Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 12
Onana spune:
Vivela, multumim de sfaturi, insa legat de Matei, nu-i prea mic oare sa se poata controla si cand doarme, apropo de pishu? Nu stiu, auzisem ca de pe la 3 ani reusesc ei sa se controleze si noaptea, inteleg ca David a reusit mai devreme, nu? Ma gandeam sa nu-l stresez..
N-am fost niciodata in vreun magazin DM, nici nu stiu pe unde sunt, insa e de incercat crema de care zici, ca vad ca are o pielicica scoarta, iar ce crema de corp am folosit e apa de ploaie..
ankak spune:
Gabriela , Cristina multumim de primire
Madamar tot din Iasi am vazut...in ce cartier stai?
Multumim de urari, da, intr-adevar cu doi e mai greu dar si bucuriile sunt duble, noroc de soacra-mea ca-l ia pe Matei dimineata si-l aduce (sau il iau eu) seara ca altfel mi-ar fi muuult mai greu
O rugaminte pentru administratorii site-ului:
as vrea sa schimb semnatura ca de cand nu am mai intrat s-au mai modificat unele lucruri, pe ici pe colo, va rog daca ma puteti ajuta ca nu pot singura. Multumesc anticipat!
Anca
ankak spune:
Vivela si noi suntem din categorie "sensibili" si ne intretinem cu gama Avene sau Mustela. E mai scumpa dar merita ca oricum nici nu folosesti multa cantitate.
Ce stil de somn mai are si asta mica....parca as fi neam cu , caracatita Paul, aia de la nemti...tastez cu mainile la calculator si cu picioarele imping la carut ca altfel daca detecteaza senzorul ei de prezenta stationarea mea se trezeste...
Si noi avem probleme cu lapticul, cand i-l dau am senzatia ca il torn intr-un butoi de tabla eventual, asa de rau se aude, iau kk e de un verde frumos tare...si miroase de zici ca e bomba ecologica Am tot vorbit cu dr. si mi-a zis ca e normal..... cica pe la 3 luni sau mai bine zis DUPA 3 luni voi vedea o ameliorare in sensul asta. Pana atunci...rabdare....
Astept un semn de la administratori
Anca
Vivela spune:
sorana, david n-a mai avut scutece de la 2 ani si 4 luni. adica din vacanta de iarna de la cresa. eu stiu ca fiecare copil e unic, unii reusesc sa se controleze mai devreme, altii mai tarziu, dar ce pot sa-ti spun e ca la noi la scutece toti copiii au reusit "performanta" sa scape definitiv de scutece inainte de 3 ani. dar daca tie ti se pare ca Matei ar fi stresat de problema asta, nu insista. mie doar mi s-a parut mai corect asa, altfel aveam senzatia ca ametesc copilul - uite scutecul, nu e scutecul. si culmea, daca il puneam noaptea, il gaseam dimineata plin, daca il lasam fara, se tinea pana dimineata. eu cred ca el se trezea peste noapte si daca ii venea sa faca, simtind "siguranta" data de pampers, facea in el. si cand nu-l avea, se tinea. rareori s-a trezit sa ceara olita, de regula nu face noaptea deloc, ci umple dimineata olita .
pt magazine DM, poti sa dai o cautare pe google (dm- drogherie markt sau cam asa ceva...). eu merg la magazinul de la piata delfinului. au si scutece - baby love, foarte ok, produse de ingrijire pt bebei mai naturale, preturi mai mult decat ok.
fug ca s-a saturat piticot de carusel...
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
Reallaura spune:
Buna fetele
Oof, am citit numai probleme cu lapticul, schimbat formula si asa mai departe...eu zic ca poate si de caldura nu papa bebeii.
Uneori si Ilinca are zile cand nu goleste sanii.
Madamar daa, eu cred in deochi de cand am patit-o. Eram la nunta matusii mele si dintr-o data mi-a fost atat de rau ca am iesit afara sa vomit...si cum stateam intr-un parculet aproape aplecata sa vomit vine una la mine, imi descanta, cica sunt deochiata. Mi-a luat raul cu mana. Nu mi-a venit sa cred ca am plecat de acolo pe picioarele mele bine merci si m-am simtit bine toata seara! Totusi eu nu le-am tinut rosu la maini sau in carucioare...le mai zic Tatal nostru...
