Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
aleesicoo spune:
cris sa va fie d bine, si bine a venit in lumea crestinilor
fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!
Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
aly_ spune:
FETELOR care imi dasi mie parola de webshots ca Arturici mi-a trimis una ,apropo multumesc dar nu merge
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
ancutzicab spune:
Buna ziua, buna ziua! Si noi inca la Sibiu, pana duminica. Ma apuca groaza cand ma gandesc ca ne intoarcem la canicula din Bucuresti!
Sorana - sa va fie de bine concediul! Felicitari lui Matei pentru ca scapat de pampersi, Luca nici nu vrea sa auda! Mai asteptam putin! Pentru pielea lui Tudor poti incerca unt de shea sau un ulei gen cocos sau migdale. Foarte bune toate, garantez!
Cris - sa va fie de bine increstinarea si sa isi revina piciul chiar mai devreme de munte!
Anca - bine ai venit!
Mary - intr-o influenta gen "deochi" cred. Doar ca inclin, mai degraba, spre o explicatie similara celei date de Gabriela. In rest, pamponul sau ata rosie - chestii de autosugestie, dupa mine. Sa va reveniti cu mancatul!
Artu - spor la treaba ! Incearca sa dai din nas , poate merge asa!
Vero - bafta multa cu homeopatele, sper sa functioneze!
Si, apropo de homeopate, Vivela, nu stiu daca ai vazut ce te rugam in legatura cu un sfat de medic homeopat care sa imi prescrie niste stimulente de lactatie, ca nu as vrea sa le iau dupa ureche si inteleg ca, oricum, se dau doar cu reteta. Mercic in avans, daca poti.
Sabina - succes in gasirea lapticului potrivit pentru Iustina!
Pup mamici si floricele de liliac!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
Madamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach madamar starea generala a lui Matei nu a fost afectata de febra, mucisori etc nici macar buba nu l-a durut asa ca nu cred ca putem compara pofta de mancare stiu insa ca in vremea asta esti mult mai atenta si totul te alarmeaza crede-ma ca atunci cand am ajuns la pediatra(la al 3 control)m-a intrebat daca sunt obosita sau in pragul depresiei scumpa mea daca mananca cu pofta atunci e foarte probabil sa inghita si mult aer si stomacelul sa se umfle...scoate aerul si apoi pune-l din nou la san, poate mai vrea sa manance Matei mananca de regula 5 minute pe ceas...astazi in schimb dupa ce am scos aerull-am pus din nou la san(la sfatul dr) si a mai mancat baiatul sper sa isi revina Mateo cat mai repede... L-am pus la pomelnic duminica alaturi de Mateiut, pt sanatate Sabinaiti multumesc pentru sfat, astazi nu ii pot pune datorita capsulelor insa intreb maine dr.. mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
La noi mesele inca durau 20 minute cu alintat cu tot... trecerea brusca de la 20 la 3-5 min m-a speriat, si nu, nu cu pofta, mai mult in virtutea inertiei: dupa cele citeva minute cu pauze luate de el nu mai vrrea: aseara i-am introdus sinul in somn, mi-e frik de deshidratare, este totusi ff cald... si mi-e frik si de pierderea laptelui, dak el nu cere, sinii nu mai ofera. Am aplicat figura de 2 ori noaptea trecuta si de alte 2-3 ori a cerut el, pina la ora prinzului... dar la fel, ink putin. Sper sa fi fost efectul antibioticului si odata cu eliminarea lui, sa scape copilul de necaz.
Marlena (Mary) mamica lui Tudor Mateo , 19.05.2010, ora 12.19
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Madamar spune:
citat din mesajul lui veronicach si inca ceva madamar nu ai nici o vina nici eu nu il tin cu caciulita la sfatul dr, la vizita de o saptamana, caci devin foarte sensibili nu putem ocoli virusii...ei sunt in aer si asteapta sa ajunga intr-un gatutz cald mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 |
da, nu-i ocolim; dar daca inflamatia a plecat de la urechiuse, in calea vintuolui, curentului care formeaza oriunde?! Ca pediatra a luat in calcul si acest aspect... ceea ce m-a impovarat.
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui taty_ana
flory in greutate mi-a luat bine cate 1 kg primele 2 luni si 700g a treia luna...la kk dr mi-a zis ca degeaba fac analiza ca oricum e prea mica sa-i dea ceva ...vestea buna e ca si-a revenit complet cu mancarea imi cere la 3-4 ore si papa 100ml ceea ce ma bucura enorm....o fi de la vit C si siropuri sau poate a avut o pasa proasta o sapt...nu stiu...cert este ca si-a reluat obiceiurile:papa si somn la greu iar mami e fericita in legatura cu bonetica pe cap,eu am invatat-o fara,doar daca e vant si ploaie ii pun o caciulita subtire in rest la cheliutza goala ca doar e vara si caaald si daca e sa ia un virus il ia cu sau fara caciulita,Doamne Fereste! iar cu baitza si noi avem frecvent zile care le mai sarim,preferam sa stam afara pana tarziu la racoare ca tare bine e si gogoasa doarme de tai lemne pe ea mamica fericita de Emma Antonia(02.05.2010) |
despre caciulita am spus: atentie la curent daca e descoperit capusorul.
Baita am facut si noi ieri la prinz in ideea de a sta seara afara: cred ca asa vom face si azi.
Madamar spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ankak
90 ron? Frate! daca se si satura din aia....ar fi super! Anca de Matei (26 august 2005) si Antonia (14 iunie 2010) Copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai |
Noi speram sa fi scapat de colicei... cam de la 2 luni ne-au dat pace, de aceea nici nu am mai luat colief-ul, insa ALesicoo spunea ca a dat 70 lei - crde Nicole ca e si functie de unde il cumperi...
Madamar spune:
citat din mesajul lui aleesicoo buna fetele fetele din sectorul 4 voi ati luat banii pe alocatie(230lei)si trusou? recomand si eu colief asociat cu infacol noi am scapat de ei, acum ii dau doar infacol fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010) multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa! Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!! |
La noi - orice am fi folosit, plinsul zilnic pe motiv de colica abdominala se repeta... asa ca nu stiu sa spun daca ceva si-a facut cu adevarat efect: doar ca il ajuta sa elimine poate gazele mai usor.
De cind s-a intimplat sa nu mai plinga vreo 2 zile la rind nu i-am mai dat nimic si nici nu intentionez... sper sa nu mai fie nevoie: eu nici nu am tinut regim, asa cum numai unii medici recomanda: tind sa cred ca odata ingerat un lapte care continea ceva ce iil deranja la burtica putin, pt a doua oara era pregatit, imun cumva si nu mai repeta plinsul...
aly_ spune:
ANCA MULTUMESC A FUNCTIONAT
VERONICAH imi pare rau sa aud ca aveti probleme sper sa rezolvati pe cale homeopata
mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA
09.06.2010
Madamar spune:
citat din mesajul lui aly_ FETELOR care imi dasi mie parola de webshots ca Arturici mi-a trimis una ,apropo multumesc dar nu merge mami de fetita dulce ELIZA ALEXIA 09.06.2010 |
Si eu am aceeasi problema: nu ma pot conecta.
Daca am retinut corect contul flori_de_liliac si ultima parola de la artu, inseamna ca parola e gresita. Vreau si eu deci si cont si parola, pls!!!