Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

madamar starea generala a lui Matei nu a fost afectata de febra, mucisori etc
nici macar buba nu l-a durut asa ca nu cred ca putem compara pofta de mancare
stiu insa ca in vremea asta esti mult mai atenta si totul te alarmeaza
crede-ma ca atunci cand am ajuns la pediatra(la al 3 control)m-a intrebat daca sunt obosita sau in pragul depresiei
scumpa mea daca mananca cu pofta atunci e foarte probabil sa inghita si mult aer si stomacelul sa se umfle...scoate aerul si apoi pune-l din nou la san, poate mai vrea sa manance
Matei mananca de regula 5 minute pe ceas...astazi in schimb dupa ce am scos aerull-am pus din nou la san(la sfatul dr) si a mai mancat baiatul
sper sa isi revina Mateo cat mai repede... L-am pus la pomelnic duminica alaturi de Mateiut, pt sanatate
Sabinaiti multumesc pentru sfat, astazi nu ii pot pune datorita capsulelor insa intreb maine dr..

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

si inca ceva madamar nu ai nici o vina
nici eu nu il tin cu caciulita la sfatul dr, la vizita de o saptamana, caci devin foarte sensibili
nu putem ocoli virusii...ei sunt in aer si asteapta sa ajunga intr-un gatutz cald

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui flory_blanca

Ale prepar laptele la temperatura mare cum scrie pe cutie ca altfel nu se dizolva, oar dupa ce il agit bine il las sub jet de apa rece pana o schimb. Si pana terminam noi cu schimbatul laptele e numai bun pentru papa asa ca nu mi se pare un chin. Daca te-ai apucat sa ii dai Humana nu il mai schimba acum, ca nu cred ca e bine sa il tot schimbi la cateva zile. Faptul ca nu se dizolva usor nu e motiv sa ii schimbi laptele. Noi de cand suntem pe Humana nu mai avem asa colici ca inainte si nu ii dau nimic de colici. Bafta sa va mearga si voua bine cu laptele asta.

Tatyana nu ti-a dat dr nici o explicatie pentru ce se intampla? Si noi papam prost si i-am facut analize de scau, ma temeam sa nu aici bacili e-coli sau ceva dar e totul bine. Si Nadia doarme destul de mult si inainte o trezeam sa ii dau sa pape, acum o las in ritmul ei. Dr imi zicea ca nu e nici o problema daca ea creste cat de cat in greutate, nu varsa si nu are diaree. Fetita ta creste in greutate?

Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010

flory in greutate mi-a luat bine cate 1 kg primele 2 luni si 700g a treia luna...la kk dr mi-a zis ca degeaba fac analiza ca oricum e prea mica sa-i dea ceva ...vestea buna e ca si-a revenit complet cu mancarea imi cere la 3-4 ore si papa 100ml ceea ce ma bucura enorm....o fi de la vit C si siropuri sau poate a avut o pasa proasta o sapt...nu stiu...cert este ca si-a reluat obiceiurile:papa si somn la greu iar mami e fericita
in legatura cu bonetica pe cap,eu am invatat-o fara,doar daca e vant si ploaie ii pun o caciulita subtire in rest la cheliutza goala ca doar e vara si caaald si daca e sa ia un virus il ia cu sau fara caciulita,Doamne Fereste!

iar cu baitza si noi avem frecvent zile care le mai sarim,preferam sa stam afara pana tarziu la racoare ca tare bine e si gogoasa doarme de tai lemne pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

www.hopa.ro/poze/mare/cafeaua_de_dimineata_1234177618.jpg" target="_blank">Cafeluta este servitaPoftiti va rog.
Astazi va cinstesc si cu www.arhivafoto.ro/files/0001926_preparat_culinar.jpg" target="_blank">gustarele,un pahar de www.reteteculinare.ro/forum/files/sampanie_964.jpg" target="_blank">sampanie si o feliuta de tort.Sunt cu ocazia increstinarii micutului Sebastian Mihai cel cumintel.
O sa incerc sa revin mai tarziu cu detalii despre botez,si sper ca pana la sfarsitul sapatamanii sa recuperez si eu,ca tare dor imi e de voi

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neata si de la noi!
Cris- sa va traisca micul crestin! asteptam detalii!

Noi parca suntem din ce in ce mai bine! Da Doamne sa dureze si la mai bine!

Ieri mi-a picat fata, am dat 90 RON pe minuscula sticla de Colief!

Mamica lui Mihai Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

'Neata dragelor!

