Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
arturicii spune:
Scuze, eu nu am reusit sa recuperez cum se spune pe aici asa ca raspund si eu acum a ce mai ziceti voi.
Sabina a avut chiar azi 2 reprize, scurte ce-i drept, de trezit din somn tipand. Insa cum la ea pe gingie se vad 2 puncte albe, o sa pun pe moment necazul acesta pe seama dintilor ce cresc in gingie.
In rest,e super haioasa, rade in hohote, zambeste si se uita in ochii tuturor, mananca bine (nu stiu de cate ori pe zi si nici cat ), somnul de zi s-a scurtat de la 2-3 ore la max o ora (asta daca e in sling).
Seara la 8 doarme deja, papa pe la 5 si apoi iar somn pana la 8 cand se trezeste si stam un pic de vorba apoi chiuie la ea in patut pana pregatesc eu baietii de camp. Apoi ne facem impreuna programul.
Sta nu mult ci f mult la mine in brate/sling pe timpul zilei insa are si momente cand o pun pe burtica si adoarme cu suzi singurica.
Ii place si imi place sa stam de vorba, ii explic tot ce fac, uneori ma trezesc vorbind cu ea la fel cum vorbesc cu cei mari. Azi vorbeam cu ea in magazin si ma sfatuiam ce dush gel sa imi iau.....
Mananca oriunde (magazin, iarba verde, banca, lac, masina, parc de distractii, spectacol, etc) si doarme oriunde dar sa fie agatata de mine. Cum o pun in carucior se trezeste.
Azi a implinit 4 luni, asteptam sa vina tati si baietii cu tortul.
Maine e zi de vaccin....
Sorana, sa va fie de bine sedintele de inot. Imi pare rau ca te-au dezamagit.
Insa uite, am cautat si noi ptr Sabina ceva "cursuri" insa aici se fac in bazinul mare, ptr adulti si nu gasesc deloc potrivita procedura.
Ioana, imi pare rau ca a trebuit sa renunti la alaptat.
Eu una nu cred in verificarea cu pompa. "Productia" de lapte este un proces hormonal influentat f mult psihologic. Asa se explica si pierderea laptelui in urma unui soc major psihologic.
(aici am vazut la un mom dat ca scria la o pompa de lapte ca atunci cand o foloseste, mamica sa se uite la bebe, sa se gandeasca la bebe, sa aiba o poza langa ea)
Mie mi se intampla des sa simt in timp ce bebe mananca, momentul in care se produce iar lapte (stiti voi, cand se spune ca se ineaca bebe ca e prea mult lapte de-odata); sunt sigura ca daca as folosi o pompa nu mi s-ar intampla asta deci rezultatul in ml ar fi cu siguranta dezastru.
Si eu sunt curioasa cat mai are Sabina in grame vorbind si in cm desigur; aflam insa maine la vaccin.
tuturor
Ioana & PYS
Alinutzaa spune:
Corina fata ta a adormit pe Bob Marley, a mea are o pasiune deosebita pentru melodia care a castigat Eurovisionul anul asta. Daca plange si nu reuseste sa se linisteasca la mine in brate, pun melodia, o tin in brate la verticala in pozitia in care sta si in wrap si se linisteste imediat.
doctori homeopati - da, eu am fost la clinica Similimum. La ei se prinde programare mai usor ca sunt mai multi medici si daca nu ai o preferinta in ceea ce priveste medicul...intri repede.
Fug ca miauna pisicuta
Alina
Mamica de Toto (05.08.2007) si Sisi (18.05.2010)
NicoletaB spune:
Neata!
Admirat poze de Madamar, frumoase foc!
Si noi suntem exclusiv pe formula. Mi-a venit si menstruatia de 2 ori la interval de 2 saptamani. Ce-a de a doua consta intr-o sangerare zilnica si atat. Ati mai patit/auzit asa ceva?
Mamica lui Mihai Rares
aleesicoo spune:
buna dimi!
se pare k bubulina mea de 2 nopti se culca la 00 si se trez la 6-6.30(doamne ajuta sa o tina asa)
in rest suntem super ok...
pana la urma papam tot Nansi avem deja 6kg
fetele cand aveti timp dati-ne si noua un vot aici: http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445
multumim frumos!
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
aleesicoo spune:
multumim mamik de baietel frm
Alinutzaa spune:
Neata
Eu sunt cu ochii carpiti de somn. Fii-mea de la o bucata de vreme se culca pe la 2-3 noaptea si doarme pana pe la 11. Problema e ca ma trezeste Tudor la 8 dimineata. Sunt cam restanta cu somnul.
Mary vazut pozele. Foarte frumoase!
alesicoo votat printesa
Artu la multe lunite inainte!
Vai de capul meu ce caldura e deja afara. Si eu astazi trebuie sa ma duc la primarie ca cica imi dau astia banii pe alocatia de nou nascut. Si au un program....de la 10 la 16, adica fix cand e caldura mai mare! Pffffff!!!!!
Alina
aleesicoo spune:
alina d c ii iei de la primarie?
eu ma duc la directia de asistenta sociala de la aparatorii patrieitot azi ma duc si eu...la 11
ms d vot
Alinutzaa spune:
ma duc la primarie pentru ca acolo se dau - m-au anuntat prin SMS.
Oricum si la Tudor tot de acolo i-am luat.
Alina
aleesicoo spune:
am inteles
trusoul ink nu il dau