numai in goooooooooool pe acolo....m-am epilat..asta e tot ce conteaza...si lui fi-mio ii iau 1 bax de pampersi..si lu' barbate'miu un bax de bere...si facem o fetita frumoasa la malul marii!!! Cami, de Flavius Cristian in ------------------------------------------------------------- ingerasul Darius-Andrei "Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă." Poveste si POZE |
...exact ce spunea pretena uka: "viata e frumoasa". ia cele 2 baxuri si traieste clipa!!!! sa ai o vacanta placuta!!!!!!
---
Multumesc lui DD.
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
acuma io stiu ca par mai multi dar numai unu estem Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Era generic mesaju'
Ce mai zice Alex? Ceva dinti noi ? Patanii noi?
_
hepilica spune:
citat din mesajul lui mary_07 Primiti si pustoaice aici? Noroc si la mai mare! Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009) _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
primim, primim.
---
Multumesc lui DD.