Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 20
NicoletaB spune:
noi la sectorul 3 am luam si trusoul si banii de nou nascut de luna trecuta
al meu manz a dormit de la 22 la 6, mancat si adormit afara la racoare de la 6.30 si inca nu s-a trezit desi s-a incalzit afara
astept sa se trezeasca
Mamica lui Mihai Rares
tigruta spune:
Bine v-am regasit mamici dupa o lunga absenta, dar nu imi mai ajunge timpul..v-am mai citit din cand in cand..noi suntem bine, crestem, dormim destul de bine noaptea dar mai avem si nopti in care ne trezim mai des..Sambata am avut botezul care a fost foarte frumos..m-am distrat cu tati si ne-am simtit foarte bine..
Seara aceeasi poveste dupa baita adormim mai greu si ne foim si dam din maini si picioruse..mai avem si dureri de burtica..
Am o intrebare la voi..am vrea sa mergem in septembrie la mare in bulgaria cand vom avea 2 luni jum, credeti ca e prea devreme???o fi prea mic???
Care ati fost cum v-ati descurcat??
Va rog sa imi dati o parere ca nu prea sunt hotarata..
multumesc anticipat..
Elena mami fericita de Luca
cris_09 spune:
Cafeluta este servita
Astazi avem si www.infoaliment.ro/clienti/poze/6274inghetata.jpg" target="_blank">inghetata,pentru a suporta mai usor caldura
Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)
ck_29 spune:
tigruta, ca sa pleci cu copilul din tara, l-ati trecut in pasaport? sau ai idee daca trebuie?
si noi vrem sa plecam cu fata in septembrie..ateva zile in bulgaria; fata va avea 3 luni atunci
mie nu mi se pare prea devreme..ca in sept nu va mai fo asa de cald..si o cura de aer sarata..aerosoli etc...ii va prinde foarte bine
fericita mamica de bebita Teodora 15.06.2010
theophillina spune:
'Neata!
Fac eu capitol nou sau se anunta cineva?
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
ankak spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aleesicoo buna dimi! se pare k bubulina mea de 2 nopti se culca la 00 si se trez la 6-6.30(doamne ajuta sa o tina asa) in rest suntem super ok... pana la urma papam tot Nansi avem deja 6kg fetele cand aveti timp dati-ne si noua un vot aici: http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445 multumim frumos! fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
votat!
Madamar spune:
citat din mesajul lui arturicii Hello Daca ieri am facut ordine si am gatit, azi, pt ca iar e vraiste casa si mancare nu mai este, am plecat dimineata sa ducem baietii la "treaba" apoi noi, ca fetele, la...cumparaturi. . Le-am luat baietilor cate am gasit din lista ptr scoala si Sabinei umbrela de soare ptr carucior. Mary, super pozele. Unde ati facut botezul? Ca imi par cunoscute si biserica si si preotul ... p.s. ce gradina faina aveti..... Ioana & PYS |
Ioana, multumim.
Botezul l-am facut intr-o biserica de la tara, undeva in jud. Iasi - frumoasa tare - la bunici.
si preotul este parohul bisericii - poate e doar o figura comuna, de asta iti pare cunoscut.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui biajitaru Buna, Pana la urma si eu a trebuit sa intrerup lactatia. La mine a fost exact pe dos: aveam prea mult lapte si cum bebeu nu sugea degeaba il mulgeam ca tot nu puteam sa-l scot pe tot. Uneori scoteam si cate 300 ml din ambii sani. Noroc ca l-am pus la congelator si am mai avut sa-i dau pana acu doua zile din el. De la laptele praf se constipa si saracul se face bleu cand se screme. Acum suntem pe Humana dupa ce am trecut prin : Nan, Aptamil si Nativa. In Bv eu am luat aia 230 Roni dar banutii de trusou inca mai dureaza ca au restante din Martie Alocatia aia lunara a luat-o careva? La noi pt colici a mers Colic baby e pe baza de plante si e pe la 40 roni. Pup, Bia Bia 38+ |
Bia, sorry!
Sa fie cu noroc la al doilea
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!