Sper ca ati avut o noapte linistita

Cristina multumesc de cafea, gustarele nu! multumesc pentru ca sunt la dieta iar sampania nici nu am reusit sa o vad...probabil pentru ca nu am voie.....

Mary, da' multumesc ! m-am dezmeticit si eu dupa ce am postat intrebarea...era o vorba : "dute'n sat si da de veste, vino acasa si fa cum poti", cam asa am facut si eu

Veronica nu te mai acuza atata, ca uite colocatarii nostri astia mai bronzati nu fac baie niciodata si nu se apropie nimic de ei, din cauza mirosului cred... Am avut si eu cu Matei (copilul cel mare) la primul fiind suflam si in iaurt si a avut dermatita atopica, a facut si o conjunctivita iar dr. cand a venit sa-l vada a zis ca , conjunctivita e din cauza ca e prea spalat, sa lasam flora saprofita sa-si faca efectul. La tine nu e cazul asta dar, cum spuneam nu te invinovati ca nu e vina ta.

Sabina de pontul cu muscata! E bine de stiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Neata si de la noi!
Cris- sa va traisca micul crestin! asteptam detalii!

Noi parca suntem din ce in ce mai bine! Da Doamne sa dureze si la mai bine!

Ieri mi-a picat fata, am dat 90 RON pe minuscula sticla de Colief!

Mamica lui Mihai Rares

90 ron? Frate! daca se si satura din aia....ar fi super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana1234 spune:

veronicah ma bucur ca s0a gasit tratament pt puiul tau, speram sa dea rezultate...., tatal meu a avut puroi la un san cand era bebelus si tot cu frunza de muscata l-au scos, merita sa incerci..

Nici eu nu ii pun la victor caciulla, si cand iesim seara si e asa cald il imbrac numai intr-un body cu maneca scurta si pantaloni scurti si imi pun in geanta o bluza si pantaloni mai lungi si o caciula, poate ne prinde seara mai tarziu si e mai racoare la noi, si pana acum nu am avut probleme cu el...in schimb ma intalnesc cu mamici cu puiuti de varsta noastra si sunt asa de infofoliti, cu caciuli, salopete si paturici( si una chiar are bebele racit) ....la un mom dat ma gandeam ca poate gresesc eu ca il imbrac asa sumar , dar el doarme linistit , picioruselle si mainile ii sunt calde, nu tanspira si eu zic ca e mai bine.

Legat de colici , eu i-am dat pana acum sabsimplex si debritat, a fost ok cu ele dar parca acum incep sa creasca in intensitate, si ma gandeams a ii cumpar colief, mi-l recomandati?

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna fetele
fetele din sectorul 4 voi ati luat banii pe alocatie(230lei)si trusou?
recomand si eu colief asociat cu infacol noi am scapat de ei, acum ii dau doar infacol

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Am revenit..dar tot pe fuga...nu stiu cand imi mai revin la programul de dinainte de botez
Cu ce sa incep?
La biserica bebita a fost super cumintel,nu a plans,in schimb a plans mamica lui.La bagat tata popa in cristelnita odata,nu a zis nimic,inca odata iar nimic..atunci m-am intors spre mama si am zis tare cu lacrimi in ochi,ce-i face?de cate ori il mai baga?In timpul asta l-a bagat si a 3-a oara ai abia atunci a inceput sa planga.
Restul slujbei a fost tare cumintel,i-a tras basinici nasicii cand l-a imbracat,a gangurit,a facut nani....

Petrecerea a iesit super frumoasa...cu dansuieli,chiuieli,karaoke etc...
A inceput la 16 dupa amiaza si a tinut pana la 6 dimineata..nu se mai indura lumea sa plece..A fost o petrecere traditionala cu hore,sarbe,dar si muzica clasica,vals sau tango...si bunatati ca la romani:sarmalute,fripturica..si tortul:senzatie(va arat poze cat de curand)
Anul trecut am facut nunta la restaurant si nu a iesit asa frumos ca acum la botez..si ca bani si ca voie buna..

Singurul regret,ca nasa nu s-a descurcat la mir,l-a invartit,l-a rasucit,l-a tinut cu fata in jos,cu nasul in scutec,de imi venea sa o iau de ciuf..si a plans baiatul pana a ragusit;de atunci e tare agitat,nu doarme bine,nu mananca bine,plange mereu orice i-as face.
Mi-a stricat baiatul..ca ce cuminte era inainte acum nu ma mai inteleg cu el.Poate isi revine saptamana viitoare la munte

Cristina,mamica implinita de sufletel mic Sebastian Mihaiwww.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">(14.05.2010)

Mergi la inceput