Soranasa va fie de bine concediul. Noi cu olita am renuntat in timpul zilei, noaptea inca ii pun pampersi. El nu vrea sa spuna, uneori negociem si sa-l punem pe reductor, chiar daca face. Il punem cand observam ca vrea...accidente nu prea sunt. Cu pielicica, nu stiu ce sa te sfatuiesc, noi nu am avut problema asta... Iar cu spatarul de la carut...eu cred ca e cam devreme...lasa-l macar pana la 5 luni.
Gabriela_sdieta montignac e f buna, intra-devar. dupa asta ne ghidam eu si barbatemiu, din pacate eu nu prea sunt stricta...scap la dulciuri. hm.cu cerceii nu stiu ce sa zic, doar ca va compatimesc...tare greu mi s-a parut
arturicii spune:
Neata cu/far' de cafele
Dupa ce am scris un mesaj lung si l-am pierdut (reteaua chinuita rau in camera aici) ma rezum la a va saluta dupa un we plin ochi de surprize ptr baieti.
Fug sa incerc sa asez casa care e cu stitivoice in sus si nici nu merge un
"Supercalifragilisticexpialidocious!
Um-diddle-diddle-um-diddleye
Um-diddle-diddle-um-diddleye"
...si eventual un pocnit din dejte sau strambat din nas ca sa se puna toate la locu lor (care loc nu prea mai este la locul lui)
Gata, v-am lamurit, da?
Ioana & PYS
veronicach spune:
ne-am intors de la doctor
i-a facut eco la axila are acolo 2 pungi cu puroi
ecografa ne-a spus ca cel mai usor scapam prin incizie
se pare ca nu e de vina ganglionul, e ceva superficial
ne-am intors la dna dr Sarban Anca care ne-a spus ca avem 2 optiuni
-1. incizia
-2. tratament homeopat cu Hepar sulfur
(ghiciti ce am ales)
asa ca astazi luam cateva capsule cu apa si maine revenim la reevaluare
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine
aaa...si inca ceva
legat de tuse..ca Matei mai tuseste si nu are nimic la plamani sau in gat(deja s-au uitat/ascultat 3 medici)
se pare ca poate fi de la reflux gastric si se intampla din ce in ce mai des( a spus dna dr) se poate face o eco care demonstreaza daca e asta sau nu problema
intre timp mi s-a recomandat sa nu ii mai dau la 2 ore de papa(eu cum cauta un pic tzatza cum eram prezenta mai ales ca ma temeam de deshidratare)
gata cu antibioticul si antinflamatorul!
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010
flory_blanca spune:
Mary cum ii pui puiul de perna sa nu scapte suzeta ca asa face si Nadia si uneori noaptea ma innebuneste.
Ale eu ii fac 150 ml de Humana dar nu mananca atat. Cam 140 ml mananca uneori mai putin, uneori mai mult, dar ii fac sa fie si sa manance cat vrea.
Bine ai venit Anca .
Veronica bine ca ai gasit o alternativa homeopata. Multa sanatate lui Matei. Si Nadia tuseste si nu am primit nici un raspuns: la plamani nimic, in gat nimic. Nici nu m-as fi gandit la reflux. La cate ore ti-a recomandat sa ii dai sa pape? Daca ti-a mai recomandat si altceva as fi interesata ca la fel suntem si noi.
Mami de fetita frumusica foc!
Nadia 29.04.2010
ankak spune:
flory_bianca
Mary, am si eu problema cu suzeta si fecem asa: o pun cu capul pe un prosop (in loc de perna) si prosopul ala il ridic ca si cum as face o cuta la nas si gurita, ca a mea e innebunita sa aiba ceva la nas ca sa adoarma, uneori folosesc pelincute (bucati de material din finet). Oricum daca nu o vrea, pot sa-i pun eu si miere ca tot nu o tine....
Am si eu o intrebare fetelor care nu mai alaptati, cand v-a venit menstruatia, ca eu nu mai alaptez de la 3 saptamani si acum Antonia are 7 si nimic...nimic...De altceva nici nu poate fi vorba ca am optat pentru ligatura trompelor...
Anca
ankak spune:
veronica...imi pare rau de ce citesc...parca ai fi din Iasi, la noi e o mare problema cu bebelushi nascuti la maternitatea Cuza-Voda, mare parte din ei ajung la Spi. de Pediatrie cu furunculoze luate din maternitate...poate la voi o fi ceva ushor ce va trece naturist, vezi de ceva preparat cu iod din farmacie si da pe piele, daca e superficial ajuta. sa treceti cu bine!